Natalineczka555
kocham kochać :)
podeslij tu troszke tego ciastano a ja mialam juz dawno isc sie kapac ;/
a obzeram sie dwoma kawalammi ciasta
nie no juz ide dobrej nocki

ja to bym wz zjadla

dobranoc
wszystkie wybyly
wiez ja tez zaraz zmykam;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podeslij tu troszke tego ciastano a ja mialam juz dawno isc sie kapac ;/
a obzeram sie dwoma kawalammi ciasta
nie no juz ide dobrej nocki

ale mialas dzionek rzeczywiscie ufffffhelo lesencje:-)
o mamo od rana w biegu i dopeiro teraz usiadlam
rano Pauline do szkoly wyprawialm i przyjechal tescio pociac nam drzewo wiec musialam mu przytrzymac,mojemu znow sie dyski przesunely wiec tyle co do roboty jeszdzi a w domu nic nie robi
poza tym wrocil o 9 a o 16 znow pojechal do roboty,wiec tylko sie przespal i zjadl i tyle go wiedzieli
pozniej pranie,itd,podgotwac zupe
pozniej do szkoly po dzieciaki,powrto ze szkoly,nakarmic dzieciaki i na zebranie do szkoly
tylko tam siedzialam prawie godzinebo kolejka
Panie zadowolone z Pauliny,jedynie ostatnio gorzej sie zachwouje,ale to i przesuilenie i zmeczenie calym rokiem szkolnym,poza tym oceny super
niestety w dyktnadzie nie przeszla dalej ale byla druga w klasie bo zrobila tylko 3bledy-w tym jeden ortograficzny i 2 male ale przez to ze malo znane wyrazy i nie doslyszala koncowek i zamienila lietry
zreszta blad ortograficzny zrobila w wyrazuie-zażegnany,wiec trudne slowo
dumna z niej jestem:-) i dzis dostala 5 z angielksiego za czytanie
a za ostatni sparwdzian z matematyki odstala 4- tylko dlatego ze nie roziwazlaa wsyzytkich zadan bo mialagorszy dzien
jak wrocilam z zebrnai to poszlam wlaczyc z drezwem-sprztalam je do kotlowni i ukladalam pod komorka,w miedzycazie rozpailima w piecu,sprztanelam posciel ,pranie itd itd
na koniec jeszcze poodkurzlaam bo sie trocin nanioslo,ale juz nie mam sily zmywac
jutro pozmywam
dziewczyny dzis pol dnia na podwroku
Weronika bardzo chetnie mi pomagala i ukladal mniejsze klocki drzewa na kupke
maly pomocnik a wygladala jak [artyzant i do tego polowe dnia w piaskownicy
no i w koncu mala poszla spac po 21 a Paulina jakies pol godz temu
ufffffff
to ide poczyytam,ale pewnie znow jestem sama![]()

j asie jutro zmierze i jak wejde to kupie.Wszystkie mówią, że ładna a żadna nie chce kupić![]()
ale się modowo zrobiło..aż miło!!
Natalineczka pomysł pierwsza klasa, ale z moim bjebesem chodzenie po sklepach to sajgon..zdana jestem na siebie.no nic pójde w którejś z tych moich, do tego założę płaszcz menza żeby się zakryć i git
Julia współczuję:--(

wariatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przyszedł mi dziś zwrot podatku to mogę troszke poszaleć:-):-):-):-):-):-):-):-)
medea ja bym ja od Ciebie odkupiła ale sprawdż czy w nia wejdę ,mam w biuście 95 a pod biustem 86![]()

Anka i Iwcik
![]()
mysle ze dziewczyny sie nie pogniewaja....![]()

zostalysmy chyba samei ja estem eszcze na strazy.mam nadzieje ze jeszcze poklkamy bo mi sie spac nie chce.u mnie już wszyscy spia![]()

wszystkie poucikaly do mężów na ciepłe nózki a mizostało tylko wąchanie poduszki męża 

niestetyja przewaznie spie sama bo maż to spi ale wdzień