reklama
hey laseczki.
Wpadam tylko przywitac sie i powiedziec,ze jestem. Ale jakos ostatnio ni mam weny do pisania.Wczoraj auto Nam padlo, wiec kolejne zmartwienie.A ja planowalam jechac na zakupy w piatek.Ciekawe jak teraz je zrobie.Wrrr ciagle cos!
O mama ady a chcialam wlasnie Ci napisac, kiedy dasz rade Nas odwiedzic, a tu prosze...biedna Ada!Zycze szybkiego powrotu do zdrowka dla niej.Ja teraz nie mam jak dojechac do Ciebie,naprawa zajmie nam napewno troche,poza tym i tak chcemy kupic chyba nowe auto, w tym za duzy silnik, wiec narazie uziemiona jestem.Jak Ada poczuje sie lepiej, to zaproszenie do mnie na kawke dalej aktualne.A namiocik czekA :-)
Wpadam tylko przywitac sie i powiedziec,ze jestem. Ale jakos ostatnio ni mam weny do pisania.Wczoraj auto Nam padlo, wiec kolejne zmartwienie.A ja planowalam jechac na zakupy w piatek.Ciekawe jak teraz je zrobie.Wrrr ciagle cos!
O mama ady a chcialam wlasnie Ci napisac, kiedy dasz rade Nas odwiedzic, a tu prosze...biedna Ada!Zycze szybkiego powrotu do zdrowka dla niej.Ja teraz nie mam jak dojechac do Ciebie,naprawa zajmie nam napewno troche,poza tym i tak chcemy kupic chyba nowe auto, w tym za duzy silnik, wiec narazie uziemiona jestem.Jak Ada poczuje sie lepiej, to zaproszenie do mnie na kawke dalej aktualne.A namiocik czekA :-)
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Ty mi sie tu nie odgrazaj, bo ja sie tylko ciesze a nie bojemamo_ady-wiem gdzie to jestprzejezdzalam tamtedy wielokrotnie,a moj A.tez czesto bywa w tych stronach z pracy.Jak ja sie juz umobilnie,to biada Wam
spadam do roboty..;-)[/COLOR][/FONT]

No czekam, czekam... :-) Tylko nie pamietam jak sie ta historia z sojka konczy...MamoAdy-ależ oczywiście,że pamiętam))Już niejednokrotnie chętnie wsiadłabym w autko i jaaaazdaaaa...Jak sójka(czy sujka?)za morze...A teraz już w ogóle zapomnę jak się to moje ukochane autko prowadzi
(A Ty kochana nie szalej z tym praniem-sukcesywnie 1,2 dziennie
Dla Ady buziak od mła-powiedz jej,żeby się nie wygłupiała-teraz kiedy tak fajnie na dworze
))

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Asieńko-może ząbólce...Dobrze,że w dzień humorek Ani dopisuje...Jak Daniel marudzi to po kilku godzinach trafia mnie jaśnisty szlag(naprawdę wolę w nocy powstawać,bo gdyby mi w ciągu dnia tak miauczał nic bym nie mogła zrobić:/)
Dzisiaj od rana dopisuje, ale wczoraj po południu była bardzo niegrzeczna, usypiała na siedząco, ale w łóżeczku był ryk, jeść nie chciała, pluła

lady_Zgaga
No wlasnie pisze ci od rana privahey laseczki.

Wczoraj mialam ambitny plan i naprawde chcialam Cie odwiedzic dzisiaj. Nawet mowilam A. ze przy okazji Tesco nawiedze a tu zonk!!!
Dzisiaj na 17. ide z Ada do lekarza (no chyba, ze oddzwonia, ze szybciej sie uda) i bede wiedziala, co z nia. Ale obstawiam jak nie angine, to zapalenie gardla albo krtani:-( No chyba, ze jakies silne przeziebienie- mam nadzieje!!!
Tak czy inaczej w koncu Cie odwiedze i zrobie to, jak tylko Adzie sie polepszy

didi
Witam
ja juz po objezdzie doughiski..ballbyane..haa itd...musialam dac piciu mojemu autku.. i na zakupy..chcialam ewuni kupic zwykle mleko w proszku bo chce sprobowac czy bedzie pila .. a tu nie ma jak na zlosc...ale moze krowiego jej dam..ahh bo ostatnio uczulenie dostaje mi na cow & gate i na bebilon
ale wlasnie dzwonila do mnie Kamcia i mowi ze Oranmore jes super i lepiej tam
wiec.
Larcia i inne z Knoknakarry ..jesli ktoras chetna to Kamcia bedzie po 14:30 u was na osiedlu i moje zabrac jesli ktoras chce.
pisacmi tu a ja jej dam cynka...
wiec po 15 w Oranmore..co wy na to??
ja juz po objezdzie doughiski..ballbyane..haa itd...musialam dac piciu mojemu autku.. i na zakupy..chcialam ewuni kupic zwykle mleko w proszku bo chce sprobowac czy bedzie pila .. a tu nie ma jak na zlosc...ale moze krowiego jej dam..ahh bo ostatnio uczulenie dostaje mi na cow & gate i na bebilon
jakby co to ja mam wegiel..Halo.
Ja tak tylko na chwile bo musze sie szykowac na miasto.... to gdzie ten gril bedzie? Ja szczerze caly czas bylam przekonana ze to w oranmore tam gdzie didi pisala ze jest dobra miejscowka ale chyba wyszlo tak ze wszystkie mysla ze bedzie u mnie. |W sumie mozemy u mnie zrobic czemu nie:-) tylko u mnie pewnie pelna chata ludzi bedzie (mieszkancow) ale jak wam to nie przeszkadza to spoko.
Od razu pisze ze grila mam tylko nie mam wegla do grila.
15:30 pasuje wam????
ale wlasnie dzwonila do mnie Kamcia i mowi ze Oranmore jes super i lepiej tam
wiec.
Larcia i inne z Knoknakarry ..jesli ktoras chetna to Kamcia bedzie po 14:30 u was na osiedlu i moje zabrac jesli ktoras chce.
wiec po 15 w Oranmore..co wy na to??
Witam!
Ale nastukałyscie
Karolinanicola Wszystkiego Najlepszego dla Twojej córci
MamoAdy zdrówka dla Ady, oby to nic powaznego, a kopiowanie to ctrl+C, bo ctrl+A to tylko zaznaczanie wszystkiego, tak ci pisze, zeby ci posta nie wsiąkło kiedys ;-)
Fajne sloneczko dzis, ja polozylam Emcie spac, ale chyba za wczesnie, bo słysze jak gada zamiast spac
a o 12 po Eryka i pewnei zasnie mi jak bede musiała wychodzic
oki ide bo zaczyna płakac
Ale nastukałyscie
Karolinanicola Wszystkiego Najlepszego dla Twojej córci

MamoAdy zdrówka dla Ady, oby to nic powaznego, a kopiowanie to ctrl+C, bo ctrl+A to tylko zaznaczanie wszystkiego, tak ci pisze, zeby ci posta nie wsiąkło kiedys ;-)
Fajne sloneczko dzis, ja polozylam Emcie spac, ale chyba za wczesnie, bo słysze jak gada zamiast spac

a o 12 po Eryka i pewnei zasnie mi jak bede musiała wychodzic
oki ide bo zaczyna płakac
hej Dziewczynki
Mamo Ady - zdrówka dla Adulinki - może to przeziębienie
a jak będziesz wybierać się do Galway to daj znać, bo i ja chętna na spotkanko z tobą
Lubiczanka - wychodzi na to, że i tak najpierw spotkamy się w Limericku;-) a potem to już ci nie odpuścimy przyjazdu do Galway
Marta - Lubiczanka na pewno nie ma cię dość, tylko przeoczyła twój post - przecieżona zakręcona;-) w pozytywnym słowa znaczeniu
Karolinanicola - 100 lat dla Agatki
Aaniaa - ja mam węgiel i podpałkę, więc o to się nie martw;-)
Asieńka - współczuję ząbkowania - ja dzisiaj rano zauważyłam kolejną dolną dwójkę i w końcu górną jedynkę
uciekam się ubrać póki mały drzemie...
Didi - właśnie doczytałam, że chcecie w Oranmore - mi tam raczej bez różnicy, ale nie wiem, co na to Aania i Pauletta...
Mamo Ady - zdrówka dla Adulinki - może to przeziębienie

Lubiczanka - wychodzi na to, że i tak najpierw spotkamy się w Limericku;-) a potem to już ci nie odpuścimy przyjazdu do Galway

Marta - Lubiczanka na pewno nie ma cię dość, tylko przeoczyła twój post - przecieżona zakręcona;-) w pozytywnym słowa znaczeniu
Karolinanicola - 100 lat dla Agatki

Aaniaa - ja mam węgiel i podpałkę, więc o to się nie martw;-)
Asieńka - współczuję ząbkowania - ja dzisiaj rano zauważyłam kolejną dolną dwójkę i w końcu górną jedynkę

uciekam się ubrać póki mały drzemie...
Didi - właśnie doczytałam, że chcecie w Oranmore - mi tam raczej bez różnicy, ale nie wiem, co na to Aania i Pauletta...
Ostatnia edycja:
lady_Zgaga
Wlasnie do nas dzwonili od GP i mamy wizyte na 11.40 wiec juz niebawem sie wszystkiego dowiem.MamoAdy zdrówka dla Ady, oby to nic powaznego, a kopiowanie to ctrl+C, bo ctrl+A to tylko zaznaczanie wszystkiego, tak ci pisze, zeby ci posta nie wsiąkło kiedys ;-)
A mi chodzilo o zaznaczanie a nie kopiowanie;-) Najpierw zaznaczam a pozniej zaznaczony tekst kopiuje za pomoca prawego przycisku myszy. I jak ginie mi post, to zawsze sobie moge wkleic. No chyba, ze czasem podczas pisania mi sie cos wylaczy, to wtedy d***, bo kopiuje pod koniec pisania
Andzulina, dam znac! Bardzo chetnie Cie odwiedze:-)
reklama
mama ady czekam z niecierpliwoscia :-)
didi myslalam o tym i myslalam, ale niestety nie dam rady dzis wybyc z domu i tak :-( o 5 musze byc juz w domu spowrotem,M nie ma klucza,bo go zlamal.A jak grill dopiero po 3, to napewno sie nie skonczy w godzine.A watpie,ze ktoras z lasek bedzie chciala po 4 odwiezc mnie do domu az na knocknacarra.Akurat teraz auto padlo :-( W kazdym razie i tak nie jestem przygotowana na tego grilla.Moze nastepnym razem uda mi sie dojechac,cos wczesniej zorganizuje.
didi myslalam o tym i myslalam, ale niestety nie dam rady dzis wybyc z domu i tak :-( o 5 musze byc juz w domu spowrotem,M nie ma klucza,bo go zlamal.A jak grill dopiero po 3, to napewno sie nie skonczy w godzine.A watpie,ze ktoras z lasek bedzie chciala po 4 odwiezc mnie do domu az na knocknacarra.Akurat teraz auto padlo :-( W kazdym razie i tak nie jestem przygotowana na tego grilla.Moze nastepnym razem uda mi sie dojechac,cos wczesniej zorganizuje.