reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik, stan błogosławiony stanowczo ci służy :tak::tak::tak:

A u mnie paskudne chmurzyska :no: i zimno sie zrobiło, to pewnie ten pył wulkaniczny :eek: Siedzimy w domu :baffled:

Widze nowe mamy, witam :-)

reklama
mój synuś mi zasypia w folteiku chyba... ide go do lozeczka polozyc...:tak:
moze w koncu jak zasnie to uda mi sie wejsc do wanny i zrobić na bóstwo;-)

ehhh... fałszywy alarm... tylko chciało mu się kichnąć:-D:rofl: a juz si ecieszylam:rofl:

Ostatnia edycja:
tak myslalam :)
mój synuś mi zasypia w folteiku chyba... ide go do lozeczka polozyc...:tak:
moze w koncu jak zasnie to uda mi sie wejsc do wanny i zrobić na bóstwo;-)

ehhh... fałszywy alarm... tylko chciało mu się kichnąć:-D:rofl: a juz si ecieszylam:rofl:
no to Kochana wskakuj i sie rob na to bostwo :)

Ja musze glowe umyc - jak ja tego nie cierpie:crazy:
Laura wziela sie za chrupki orzechowe, galaretke i do tego krem waniliowy:szok:
O ludu jeszcze pranie trzeba wstawic.Ze tez musze do pralni schodzic.Najlepiej miec automat w domku a nie jakies cuda:wściekła/y:Pralnie- komu sie chce tam schodzic:eek:
Jak mieszkalam w bloku z Żorch to automat byl w domu problemow zero a tu trzeba sie nagimnastykowac:-D:-D:-D
Jak bvede tu siedziec i gledzic to napewno zrobie wszystko:-D:-D

Iwcik się spóźniłaś z siostrzyczką :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno Max to by sie ze swoimi tekstami to chyba z Julką dogadał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i ma juz dziewczynę fiu fiu sie zaczyna :-D:-D:-D:-D:-Da ty kochana wyglądasz ślicznie :tak::tak::tak::tak::tak:bardzo bardzo jaki masz zgrabny ten brzuszek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:kochana do 1 września zleci jak śnieg wiosna z dachu :-D:-D:-D:-D:-D

No mi sie ez tak wydaje ze mój makiu dogadalby siez twoja julka:) mam nadfzieje ze ten 1 wrzesien to obstawiasz z juz z córci bede w domu a nie meczyła sie na porodówce:):):)

Iwcik ślicznie wyglądas:tak: a po twarzy nic sie nie zmienilaś:-)

zmieniłam sie własnie okragla teraz jestem jak pączek:)::)

ślicznie wygladasz... Ciąża Ci służy... taki fajny brzuszek w 20 tyg???? u mnie nie było ani połowy z tego :)

No wiesz to juz moja czwarta ciaza wiec szybko mi brzuszek zaczał sie pokazywac :)::)

Iwcik, stan błogosławiony stanowczo ci służy :tak::tak::tak:

A u mnie paskudne chmurzyska :no: i zimno sie zrobiło, to pewnie ten pył wulkaniczny :eek: Siedzimy w domu :baffled:

Widze nowe mamy, witam :-)

hehe myslis ze ten pyl nam zagraza:):):) ale u mnie tez zimno:( zreszta ja nadal w łóżku z laptopem i w pizamie heheheh chyba dzisiaj ma piżama day hhehheh nieeeeeeee wkoncu musze sieubrac i po dzieci pojechac no i nalesniki musze jeszcze zrobic :):)a ty juz 12 hehehe

siostra mi tez podoba sie Julita :)

Kurcze nie maco musze wstac i sie ubrac schociaz heheheh

Witam już prawie na weekend :tak: M jeszcze z pracy nie wrócił bo od 7 rano musztrę ćwiczyli tylko nie wiem po co jak i tak nigdzie nie pojadą :sorry: Kuba zasnął a ja zaraz idę kopytki robić :tak: jak mi się zachce :sorry: katar mnie męczy niesamowicie aż nic mi się nie chce :no: dobrze że mam antybiotyk to bardziej mnie nie rozłoży :tak: słoneczko ładnie świeci spacerek już zaliczyliśmy i chyba nic więcej bo wieje strasznie zimny wiatr :confused2: może potem z M do sklepu skoczę bo kleju do tapet mi zabraknie :tak: mam nadzieję że ich nie ściągną na weekend żeby ćwiczyć dalej :tak: w końcu by się pokoik skończyło i bym mogła sobie pomału sprzątać itd :-) wybaczcie że nie nadrobię ale nie mam głowy do czytania :-:)zawstydzona/y: zajrzę wieczorem jak nie padnę jak wczoraj :-p miłego dnia życzę :-D

no i wkoncu wstałam zrobiłam krok d przodu :-D:-D:-D nawet ubrałam se :-D:-D:-D i pewnie iderobic nalesniki bo jak ja w tym tepiebede sie dzisiaj ruszac to obawiam sie ze nie zjem tych nalesników :-D:-D:-D

Beatko ostatnio cos zabiegana jestes ale czasem tak bywa zycze szybkiego konca remontu:tak::tak::tak::tak:

siostra musze pogadac z nimi wsumie to mam kilka wersji ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo podoba tez mi sie Emilia Julita Lena Alicja Dari Łucja i Maja:-D:-D:-D:-Dtakze jest ich troche a ja nie zdecydowanawiec zostawie to moim chlopakom , a jakby był chłopak to pewnie bylby Marcel:-):-):-):-)

Mój mały grubasek :))

Załączniki

• SDC14976.jpg
    SDC14976.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 32
  • SDC14966.jpg
    SDC14966.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC14978.jpg
    SDC14978.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 28
  • SDC14975.jpg
    SDC14975.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC14965..jpg
    SDC14965..jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC14982.jpg
    SDC14982.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Iwcik opcji mnostwo wiec cos napewno zdecydujecie ale Łucja nie podoba mi sie:baffled:Idz rob nalesniki bo nie pojecie dzis :))

Patrycja wrzucaj foteczki, wrzucaj!!! Fajnie popatrzec na dzieciatka ale o sobie nie zapominaj:tak:

Beata powoli i bedzie koniec:-)

My po zupce nawet maz wpadnl na jedzonko a tu obiadek gotowy troche sie zdziwil a jak mu powiedzialam ze ciasto tez zrobilam to oczy wywalil:-D:-D
A wiec teraz trzeba po obiadku pozmywac:sorry:
Laurze wlaczylam Krola Lwa bo mnie od rana nim maltretuje:rofl2:

Do góry