reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
helo lesencje:-)
o mamo od rana w biegu i dopeiro teraz usiadlam:baffled:
rano Pauline do szkoly wyprawialm i przyjechal tescio pociac nam drzewo wiec musialam mu przytrzymac,mojemu znow sie dyski przesunely wiec tyle co do roboty jeszdzi a w domu nic nie robi
poza tym wrocil o 9 a o 16 znow pojechal do roboty,wiec tylko sie przespal i zjadl i tyle go wiedzieli:eek:
pozniej pranie,itd,podgotwac zupe
pozniej do szkoly po dzieciaki,powrto ze szkoly,nakarmic dzieciaki i na zebranie do szkoly
tylko tam siedzialam prawie godzine:baffled: bo kolejka
Panie zadowolone z Pauliny,jedynie ostatnio gorzej sie zachwouje,ale to i przesuilenie i zmeczenie calym rokiem szkolnym,poza tym oceny super
niestety w dyktnadzie nie przeszla dalej ale byla druga w klasie bo zrobila tylko 3bledy-w tym jeden ortograficzny i 2 male ale przez to ze malo znane wyrazy i nie doslyszala koncowek i zamienila lietry
zreszta blad ortograficzny zrobila w wyrazuie-zażegnany,wiec trudne slowo

dumna z niej jestem:-) i dzis dostala 5 z angielksiego za czytanie
a za ostatni sparwdzian z matematyki odstala 4- tylko dlatego ze nie roziwazlaa wsyzytkich zadan bo mialagorszy dzien

jak wrocilam z zebrnai to poszlam wlaczyc z drezwem-sprztalam je do kotlowni i ukladalam pod komorka,w miedzycazie rozpailima w piecu,sprztanelam posciel ,pranie itd itd
na koniec jeszcze poodkurzlaam bo sie trocin nanioslo,ale juz nie mam sily zmywac:baffled:
jutro pozmywam:tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny dzis pol dnia na podwroku
Weronika bardzo chetnie mi pomagala i ukladal mniejsze klocki drzewa na kupke:-D
maly pomocnik a wygladala jak [artyzant i do tego polowe dnia w piaskownicy:rofl2:
no i w koncu mala poszla spac po 21 a Paulina jakies pol godz temu

ufffffff

to ide poczyytam,ale pewnie znow jestem sama:baffled:
ale mialas dzionek rzeczywiscie ufffff:tak::tak::tak::tak:

a nie jestes sama;-);-)
bo ja stoje na strazy;-)

ja tez jeszcze jestem cały czas tu zagladam bo w miedzy czasie szukam na allegro co mozekupie na komunie bo nie ma w czym isc ..............nie mam sie w co ubrac masakra w nic sie mojego nie mieszcze a to wszystko przez cycki...heehhe

Anabuba ale masz zdolną zórcię, no gratuluję baaardzo baaardzo.

Idęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę, pa

ale się modowo zrobiło..aż miło!!
Natalineczka pomysł pierwsza klasa, ale z moim bjebesem chodzenie po sklepach to sajgon..zdana jestem na siebie.:cool: no nic pójde w którejś z tych moich, do tego założę płaszcz menza żeby się zakryć i git:-D:-D:-D:-D:-D
Julia współczuję:-:)-(

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwariatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uwielbiam wasze poczucie humoru!!!

przyszedł mi dziś zwrot podatku to mogę troszke poszaleć :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-)

medea ja bym ja od Ciebie odkupiła ale sprawdż czy w nia wejdę ,mam w biuście 95 a pod biustem 86 :)

kochana ciesz sie że masz zwrot bo moj M musi dopłacic skarbowce 1000:wściekła/y:

Anka i Iwcik
panienskie0921846281.jpg

mysle ze dziewczyny sie nie pogniewaja.... :-p:-p:-p

zdiece poprostu zaje.....;-)

i ja estem eszcze na strazy.mam nadzieje ze jeszcze poklkamy bo mi sie spac nie chce.u mnie już wszyscy spia:sorry:

reklama
No własnie jeszczeja jestem ze cięzarnato nie znaczy ze spi :-D:-D:-Dwszystkie poucikaly do mężów na ciepłe nózki a mizostało tylko wąchanie poduszki męża :-D:-D:-Dniestetyja przewaznie spie sama bo maż to spi ale wdzień:tak::tak::tak::tak:
Zreszta kaszel mnie dusi i wlasnie poplułam az sobie laptopa:-D:-D:-D

Do góry