reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ale mam nadzieje że nie będziecie podejrzewać teraz wszystkich Agnieszek:baffled::-D:-D:-D

kochana bez pzresady... ja widzialam to konto bo dostalam na nie namiar od xxx....
jest to lewe konto na nk..... zero znajomych i jakies jedno zdj zwykle......
nikt chyba nie podalby swojego imienia... troszke glupie by to bylo... no chyba ze sie myle....

a dlaczego jedna z nas?????
duzo nad tym myslalam......
kurcze dziwne to i skomplikowane....
ja juz tak myslalam ze to moze jakas zazdrosna pannica.....
ostatnio pisalas o tej sasiadce z ktra chciano zesfatac xxxxxx
moze odnalazla nasze forum i cie rozpoznala i postanowila napisac do xxxxxxxx
no juz sama nie wiem...a przeciez nikt tu nie zna Twojego xxxxxx......
na pewno z czasem sie wyda... a wtedy ta osoba bedzie miala z nami pieklo!!!!!
ogolnie to lata mi to.. ale sama widzialas kto to napisal i w jaki sposób..
nie mam zamiaru tego dochodzic..
nie odpisalam na Twojego esa..
wrócil na noc i chyba do 2 gadalismy.. o_O
także wyspana jestem jak nic.. ;/
tą sąsiadke to ja znam , to nie ten typ..

z reszta widac ze to konto na nk jest zalozone tylko po to.. ;)
najpierw ta laska byla u mnie .. a ode mnie nie trudno trafic do niego przeciez .. wystarczy wklepac nazwisko ;)

Nurofen dobry:) (Takze trafny wybor:))
Jeszcze podobno panadol jest bardzo dobry:)

mam panadol bo to moglam pic w ciazy tylko na bol zeba ahahhahhaahahha
i powiem ze smaczny... julka pila go na goraczke jak miala to zapalenie drog moczowych i byla happy jak go spozywala.....
z tym ze ssala mi strzykawke ktora jej podawalam syrop ale to sie wytnie:-)

A my po kontroli u chirurga dziecięcego.... niestety wodniaczek sie powiększa, przepuklinka też i te wędrujące jąderko nie zstąpiło, zatem operacja murowana:-(
No i podpytałam chirurga o tego siusiaka, ściagać czy nie... a on mi powiedział: Łapy precz od siusiaka;-) nie ruszać!

no to dobrze.... dzieci beda sie sam enimi bawic i same beda sobie sciagac:-)
ale przykro mi z powodu operacji.... biedny Piotrus... taki malutki i tyle przejsc bedzie mial..... nie wazne na co ale to zawsze operacja...:-(

Dziewczyny które mają nosidła na szelkach jak wy wkładacie w nie dzieci bo to wcale nie takie proste jak się je ma na sobie.:no:

hmm jakby Ci to powiedziec..... chwytam mala w pasie bo ona jest sztwwyna mocno... jak najwyzej unosze do gory i celuje nia do nosidla.... jak juz wejdzie kawalek mocno tule do siebie i trzymam za plecy jedna reka ale przyciskajac do siebie co by mi gdzies nie fiknela a druga reka rozmieszczam nozki w odpowiednie dla nich otwory i wsuwam na dol do konca....

a wyciagam jeszcze smieszniej...

bo mala biore do gory ze nosidlo sie podnosi razem z nia... zebami chwytam za krok w nosidle... i zebami ciagne nosidlo w dol a mala do gory ahahahah:-)
ale jest to kwetsia 30 sek na wlozenie i wqyciagniecie:-)

ogolnie to lata mi to.. ale sama widzialas kto to napisal i w jaki sposób..
nie mam zamiaru tego dochodzic..
nie odpisalam na Twojego esa..
wrócil na noc i chyba do 2 gadalismy.. o_O
także wyspana jestem jak nic.. ;/
tą sąsiadke to ja znam , to nie ten typ..

z reszta widac ze to konto na nk jest zalozone tylko po to.. ;)
najpierw ta laska byla u mnie .. a ode mnie nie trudno trafic do niego przeciez .. wystarczy wklepac nazwisko ;)

no w sumie racja...ale widze ze piekne zdj Majeczki do nas wrocilo:):):):)
super ze juz jestes:):):):)

reklama
Do góry