reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
oj lasencje poszalayscie
tyle stron jednego dnia dawno nie bylo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:-D:-D:-D a ja tam sobie glowy nie zawracam wakacje tuz tuz a ja nadal nie cwicze:-D:-D
h

ja tez nie cwicze
tzn nie spacelanie,ale codziennie super szybki marsz z wozkiem i mp3 w uszach,a potem spacer z torba,i i tornistrami pod wozkiem,a dzis jeszcze drzewo:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam
Wlasnie zjadlysmy sniadanko i mlode juz siedza przed bajami:tak::tak:Zupka sie gotuje a ja mam troszke luzu

Od wczoraj moja siora zajmuje sie po kilka godzin synem mojej sasiadki.ten mlody ma 3 lata a jest tak neigrzeczny ze szok:szok::szok::szok:Wybiegal siorze na srodek ulicy nie zwracajac uwagi na to jak Ona Go wolala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale tak to jest jak swoje dziecko uwaza sie za najgrzeczniejsze na swiece,nie zwraca sie jemu uwagi o nic i pozwala sie zeby dzieco soba rzadzilo:no::no::no:A wszystkie dzieci dookola sa beee:no::no::no:
Ciekawe jak dlugo siora z Nim wytrzyma
]

moj chrzesniak zza plota ma 2,5roku i chyba przechodzi bunt dwulatka
on jest dpeiro niedobry
nawet matki sie nie slucha,bije kazdego i wszytsko,wszytsko psuje,sciaga itd itd
ale tak to jest jak do 2 lat dziecko jest wychowywane bezstresowo i nawet krzyknac na niego nie mozna bylo
to teraz sie wzieli za wychowowyanie:baffled::baffled::baffled::baffled:
troche za pozno:rofl2:

U nas na szczęście super pogoda - przynajmniej na razie i zaraz do lumpka wybywam bo się z koleżanką umówiłam a dzisiaj dostawa to może coś fajnego upoluję :tak::tak::tak:
Anka napisz jak Emily jak dostaniesz już tego eska :tak::tak::tak:

u mnie pogoda byla dzis caly dzien i w cieniu 20stopni:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko niezle wialo
wieczorem przyszluy chmury ale na szczescie deszcz poszedl bokeim

Malinka nie mam jeszcze opcji imienia i chyba bedzie problem bo mój syn codziennie inne imie wynajduje dla siostrzyczki:-D:-D, no a rodzinka no to mążi syn to wiadomo bo byli na USG , mamie zadzwoniłam to se mło co nie popłakała i gadała ze odrazu tacie powie jak tylko wróci , a kolezanka ktora jest w ciązy tez z trzecim syne ze spuszczona głowa mówi ze mi zazdrosci:-D:-D:-D no a siostra chce kopac po dupie nie wiem czy z zazdrosci czy co:eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
k:

powiedzialabym Ci zebys dala na imie Ania bo Anki to fajne chlopaki:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ale pewnie nie chcesz siostrze robic konkurencji:rofl2::rofl2::rofl2:

Hej Dziewczyny :)
Postanowiłam dziś napisać ja...
Siedzimy w domku z Moim prawie 2 letnim Synkiem ... Cala noc mi goraczkowal - pewnie na zabki .
Nudzimy sie troszke :p

Chcialabym dolaczyc do Waszych dyskusji ,jednak troszke nie jestem w temacie :p

Pozdrawiam i zycze Wam MILEGO UDANEGO DZIONKA :)

temat nie temat o wszytskim i o niczym
pisz czesciej to sie wdrozysz
a goraczka moze od gardla?ostatnio jakies badziewie panuje przez te zmiany w pogodzie

Witam się i ja :tak: nie nadrobię wybaczcie bo mam kupę roboty w kuchni :sorry: babeczek mi sie zachciało więc zaraz trzeba robić póki Kuba śpi :tak: wczoraj prawie cały pokoik wytapetowaliśmy więc same końcówki najgorsze zostały :sorry: ale to teraz zanim zrobię to niedziela chyba będzie bo M ma służbę i nie mam więcej wolnego :confused2: już myślałam że na przyszły tydzień sobie ładnie posprzątam i będzie koniec :sorry: Kubie wczoraj druga trójka się przebiła u góry teraz tylko na dole i na razie będzie koniec :-) zbawienie oby mu szybko i bez wycia wyszły ;-) jakieś słoneczko wyszło chyba się przejdę potem z Kubkiem na spacer bo koperty na pocztę bo jak zauważyłam to sprzedałam ze 4 rzeczy na allegro i wpadło 50zł :-D dobre i to następna kasa do skarbonki :tak: no a teraz uciekam robić mufinki :tak: zajrzę wieczorem bo M w pracy i mi nie będzie gitary zawracał ;-)

gratuluje zabka!
a ja ostatnio jadlam babeczki MH
pyyyyyszne:-)

Hej dziołchy ,jakoś nie mam weny na pisanie ,ale czytam co u was regularnie:tak:

Odzywam sie ,zeby nie było:-D:-D:-D

U mnie wszystko git @ w toku co też nie nastraja mnie humorem ,bo samopoczucie do du...

Z Ksawierem byłam dziś u lekarza,bo już zaczął tak okropnie kaszleć ,ze strach i ma berodual i pulmicort przez nebulizator,i jeszcze jakiś lek ,ale czekam az mi przywiaza .
Klaudia wróciła do szkoły ,a tez małpa nawywijała troche ,napędziła nam stracha ,ze wyrostek ,bo aż sie zwijała z bólu ,ale jak to Klaudia,okazało sie zwykła jelitówką i wymiotowaniem półtora dnia.....

Ja biegam i chodze na siłke dalej reguarnie ,powiem wam ,ze nic mnie bardziej nie odpreza i nie uszczęśliwia niz bieganie ,takie 20 min.z mp3 na uszach w biegu,cudo........
y:

oj cudo
ja dzis oprocz spaeru to szybka jade rowerem jeszcze zaliczylam:rofl2:
zdrowka dla Klaudii

Beata gratuluję zębolka:tak::tak::tak:
Medea no teraz startuję z mniejszą wagą na szczęscie ale już waże 64kg:wściekła/y:. Wszsytko poszlo w brzuch i cyce. W stare spodnie się jeszcze mieszcze:tak:
No to czekam na fotki:tak: A ciekawa jestem czy w czarnej kiecce wypada iść na weselicho??? :baffled:

jak najbardziej pasuje
ja na wesele zakladam z reguly czarne bo tylko takie mam 2 kiecki,ale male czarne,uniwersalne:-)

zapomnialam dodac ze widzialam dzis 3 bociany z czego 2 kolowaly w okolicach mojej chalupy:eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no i pod samym domem caly dzien mam halas bo kopia kanalizacje,ale Weronika ma co ogladac
ide dlaej czytac

No własnie jeszczeja jestem ze cięzarnato nie znaczy ze spi :-D:-D:-Dwszystkie poucikaly do mężów na ciepłe nózki a mizostało tylko wąchanie poduszki męża :-D:-D:-Dniestetyja przewaznie spie sama bo maż to spi ale wdzień:tak::tak::tak::tak:
Zreszta kaszel mnie dusi i wlasnie poplułam az sobie laptopa:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorki ale wyobrazilam sobie jak plujesz laptopa

a co do m to miez tylko to zostalo:-:)-:)-(
ale nawet w dzien nie mam go w domku
ale jutro juz wraca i na noc bedzie w domku;-);-)

bubka a blizniakow w rodzinie nie bylo:eek::-p:-D:-D

Ostatnia edycja:
no anabuba przeciez nie bede robic siostrze konkurencji:-D:-D:-Dbede wołac aniu chodz siku a tu mi siostra przyleci i co na nocnik z nia :-D:-D:-D

Natali no to my dwie słomiane nocne wdowy ja tez nie mam codziennie chlopa w domu bo on jezdzi na spedycji w DPD i przyjezdza co drugi dzien jeden dzien spi w opolu albo wrocławiu

no anabuba przeciez nie bede robic siostrze konkurencji:-D:-D:-Dbede wołac aniu chodz siku a tu mi siostra przyleci i co na nocnik z nia :-D:-D:-D

Natali no to my dwie słomiane nocne wdowy ja tez nie mam codziennie chlopa w domu bo on jezdzi na spedycji w DPD i przyjezdza co drugi dzien jeden dzien spi w opolu albo wrocławiu

kurier ciezki kawalek chleba:tak::tak::tak:
nie moge wyobrazilam sobie anke na nocniku :-D:-D:-D:-D
teraz moj laptop tonie :-D:-D:-D:-D:-D

jestem jeszcze i ja.
iwicik-natalineczka
moje biedne,kochane słomiane wdowy!!!!!
co z tego że ja mam męza obok jak spi jak zabity.

kobietki wam tez tak muli internet?

no ale mój maz to ten nocny kurier firmy DPD i jezdzi tirem :-D:-D:-D bo w dzien jezdza tymi busami to sa dzienni kurierzy:-D:-D:-D

ja juz w łózku z laptopem bo mi sie zimno zrobilo:tak::tak::tak:
chodze po tym allegro i nic nie ma fajnego zeby kupic na komunie:-:)-:)-( w czym ja pójde:eek::eek::eek:

jestem jeszcze i ja.
iwicik-natalineczka
moje biedne,kochane słomiane wdowy!!!!!
co z tego że ja mam męza obok jak spi jak zabity.

kobietki wam tez tak muli internet?
ale przytulic sie mozesz :tak::tak::tak::tak:

no ale mój maz to ten nocny kurier firmy DPD i jezdzi tirem :-D:-D:-D bo w dzien jezdza tymi busami to sa dzienni kurierzy:-D:-D:-D

ja juz w łózku z laptopem bo mi sie zimno zrobilo:tak::tak::tak:
chodze po tym allegro i nic nie ma fajnego zeby kupic na komunie:-:)-:)-( w czym ja pójde:eek::eek::eek:

łoj to jescze gorzej :no::no::no:
ale chyba niedaleko jezdzi skoro wraca na dzien:eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry