reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

wiem ze wina braku mleka jest moje zdenerwowanie.. ale jak sie tu wyciszyc..?
nie raz karmiąc leciały mi łzy bo juz mnie wszystko przerasta..;/

Rozumię , że Ci trudno :* Dlatego piszę, że jak nie utrzymasz laktacji, to i tak jesteś super mama w dechę :-)
Bym Cię teraz przytuliła, ale kwestie odległościowe są nie do obejścia :dry:

reklama
wiem ze wina braku mleka jest moje zdenerwowanie.. ale jak sie tu wyciszyc..?
nie raz karmiąc leciały mi łzy bo juz mnie wszystko przerasta..;/
Ania, głowa do góry, cyc do przodu. Zacznij myśleć o laktacji to zapomnisz o problemach. Pij dużo płynów, jak się uprzesz to będziesz dalej karmić. Pisałaś, że miałaś dużo pokarmu, więc moim zdaniem wróci. A jak chcesz mieć dodatkową mobilizację to niech ci dziewczyny butelkowe napiszą o kosztach mleczka.

Ania, głowa do góry, cyc do przodu. Zacznij myśleć o laktacji to zapomnisz o problemach. Pij dużo płynów, jak się uprzesz to będziesz dalej karmić. Pisałaś, że miałaś dużo pokarmu, więc moim zdaniem wróci. A jak chcesz mieć dodatkową mobilizację to niech ci dziewczyny butelkowe napiszą o kosztach mleczka.

chetnie napisze o kosztach mleczka - puszka NANA AR 31 zl !!! puszka starcza na 3 dni !!!!!!!!!!!!! co daje bagatela 310 zl na miesiac !!! i to i tak dobrze jak starcza na te 3 dni bo maluch juz zjada coraz wiecej !!!

chetnie napisze o kosztach mleczka - puszka NANA AR 31 zl !!! puszka starcza na 3 dni !!!!!!!!!!!!! co daje bagatela 310 zl na miesiac !!! i to i tak dobrze jak starcza na te 3 dni bo maluch juz zjada coraz wiecej !!!

Bebilon Pepti Alusia - 8 zł za puszkę na 3 dni. Na miesiąc wychodzi koło 80 zł

reklama
wiecie co zdradze wam moj sekret hihihi Tęsknie za ciążą!!!!! Gdybym tylko mogla to juz bym starala sie o drugie dzieciatko:)))
Wow:) Ja bym nie chciała dopóki pracy mieć nie będę. Z wypłaty J spokojnie wyżyć się da, ale dwójka dzieci to więcej wydatków niż do tej pory. Poza tym nie tęsknię za ciążą bo egoistycznie stwierdzę, że chcę mieć płaski brzuszek i opalone ciałko a w ciąży latałam blada:) Kocham dzieci na zabój, jak się trafi to z początku będzie szok, ale kochać będę mocno:) Mimo wszystko fajnie jak będzie planowane tak jak Martyneczka:)

Do góry