reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrycja dzielna babka jesteś:tak:
My też byliśmy daleko od rodziny jak urodziłam, wszsytkie znajome przywoziły sobie mamy do pomocy przy dziecku a ja chciałam sama z M i już. A takie matki co majagdzies swoje maluszki to normalnie..nie wiem co bym zrobiła...

reklama
To kochana życze wam tego z całego serducha i podziwiam cie w sumie troche mnie przypominasz.Ja mam szwagierke która urodziła jak miała 16 lat ale mysle ze ona jeszcze nie dojżała do tego bardziej interesują ją imprezy czesto zostawiała z moją mamą dziecko i czasem na noc nie wracała z m szkoda słów

A gimnazjum skonczyłaś???? i daj jakąś fotke twoją i m
Dziekuję Ci bardzo....
Powiem Wam ze mnie zaskoczyłyście swoja reakcja.... Spotykałam sie z takimi przykrymi reakcjami ze teraz to jestem bardzo mile zaskoczona...
Tak szczerze to ja spedziłam tylko jedną jedyna noc bez Seby (byłam wtedy w ciąży i pozwoliliśmy mojej szwagierce wziąc Sebusia ze soba na działke )
Zaznacze ze nie licze tych dni w szpitalu bo to wiadomo ze wtedy Seba był z tatusiem:-)

Patrycja supe nawet twój był w młodym wieku jak na faceta i nie jeden facet ucika bo ma gdzieś to co sie bedzie działo , gratuluje faceta dojrzalego no i tobie tez równa z ciebie babka:-):-):-)no i zycze rychłego i hucznego weseliska nalezy wam sie za to co dla siebie zfrobiliscie nawzajem i dzieci.
a skąd dokładnie jestes bo ja tez pochodze ze slaska:-):-):-)20 lat tam mieszkałam w zorach :-D

Patrycja supe nawet twój był w młodym wieku jak na faceta i nie jeden facet ucika bo ma gdzieś to co sie bedzie działo , gratuluje faceta dojrzalego no i tobie tez równa z ciebie babka:-):-):-)no i zycze rychłego i hucznego weseliska nalezy wam sie za to co dla siebie zfrobiliscie nawzajem i dzieci.
a skąd dokładnie jestes bo ja tez pochodze ze slaska:-):-):-)20 lat tam mieszkałam w zorach :-D
Oboje mieliśmy pod górke w zyciu i to nas połączyło.... My jesteśmy z ok. Katowic

Patrycja no faceta to tylko pozazdroscić:tak::tak::tak: Stanął na wysokości zadania i chwała mu za to:tak: A bez ślubu tez można jak widać. Niestety takie imprezy kosztują kilka lat zbierania złotówek:sorry: Ja też życzę Wam weselicha na 100 par:tak::tak::tak:
Iwcik i co znalazłaś jakąs koszulinkę?? ciekawa jestem....i niecierpliwa..wybacz;-)

Patrycja no faceta to tylko pozazdroscić:tak::tak::tak: Stanął na wysokości zadania i chwała mu za to:tak: A bez ślubu tez można jak widać. Niestety takie imprezy kosztują kilka lat zbierania złotówek:sorry: Ja też życzę Wam weselicha na 100 par:tak::tak::tak:
Iwcik i co znalazłaś jakąs koszulinkę?? ciekawa jestem....i niecierpliwa..wybacz;-)
Ja mam bardzo duża rodzine moj troche mniejsza ale także liczna wiec kto wie moze sie zmieścimy w 100 parach hahahahahahaha
Dziekuję za pochwały ;))))

Kochana wlanie byłam wczesniej ogladac te moje pudł na górze i zabij mnie ale ja nie mam takich małych rozmiarów zaczynaja sie od 86i92 mam fajniutkie spodnie , nie mam pojecia co sie stało z moimi mniejszymi ciuszkami znalazłam rozm 62i64 i pózniej odrazu przeskakuje na 86 :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:nie wiem co sie z tymi ciuszkami stao:no::no::no:a mialam fajniutkie koszulki co maksi chodzil na wesele albo do kosciółka :baffled::baffled::baffled:

reklama
Wróciłam z Wołomina.
Maly dostal orzeczenie na 3 lata
Jupppiiii....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
SUPER!!!
A mi własnie lis porwał 4 kury al wcale nie jestem zła bo wkońcu on tez a małe liski i muszą coś zjesc, a ze upolował moje cztery to zycze mu smacznego:-D:-D:-D:-Dmi chyba dzisiaj nic humoru nie zepsuje:-D:-D
usmialam sie z tego widac jak dobry mialas humor!!!
Lunka no niby wiosna :sorry:ja się po obiedzie przy żelazku rozgrzeję :sorry:
Pati a co to Sewi za przyjaźnie z dzielnicowy nawiązuję???co ten twój mały synus przeskrobał że dzienicowy sam sie do niego pofatygował:szok::-D:-D:-D:-D:-D
wiesz gdzies (nie pamietam gdzie)
zaginal chlopiec i teraz sprawdzaja po domach czy sa wszystkie dzieci wiek ok 18-20 mcy albo troche wiecej
wiec oficjalnie przyszedl jak powiedzia do Seweryna...
u znajomej tez byli do jej synka...
ale moglby czesciej wpadac... :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::laugh2::laugh2:
a ja mam juz dosc mojego dziecka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
rano zjadl tylko pol butli mleka:wściekła/y::wściekła/y:
nic wiecej na obiad zrobilam placki ziemniaczane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czesc mi sie przypalila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dalam mu jesc a ten nie chce, mysle malo slone wiec dalam mu troszke smietany to zlizal smietane i ze on nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nic innego nie dostanie
chocby mial glodowac te placki beda na niego czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
siedze i rycze znow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam taka kur**** ze szok chodze tylko i sie wydzieram juz nie daje sobie z niczym rady nie mam nawet do kogo geby otworzyc nie chce isc do diodi bo wiem ze zraz sie pozremy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a czarek na pewno do niej dzis nie pojdzie bo znow bedzie go czyms pasla a ja sie uparlam i nie dostanie dzis nic innego jak te zaj****ane placki:crazy::crazy::crazy::crazy:
moze nalezy do niejadkow...
od mojej szwagierki cora ma ponad 2 latka tzn 2 lata i 3 mce i pije tylko rano mleko wieczorem a tak to jakies chipsy - nic konkretnego!!!!
no właśnie , to mi gdzies wcięło.
Pati, co z Sewkiem?
skopiuje to co malinie pisalam :-D:sorry::laugh2::laugh2:
wiesz gdzies (nie pamietam gdzie)
zaginal chlopiec i teraz sprawdzaja po domach czy sa wszystkie dzieci wiek ok 18-20 mcy albo troche wiecej
wiec oficjalnie przyszedl jak powiedzia do Seweryna...
u znajomej tez byli do jej synka...
ale moglby czesciej wpadac... :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::laugh2::laugh2:

Patrysia córeczka ślicznie gada :-D:-D:-D:-D
a dziekuje :laugh2::laugh2:
edit:Mam dla Was fotki mojego szkraba;-)
mama nie chciała mi dac więcej obiadku to chciałem zjeść śliniak:-D
bgxx1l.jpg

ciekawe czy uda mi się to całe wziąc do buzi....
6hlqb5.jpg

ale fajna zabawa:-D
2qnbjb9.jpg

no i o co Ci chodzi mamoooooo, ząbek mi wychodzi!
htw9i8.jpg

hmmmmm dobre to!
vmx4qb.jpg
on jest cudowny ale znow sie zmienil - teraz bardziej podobny do Ciebie...
tzrymaj mi go dla Niki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry