reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

OO kerna nie przejmuj sie cos znajdziesz ja tez zastanawiam sie w czym pójde na komunie 9 maja :-D:-D:-D

Własnie moze która z was ma jaka sukienke ciązowo cobynadawała sie na komunie:-):-):-):-) ale musi byc gdzies tak rozm 40 bo w 38 moge sie nie zmiescic z cycami:-D:-D:-D:-D

reklama
łeeeee Medea no..może się naciagnie jednak..moze ja rozpruje tu i tam:rolleyes2::oo2:
a ja mam taki pomysl
moze jutro bys sobie wyskoczyla na sklepy popatrzec i pomierzyla takie podobne sukieneczki jak meduski ta w grochy:eek::eek::eek:
wtedy mniej wiecej bys wiedziala jak na tobie bedzie sie ukladac i czy weszlabys w nia:tak::tak::tak:

wiesz jakby co to zawsze mozesz rozpruc na plecach i powiedziec ze to tak specjalnie ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mnie bardziej te spodnie by interesowaly :tak::tak::tak:
jakbys miala sie w nich na zdj to bym poprosila:tak::tak::tak:
bardzo ;-):-):-):-)

a wiesz moze ile by przesylka kosztowala?
myślę że jakbym poleconym wysłala to koło 6-7 zł
a jak ekonomiczną paczką to 9 :tak:

niestety nie mam fotek w nich,bo miałam je na sobie raz wieczorem na spacerze jak było ciemno:eek:
ja wogóle prawie z domu przy koncówce ciązy nie wychodzilam, a jak juz to na ławke przed blok z M wieczorem jak odpoczął po pracy:rofl:

MYSZUNIA!!!!!! w łeb zara dostanies! jestes dopiero mesiąc po porodzie:eek:

ja dopiero mesiąc czy dwa wchodze w predciążowe- i to nie wszystkie:no: 3 kg mam więcej niz przed...:tak:

Ostatnia edycja:
Oj to chyba muszę jej powiedzieć, żeby zmieniła :zawstydzona/y: Piotruś kiedyś dostawał hemofer i nic mu po tym nie było, ale Zuzia widać wrażliwszy brzuszek ma :zawstydzona/y:

A co do tematu wagi sprzed i po ciąży... :baffled::baffled::baffled: Przed pierwszą ciążą ważyłam 53kg (i pomyśleć, że wydawało mi się że to sporo :-p) a w tej ciąży dobiłam do 82kg :szok::szok::szok: Jeszcze się nie ważyłam po porodzie, ale myślę, że za dużo to mi nie spadło bo brzuch mam duży. :zawstydzona/y: Będę chyba musiała się jakoś zmobilizować żeby trochę zrzucić, ale kurcze, na razie nie mam siły. :baffled::baffled::baffled::baffled:
kobieto ty jestes niecale 2 miesiace po porodzie:angry::angry::tak::tak:
daj sobie narazie luz, zobaczysz przyjda sily i ochota to migiem zgubisz, a przy dwojce dzieci to w dwukrotnym tempie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
OO kerna nie przejmuj sie cos znajdziesz ja tez zastanawiam sie w czym pójde na komunie 9 maja :-D:-D:-D

Własnie moze która z was ma jaka sukienke ciązowo cobynadawała sie na komunie:-):-):-):-) ale musi byc gdzies tak rozm 40 bo w 38 moge sie nie zmiescic z cycami:-D:-D:-D:-D
ale wy macie fajnie z tymi cycami, ja to nawet nie mam co wyeksponowac:zawstydzona/y::-:)-(;-)

oooooo a dlaczego i jak długo bedzie ????

Nati ty to jestes dobra

Myszunia właśnie a ty nie masz jakich kiecek ciążowych czy tez chodziłas wtym co miałaś???/

Ostatnia edycja:
myślę że jakbym poleconym wysłala to koło 6-7 zł
a jak ekonomiczną paczką to 9 :tak:

niestety nie mam fotek w nich,bo miałam je na sobie raz wieczorem na spacerze jak było ciemno:eek:
ja wogóle prawie z domu przy koncówce ciązy nie wychodzilam, a jak juz to na ławke przed blok z M wieczorem jak odpoczął po pracy:rofl:
a te biodrowki z tym pasem na brzuch:eek::eek:
one sa bardzo biodrowkowate czy takie sobie:eek::-D:-D

o właśnie jula dlaczego w szpitalu??

reklama
no i juz jestem - wkoncu :confused2:
najperw okapalam malych potem na neta wlez nie umialam bo zasiegu nie bylo ehhh
za niedlugo ja sie ide kapac...
a co do kg to ja przy 1 przed wazylam 55kg doszlam do 65 kg a po ciazy wazylam 47 kg przy 2 przed wazylam 50kg zgrublam do 60 kg a teraz chyba waze 52/53 kg

pati a jaki adres konkretnie??
na ktory mialabym wyslac Ci komplecik, tylko ze na tamtym zdjeciu spodnie byly ze sztruksu, ja mam spodnie ciensze materialowe na kant - chcesz zrobie zdjecie i wymiary Ci podam co zmierzysz czy maly bedzie mial to dobre :-D
Witam nowe mamusie:-)

kernuś tak wygląda ta sukienka:
x0o4md.jpg

w biuście ma 50 cm po rozciągnieciu
w najwęższym miejscu(pod biustem) ma 40 cm

sprzedam za 15 zł ;-)
jest z takiej jakby satynki rozciągliwej troszkę:tak:

tej drugiej nestety nie znalazłam
ladna ladna....
a ja wybieram sie na wesele w sierpniu...
tylko szkoda ze nie zbyt moge miec takie keicki najlepiej na ramiaczkach bo mi potem cycki wisza :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::confused2::confused2::confused2:
Ja mam podobna tylko ze w kolorze zółtym z czarnym paseczkiem cieniutkim :-):-)ale ja sie w nia w tej chwili nie zmieszcze hehehe
ladnie ladnie.... jeszcze sie zmiescisz po porodzie...
a ostatnio ogladalam zdjecia z panienskiego Anki :-D:-D:-D

Do góry