reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oczywiscie ze wypada :-) Jak najbardziej wskazane , u mnie na weselu wiele dziewczyn bylo w czarnych sukienkach :-) Nie wypada isc w Bialej, Biala powinna miec tylko Panna Mloda :-)

He he kiedys tez tak mialam , siedzialam na komputerze a synek porysowal kanape ze skory dlugopisem:no: i gumowa pilke do cwiczen fitness mojej szfagierki :-) Chwila nie uwagi i nie ten pokoj :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Dziewczyny :)
Postanowiłam dziś napisać ja...
Siedzimy w domku z Moim prawie 2 letnim Synkiem ... Cala noc mi goraczkowal - pewnie na zabki .
Nudzimy sie troszke :p

Chcialabym dolaczyc do Waszych dyskusji ,jednak troszke nie jestem w temacie :p

Pozdrawiam i zycze Wam MILEGO UDANEGO DZIONKA :)
witam Gwizadeczko
Kochana tu sie pisze o wszystkim Piszemy o sp[rawach codziennych wiec smialo wal do nas ze wszystkim:-)
gwiazdeczka my tu gadamy o wszystkim o niczym, zapraszam:-)
zgadzam sie
dzięki dziewczyny. Wesele jest 1 maja. Więc za dwa tyg. Jak zwykle obudziłam się i teraz będę wszystko w biegu kupować. Do tego ja nie wiem jak się ubiore a w tym zadupiu to nawet sklepów nie ma ciążowych z fajnymi rzeczami. a jak cos jest to 200zł trzeba dać...:confused2: a tyle to ja mam do końca miesiąca i jeszcze mi rachunek za wodę przylazł:sorry: no i w koperte cza dać...dlatego suzkam jak najtańszej opcji. Mam dwie kiecki ale i w jednej i w drugiej wyglądam do dupy...:wściekła/y:
dowikla z tego dziecka to niezły gagatek:baffled:
witam nową mame:-)
Medea Maksiu zmeczony bo ciężko pracował nad perełkami:tak: może już trzeci gdzieś tam jeszcze się czai ;-)

Ja posprzątałam i zasiadam do was:-)
kochana napewno masz cos w szafie wystarczy dodatkow troche i bedzie tanio i ladnie:-)
Witam się i ja :tak: nie nadrobię wybaczcie bo mam kupę roboty w kuchni :sorry: babeczek mi sie zachciało więc zaraz trzeba robić póki Kuba śpi :tak: wczoraj prawie cały pokoik wytapetowaliśmy więc same końcówki najgorsze zostały :sorry: ale to teraz zanim zrobię to niedziela chyba będzie bo M ma służbę i nie mam więcej wolnego :confused2: już myślałam że na przyszły tydzień sobie ładnie posprzątam i będzie koniec :sorry: Kubie wczoraj druga trójka się przebiła u góry teraz tylko na dole i na razie będzie koniec :-) zbawienie oby mu szybko i bez wycia wyszły ;-) jakieś słoneczko wyszło chyba się przejdę potem z Kubkiem na spacer bo koperty na pocztę bo jak zauważyłam to sprzedałam ze 4 rzeczy na allegro i wpadło 50zł :-D dobre i to następna kasa do skarbonki :tak: no a teraz uciekam robić mufinki :tak: zajrzę wieczorem bo M w pracy i mi nie będzie gitary zawracał ;-)
o a ja dzis w kuchni tez buszuje bo za cisto sie musze wziasc
Hej dziołchy ,jakoś nie mam weny na pisanie ,ale czytam co u was regularnie:tak:

Odzywam sie ,zeby nie było:-D:-D:-D

U mnie wszystko git @ w toku co też nie nastraja mnie humorem ,bo samopoczucie do du...

Z Ksawierem byłam dziś u lekarza,bo już zaczął tak okropnie kaszleć ,ze strach i ma berodual i pulmicort przez nebulizator,i jeszcze jakiś lek ,ale czekam az mi przywiaza .
Klaudia wróciła do szkoły ,a tez małpa nawywijała troche ,napędziła nam stracha ,ze wyrostek ,bo aż sie zwijała z bólu ,ale jak to Klaudia,okazało sie zwykła jelitówką i wymiotowaniem półtora dnia.....

Ja biegam i chodze na siłke dalej reguarnie ,powiem wam ,ze nic mnie bardziej nie odpreza i nie uszczęśliwia niz bieganie ,takie 20 min.z mp3 na uszach w biegu,cudo........

Kerna masz wesele ,fajowo ,sama bym pobalowała,na pewno znajdziesz sobie cos ekstra do ubrania.

Poczytam jeszcze co piszecie ,bo na razie tylko te strone podczytałam.....:zawstydzona/y:
zdrowka zyczymy dla Ksawierka. Wspolczuje Klaudi kurcze ta jelitowka to masakra wyciecza na maxa
Pogiegala bym z Toba:)
Beata gratuluję zębolka:tak::tak::tak:
Medea no teraz startuję z mniejszą wagą na szczęscie ale już waże 64kg:wściekła/y:. Wszsytko poszlo w brzuch i cyce. W stare spodnie się jeszcze mieszcze:tak:
No to czekam na fotki:tak: A ciekawa jestem czy w czarnej kiecce wypada iść na weselicho??? :baffled:
ile ludzi tyle opini bab w ciazy ma fory wiec smialo
Zobacz załącznik 236093 a oto przedstawiam Wam dzieło pierworodnego z dzisiaj:confused2: Mama buszuje po allegro a syn znalazł sobie zajęcie:sorry: Po drugiej stronie ściana wygląda tak samo:sorry:

Jesli moge to Kochana wal smialo w tej sukience ja bym pod biust walnela jakis extra pasek taki gruby, do tego bizuteria, elegancki bucik i bedziesz jak ta Lala :)):tak:

My po zakupkach
Kupilam arbuza i sie okazalo ze jest mega pyszny: slodziutki i soczysty.Zjadlam cwiartke:zawstydzona/y:
Laura siedzi w pokoju i sie bawi a ja zaraz uciekam do kuchni obrac ziemniaczki.Kalafiorejk juz sie gotuje wiec pozniej tylko do w panierke walne i gotowe.
A po obiadku to moze skusze sie te ciasto zrobic bo galaretka juz jest:-D

Iwcik ...mm...bułeczka.... Ja dziś jakiś obiad na szybko i jutro pewnie jakąś zupkę upichcę bo dawno nie było:tak: ogórkowa powiadasz:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
No ta kieca jest jaka jest..czekaj znajdę gdzieś na płytce drugą....
dziewki jak Was męcze z tą modą weselną to zamknijcie mnie;-)

my u justy.jpg proszę się nie śmiać z mojej pozy i obroży na szyi;-) buzi na parkiecie.jpg no i to jest ta druga. O dziwo zmieszczę się w nią, ale wiadomo brzuch wywaliło i zwija się na plecach. Dlatego myślałam o dłuższym bolerku z tyłu....

Cześć dziewczyny!

Korzystam z chwili wolnego :-) Piotruś przyklejony do telewizora, a Zuzia śpi. Pewnie niedługo się obudzi, więc szybko zdam relację z tego co u nas. :tak:

Nie odzywałam się bo weny nie miałam ani trochę po tej katastrofie, zresztą teraz też jak oglądam telewizję to się nakręcam, więc staram się jak najmniej oglądać i czytać na ten temat. Niemniej poruszyło mnie to bardzo :-:)-:)-:)-:)-(

Zuzia ma kolki odkąd dostaje żelazo. :zawstydzona/y: Pani doktor stwierdziła, że "w końcu brzuszek się przyzwyczai", więc musi jeszcze trochę pocierpieć :baffled::baffled::baffled::baffled: Poza tym jest grzeczna. Wczoraj byliśmy u neurologa i pani stwierdziła, że drżeniem rączek nie trzeba się przejmować, bo to tylko niedojrzałość układu nerwowego. Wszystkie odruchy ma prawidłowe, więc jest super. :tak: Dziś byliśmy na szczepieniu. Przy okazji zważyłam ją - waży 4560g, więc 250 g w ciągu tygodnia przybyła. Pani doktor ją zbadała, stwierdziła, że jest super. :tak::-):-):-)
A jak pielęgniarka ją kuła to obydwoje z Piotrusiem narobili takiego wrzasku, że chyba cała przychodnia ich słyszała, a ja nie wiedziałam które mam utulić. Piotruś tak kocha swoją siostrę, że nie pozwoli jej krzywdy zrobić. :-D Nawet jak wychodziliśmy to krzywo patrzył na pielęgniarkę :-p:-p:-p:-D
No to chyba tyle u nas!

reklama
Witam ponownie :-):-):-)
Ja już z zakupów wróciłam, teraz szybki obiad zrobię czyli nasmażę placków ziemniaczanych i zmykam po Maję bo na godz.16 do laryngologa znowu.
Z wypadu do lumpka jestem bardzo zadowolona bo udało mi się kupić dla Mai podomkę nową a to że na 9-10 lat to nieważne :-D:-D:-D i 2 bluzeczki z długim rękawkiem :tak::tak:
Kerna jak dla mnie obie sukienki są ładne i w każdej możesz pójść na to wesele :tak::tak::tak:
Myszunia super że córusia na wadze przybywa a kolek nie zazdroszczę, oby brzusio szybko się przyzwyczaił do tego żelaza :tak::tak::tak: a postawa braciszka cudna :tak::tak::tak:

Do góry