reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziołchy ,jakoś nie mam weny na pisanie ,ale czytam co u was regularnie:tak:

Odzywam sie ,zeby nie było:-D:-D:-D

U mnie wszystko git @ w toku co też nie nastraja mnie humorem ,bo samopoczucie do du...

Z Ksawierem byłam dziś u lekarza,bo już zaczął tak okropnie kaszleć ,ze strach i ma berodual i pulmicort przez nebulizator,i jeszcze jakiś lek ,ale czekam az mi przywiaza .
Klaudia wróciła do szkoły ,a tez małpa nawywijała troche ,napędziła nam stracha ,ze wyrostek ,bo aż sie zwijała z bólu ,ale jak to Klaudia,okazało sie zwykła jelitówką i wymiotowaniem półtora dnia.....

Ja biegam i chodze na siłke dalej reguarnie ,powiem wam ,ze nic mnie bardziej nie odpreza i nie uszczęśliwia niz bieganie ,takie 20 min.z mp3 na uszach w biegu,cudo........

Kerna masz wesele ,fajowo ,sama bym pobalowała,na pewno znajdziesz sobie cos ekstra do ubrania.

Poczytam jeszcze co piszecie ,bo na razie tylko te strone podczytałam.....:zawstydzona/y:

reklama
a jakie to rozmiary?? Bo wiesz Ty i ja...to jak Flip i Flap:-D:-D:-D zmierz od razu w biuście jakie szerokie:tak:
ta w kropki była na mnie za duża- ani rau nie miałam jej na sobie:eek: nie pamiętam czy to M była....
a ta biala to chyba S ale taka większa.. tyle że ja ją zwężałam troche... pomierze Ci oczywiście wszystko:tak:

już nie przesadzaj że taka wielkie jestes:sorry: ile Ty ważysz teraz? ja do początku 9 mca wchodziłam w tą całą białą- a ona mniejsza niż ta w kropki:tak:

Witam się i ja :tak: nie nadrobię wybaczcie bo mam kupę roboty w kuchni :sorry: babeczek mi sie zachciało więc zaraz trzeba robić póki Kuba śpi :tak: wczoraj prawie cały pokoik wytapetowaliśmy więc same końcówki najgorsze zostały :sorry: ale to teraz zanim zrobię to niedziela chyba będzie bo M ma służbę i nie mam więcej wolnego :confused2: już myślałam że na przyszły tydzień sobie ładnie posprzątam i będzie koniec :sorry: Kubie wczoraj druga trójka się przebiła u góry teraz tylko na dole i na razie będzie koniec :-) zbawienie oby mu szybko i bez wycia wyszły ;-) jakieś słoneczko wyszło chyba się przejdę potem z Kubkiem na spacer bo koperty na pocztę bo jak zauważyłam to sprzedałam ze 4 rzeczy na allegro i wpadło 50zł :-D dobre i to następna kasa do skarbonki :tak: no a teraz uciekam robić mufinki :tak: zajrzę wieczorem bo M w pracy i mi nie będzie gitary zawracał ;-)
mniam ale mi zrobilaś smaka na babeczki:tak:
GRATKI ZĄBKA:tak: i udanej sprzedaży ;-)

Hej dziołchy ,jakoś nie mam weny na pisanie ,ale czytam co u was regularnie:tak:

Odzywam sie ,zeby nie było:-D:-D:-D

U mnie wszystko git @ w toku co też nie nastraja mnie humorem ,bo samopoczucie do du...

Z Ksawierem byłam dziś u lekarza,bo już zaczął tak okropnie kaszleć ,ze strach i ma berodual i pulmicort przez nebulizator,i jeszcze jakiś lek ,ale czekam az mi przywiaza .
Klaudia wróciła do szkoły ,a tez małpa nawywijała troche ,napędziła nam stracha ,ze wyrostek ,bo aż sie zwijała z bólu ,ale jak to Klaudia,okazało sie zwykła jelitówką i wymiotowaniem półtora dnia.....

Ja biegam i chodze na siłke dalej reguarnie ,powiem wam ,ze nic mnie bardziej nie odpreza i nie uszczęśliwia niz bieganie ,takie 20 min.z mp3 na uszach w biegu,cudo........

Kerna masz wesele ,fajowo ,sama bym pobalowała,na pewno znajdziesz sobie cos ekstra do ubrania.

Poczytam jeszcze co piszecie ,bo na razie tylko te strone podczytałam.....:zawstydzona/y:
no to zdrówka dla Ksawka...

Co do Klaudii dobrze, że to tylko jelitówka a nie wyrostek...

Przejrzałam po łebkach co naskrobałyście od wczoraj,
Medeuska urok Maksia ,az bije po oczach to śliczny i widać ,ze przeszczęśliwy dzieciaczek:tak:
Anaconda dobrze,że z Mają dobrze
Malinka też miałas iść z Julka do laryngologa-byłas??
Iwcik moje gratki ,ze to dziewczynka:-D
Asia ,ale zabiegana z ciebie osóbka...
As,no brak słów na ciebie:-D jeszcze pies cie ugryzł...:-Dwiem kto sprawi ,ze czas "super esa" sie skończy.......:-D
Obiło też mi sie o oczy ,ze MH i Anabubka sie spotkały.........i było fajnie aczkolwiek męcząco:-D

Beata gratuluję zębolka:tak::tak::tak:
Medea no teraz startuję z mniejszą wagą na szczęscie ale już waże 64kg:wściekła/y:. Wszsytko poszlo w brzuch i cyce. W stare spodnie się jeszcze mieszcze:tak:
No to czekam na fotki:tak: A ciekawa jestem czy w czarnej kiecce wypada iść na weselicho??? :baffled:

IMG_4640.jpg a oto przedstawiam Wam dzieło pierworodnego z dzisiaj:confused2: Mama buszuje po allegro a syn znalazł sobie zajęcie:sorry: Po drugiej stronie ściana wygląda tak samo:sorry:

kerna czarna to juz kwestia podejscia

ja uwazam ze tak, ale slyszałam wiele opinii ze nie wypada....:rofl2:

wg mnie skoro np. mala czarna jest idealna na kazda okazje to na wesele czy slub tez:tak:

ale Ci may zrobil arcydzielo:-D

IMG_0507.jpg no właśnie, bo sobie myślałam, że jakieś bolerko dokupię jasne i ujdzie. No jedna z nich. Kończy się zaraz jak fotka, przed kolano. Ale ona jest obcisła i wszsytkie fałdy wystaja:confused2::confused2::confused2: a tak w ogóle to jestem tu w 6mc. Czyli miesiąc przed porodem! teraz Wam dam potwierdzenie...chwilka...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja po zakupach i wracam do was z goracą herbatka i maslana bułeczką :-):-):-)troche zmarzłam zimno na polu jak cholera:-)

Obiadek nastawiłam jednak robie ogórkowa bo juz od dawna chodziła za mna a mąż stwierdził ze tez zje ale sie nie naje odrazu i to powiedział:-D:-D:-D:-D bo u niego jak nie ma ziemniaków i miecha to on głodny chodzi:-D:-D:-D

Kerna czarna pasuje na wesele bo teraz juz mnóstwo osób chodzi w czarnych sukienkach tylko ddatki dobiera sie jasniejsze i jest git wiadomo w czerni nie pasuje isc tylko świadkowej :rofl2::rofl2::rofl2: ale w tej sukience chyba bym nie poszła jak piszesz i widac jest obcisła wiec nie dla mnie ale moze ty lubisz wiec wizualnie jest ładna sukienka z dekoldem jakim ja uwielbiam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry