reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Oj się rozpisałam ale jeszcze dodam:)

Za dużo było gapiów na miejscu katastrofy by mieli zastrzelić Naszych ludzi,a po drugie to kto normalny widząc taką katastrofę filmuje zamiast szukać ocalałych ?

reklama
Hej dziewczynki my juz wstalismy o 6;30 jak zawsze pocwiczylam maly sie pobawil w tym czasie na macie teraz pod karuzelka lezy krople okazaly sie zbawienne dzialalay do 6 rano nos caly czas odetkany jupii mozna powiedziec ze sie wyspalam (pomijajac fakt ze nasz maly budzi sie jeszcze 2 razy w nocy na jedzonko hihi ) no i jadlam sniadanko sobie nadrobilam Was zaraz kapiel i lazienke musze dzis ogarnac bo wczoraj cala chatke wypucowalam. Syrop podaje strzykawka i rewelacja ani kropelki nie wyplul wkladam mu boakiem i wciskam po troszeczku a on nawet sie nie krzywi wiec mam juz moja metode:)

Tak z nowosci to Szymek sie ciagle na brzuch przewala z pleckow a jak go klade pod karuzelka to co chwilke musze mu wyrywac zwierzaczki bo je lapie jak szalony i karuzela sie zatrzymuje hehe

Elizka no my na butli a lekarka mowi ze sa nowe wytyczne co do zywienia i im dluzej mleko tym lepiej ma mi dac te wytyczne jak pojdziemy na szczepienie ale ja sobie sciagnelam wytyczne z 2009 i bylo w nich ze 1 posilek dziennie powinien od 5 miesiaca byc niemleczny np zupka jakis przecier bo i troszke kleiku bezglutenowego no ale zobacze co ona mi da:)

kurde u nas znow leje...;/
nawet jak sie rozpogodzi na weekend to chmura po wulkanie przyjdzie...;/
macie zamiar wtedy wychodzic z dziecmi?? bo ja sama nie wiem czy to bedze mialo jakis wplyw..??:/

Witajcie mój maluch tak wczoraj szalał że o 23 dopiero zasnął w ogóle się rozregulował i od nowa trzeba będzie nad nim popracować. Mnie coś w rękę ugryzło i dłoń po zewnętrznej stronie mam spuchniętą i swędzi jak diabli macie jakiś sposób na uśmierzenie tego swędzenia?
Co do katastrofy to widziałam filmik i jestem zdania podobnego jak Nessi.

reklama
Do góry