reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nowe mamusie:-)

kernuś tak wygląda ta sukienka:
x0o4md.jpg

w biuście ma 50 cm po rozciągnieciu
w najwęższym miejscu(pod biustem) ma 40 cm

sprzedam za 15 zł ;-)
jest z takiej jakby satynki rozciągliwej troszkę:tak:

tej drugiej nestety nie znalazłam
fajniusia ta sukieneczka:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
nic takiego nie pisałam:-D

kochana napisz mi na pw ile masz w talii i w najszerszym miejscu to sprawdze czy się rozciągnie do takich wymiarów:tak:
i podaj ile masz w cycach;-)

Natalineczka jak kerna sie w nią nie zmieści to Ci ją odsprzedam;-):-D

Ostatnia edycja:
Ja mam podobna tylko ze w kolorze zółtym z czarnym paseczkiem cieniutkim :-):-)ale ja sie w nia w tej chwili nie zmieszcze hehehe

Załączniki

• S5000747.jpg
    S5000747.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 43
iwcik mi sie podobałataka beżowa:tak: juz miałam sobie ją kupić.... jak okazało się że jestem w ciazy i zrezygnowałam:-D

...
Z wypadu do lumpka jestem bardzo zadowolona bo udało mi się kupić dla Mai podomkę nową a to że na 9-10 lat to nieważne :-D:-D:-D i 2 bluzeczki z długim rękawkiem :tak::tak:...
9-10 lat? :szok::szok::szok::szok: Majeczka to dorodna dziewczyna! :tak::-):-):-):-)
...
Siostra spoko ty władujez w golfa kombika wszystko co wejdzie a ciekawa jestem jak ja to pomieszcze w moje auto :-D:-D:-Dchyba na trzy razy bede jezdzic na slask:-D:-D bo ani BMW ani Audi nie ma tak pojemnego bagaznika:-D:-D:-D
...
No właśnie, przy dzieciach kombi to podstawa! :tak: Ja już nie wyobrażam sobie mniejszego samochodu.
Witam Was kochane
i odrazu sie tlumacze ze brak czasu na kompa pogoda fajna to albo jestesmy na dworze albo zawsze cos wyskoczy no albo w ostatecznosci po prostu brak weny na kompa wybaczcie ze was tak ostatnio zaniedbuje
Jak juz Wam Ania pisala bylismy dzisiaj na tym tescie potu zadzwonilam do innej kliniki dzieciecej i powiedzieli mi ze w czwartek moge przyjechac wiec sie ucieszylismy bo w innych klinikach tych blizej nas mialam termin dopiero na maj czerwiec.
Wyniki bede dopiero w nastepnym tygodniu
Emily byla dzielna az musze ja pochwalic nic nie plakala ani nie marudzila Pani doktor sama byla z niej bardzo zadowolona powiedziala ze juz dawno tak grzecznego dziecka nie miala w gabinecie
dostala w nagrode slodycze i malego pieska:))
Az sie sama dziwilam ze ona tak siedziala z tymi elektrodami przez ktore przeplywa prad bo sama wiem ze to takie dziwne uczucie ale ona siedziala dzielnie i nawet raczka nie ruszyla:)))
Potem musielismy 30 min z nia biegac i ja troszke wymeczyc zeby sie wypocila i na szczescie sie udalo bylo dosc sporo potu:))
Jak beda winiki to dam wam napewno znac ale mam nadzieje ze beda negatywne.

Dzis ma Ania przyjechac wiec musze sie zabrac za jakis obiad i troche ogarnac ale mam mega lenia
musialam dzis wstac przed 7 wiec to dla mnie jeszcze noc bo przewaznie wstajemy ok 10 no i teraz chodze pitoma nic mi sie nie chce :))
Ja nie bardzo jestem w temacie :zawstydzona/y: Po co te testy? Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK. :tak:
...
myszunia-slicznie niunia Ci rosnie.super że wszystko z malutka w porządku.:tak:
a jakie ty żelazo podajesz?
ne zgadzam sie z pania dr.że brzuszek sie przyzwyczaji do żelaza,to nie prawda.:no::-(
...
Daję jej Hemofer - 2 kropelki 2 razy dziennie.
Czyli czeka nas 5 tygodni bólu brzuszka? :-:)-:)-:)-:)-(
No jestem znowu i dotego z kawą :-) Kamilek sie przewrucił i otarł sobie policzek o mur domu bidulek ma cały czerwony i lekko zapuchnięty ale to mu nie przeszkadza w byciu niegrzecznym teraz ogląda swoją ulubioną bajke Doktor Fred
Biedaczek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Witam.... Można dołączyć..... Co prawda trudno bedzie mi sie tu wdrążyć ale spróbuje.... Ja siedze z moimi chłopakami w domciujuz ponad 3 latka.... w sumie to nie nudzi mi sie bo bawie sie w nianie ;) oprócz swojej dwójki pilnuje jeszcze 2 Dzieci.... W sumie nie ma źle dajemy rade a i zawsze jakiś grosz wpadnie :))
Witaj :-):-):-)

...
My już wróciłyśmy od laryngologa i tylko potwierdziła ze z uszkami już wszystko w porządku :tak::tak::tak: no i pożegnałyśmy się na "jak najdłużej" :-D:-D:-D...
To super! :tak:
Pati serio? No mój nosi 80 i pewnie owlałabym długi rękaw, bo wesele jest 1 maja więc upałów nie będzie...
A sluchajcie tu. Byłam dzis w sklepie i była tam laska z córeczką. Ona się mnie pyta ile ma Mima, ja jej że półtora roku a ta szok! Oczy wielkie zrobiła i do mnie naprawdę? JA jej no 19m-cy dokładnie a co sie stało?? A ta no moja córka ma 16!!!!!!!!! Ja se myśle o matko, tragedia normalnie...bo jej córka troszkę wyższa była. Pwoedziałam jej, że ja mam niskie dziecko i poszłam...nosz kuźwa..co mam sobie w łeb szczelić bo dziecko małe?? Ludzie to gupki.
Kerna, ja mam to samo z Piotrusiem. On jest niski i drobniutki i ludzie często zwracają na to uwagę, a ja im wtedy mówię, że najważniejsze, że jest zdrowy i śliczny :-p:-p:-p:-p Generalnie olewam to ciepłym moczem :-p:-p:-p:-D

O rany, pisałam tego posta jedną ręką chyba ze dwie godziny :szok::szok::szok::szok::szok:

no Iwcik fajowa:tak:
A ja sobie tak myślę, że taka góa sukienki bez szelek biustu nie utrzyma:no: chyba stanik musowo do takich wielkości nie...
I ciekawe czy w ogóle sutki zakryje:eek::eek::eek:

i jestem!
dzieciaczki już wykąpciane,nakarmione ale tak jak wczoraj nie maja zamiaru spac.
krzycza,piszcza,smieja sie,a w nosie maja spanie.

madeuska-super ta sukenka.identyczna miałam na sklepie jak pracowałam.

natalineczka-gdzie ty sie podziewałas dzis przez caly dzien?

Kerna ja tez tak myslalam bo ja tez mam cyca kawałek ale byłam bez stanika bo było wtedy cholernie gorąco:-D:-D:-Dale mozna ubracstanik i dac te szeleczki z silikonu przezroczyste:-):-):-) a i do tego tez mam zółta marynarke lub czarna mozna zalozyć

no Iwcik fajowa:tak:
A ja sobie tak myślę, że taka góa sukienki bez szelek biustu nie utrzyma:no: chyba stanik musowo do takich wielkości nie...
I ciekawe czy w ogóle sutki zakryje:eek::eek::eek:

kochana ja na twoim miejscu bym sie nie martwila.:-)
ja doskonale wiem z jakiego ta sukienka jest materialu,spokojnie sie rozciąga i napewno sutki ci zakryje:-):-);-):laugh2:.a szeleczki zawsze możesz doszyc.gatnkowo też jest ok.:tak:

reklama
Padam. Dosłownie padam...
Cały dzień w ruchu... wchodzę co by poczytać, sprawdzić czy troll się gdzieś nie zadomowił z nami ;-) i co widzę?:szok: Mnóstwo stron do nadrobienia.:eek: Cieszy mnie , że forum żyje...:tak: ale litości.:hmm::hmm::hmm: nie nadążam.:eek::sorry::ninja2::huh:

Matko poszłam wykapać moje brzdące a Wy żeście tyle naskrobały:szok:
ja właśnie o tym :-D:-D:-D

Witam nowe mamusie, myślę , że zagościcie u nas dłużej.:tak::tak::tak:

Przypominam o opcji "edytuj".;-) w poście, co ułatwi każdej z nas czytanie forum.:tak:

justys-daj tej ładnej pogody troszke do rzeszowa;-) bo tu u mnie od soboty pada.:no::wściekła/y:

zamówiłam ci słonko na jutro.;-):tak:

Medeuska jak dobrze, że panujesz nad wszystkim.:tak::tak:;-):-) Miej dziś oko , tzn. dwa:baffled:, bo ja odpadam.:sorry:

Miłego wieczorku mamuśki.:-)

Do góry