reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
dzięki :) czasami bawię się aparatem ;) ale zdecydowanie mam na to za mało czasu a ostatnio mąż zalał mi mój aparat kawa i jak chciał oczyścić to odłamał mi pokrętełko ...

tu kilka fotek ;)

ps jest tu jakaś prywatna galeria widoczna tylko dla użytkowników
??

misia dzieki za foto, slicznie wygladasz :):):) Natalka pewnie też :p
karlita no wlasnie nie ma :( jak juz wszystkie zgodnie przyznalysmy przydalaby sie, trzeba jeszcze ten temat poruszyc na spotkaniu :) Gabi extra modeleczka :)

karlita Gabi jest rozkoszna!!!!
sienio zlozylas w koncu karte do przedszkola bo juz nie pamietam czy moiwlas o tym

Ostatnia edycja:

A i wreszcie byłam u fryzjera ale zła jestem bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła:angry::angry::angry:

:baffled: no tak dobrego fryzjera to teraz ze świecą szukać, ja też się teraz rozglądam za jakimś w Lublinie:baffled:

A dziewczyny slyszalyscie na bank o tym wulkanie?

Sundey to paranoja co piszesz o tym pyle, to co? To jeszcze nas zamkną w domach i nie pozwolą wychodzić? :szok::szok: Ja już nie chcę tego słyszeć, wystarczy mi tragedia pod Smoleńskiem i te podejrzenia że jednak to nie była katastrofa :-:)-:)-(

wiecie co mnie też już zaczyna to denerwować, wszędzie w kólko jedno i to samo telewizja, internet radio, :baffled:ja wszystko rozumiem, ale żeby na wszystkich kanałach to samo puszczać:crazy: do tego te media wszystko tak wyolbrzymaiają, aż się niedobrze robi.

karlita nie ma co sie przejmowac... na sile nikogo nie uszczesliwisz, chca wieze to kup w takiej cenie w jakiej uwazasz i tyle. Tylko szkoda, ze nie to takie wymuszone troche, bo "prezent" ma trochę inną definicję...ale co zroic :p

a ja jestem innego zdania, też nie byłabym happy jakby ktoś kupił mi coś co już mam i mi się nie przyda, kasa wyrzucona w błoto, a tak to przynajmniej wie z czego dziecko będzie zadowolone.

600zl to dla mnie bardzo duzo!!!

dla mnie też:szok: małe wesela:eek::baffled:

sunday_ dla mnie to też dużo ale jakby to powiedzieć moja chrześnica jest z bogatszej rodziny od chrzestnego dostaje laptopa ... i trochę byłoby mi głupio wyskoczyć z zegarkiem ....

:szok: karlita ale nie zastaw się a postaw się.:no: uważam, że powinnaś dać tyle na ile cię stać.

600 zł:szok::szok::szok::szok:matko...to prawie jak na ślub prezent:szok::szok::szok:co to się dzieje??

to ile trzeba by na ślub dać, 2000:baffled: ja dostałam od chrzestnego rower, a od chrzestnej złoty pierścionek:tak:

No wlasnie i jeszcze te miejsca!!!Małe wesela!!

:tak::tak::tak:

ale najlepsze było na komunii gdzie mój znajomy był chrzestnymi kupił rower i to taki lepszy a usłyszał "ja nie chciałam roweru chciałam komputer ale obciach" ;/

:szok::szok::szok:

masakra!!!Mój chrzesniak jak dostawal prezenty na komunie-pieniadze to liczyl od razu!!!

no właśnie teraz małych materialistów się chowa:baffled::baffled::baffled:

misia fajna fotka:tak:
karlita Gabi słodka
anet ale masz ładny widok:-):tak:hmmm lawenda.
madzienka ładne pazurki:tak:
fogia szczerze współczuje przerzyć:-(

a ja oglądałam dzisiaj wiadomości i mówili o tym pyle, już nie pamiętam czy chodziło o ostatnią erupcję tego samego wulkanu czy innego, w każdym razie chodził o pył, że po wybuchu utrzymywał się w powietrzu jeszcze rok czasu:szok::szok::szok:

witajcie.... ja padam....co sie z moim dzieckienm dzieje to szok normalnie...jeczy i jeczy-nie wiadomo dlaczego.... w dsodatku mnie jakies chorobsko bierze i calkiem nie do zycia jestenm,glowa boli, miesnie wszystkie tak samo,,,no masakra jakas.....mam nadzieje ze sie nie gniewwacie....pamietam o was-tylko nie bardzo ma,m czas............ niestety......

600zl to dla mnie bardzo duzo!!!To jest istne szalenstwo z komuniami, zwykle psucie dzieci, ale nie tylko na komunie dzieciaki dostaja takie "prezenty".
Dokladnie tak samo mysle
Moj maz jak komunia chrzesniaka byla 2 lata temu,to siorka meza(bo jest u jej syna w kumach) powiedziala ze dasz tysiaka i nie musisz przychodzic:szok:....az w szoku bylam,wczesniej co prawda sie poklocili,ale to nie powod zeby takie rzeczy gadac....:no:....a najlepsze bylo to ze rok wczesniej byla komunia jej corki i jeszcze u nas mieszkali,wiec w domu robili,a za rok sie wyprowadzili do nowego mieszkania i nam 2 pokoje zwolnili,wiec my sobie odremontowalismy,i tak stal jeden wolny pusty...no i ona z tekstem czy by moze komuni Daniela nie zrobic u nas w tym pustym pokoju,bo im sie mieszkanie nowe zniszczy i panele jak ludzie beda chodzic:szok:....no wtedy to ja nie wytrzymalam juz tego....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...od tego ta klotnia sie z moim mezem,ania zaczela...a na koniec powiedziala wlasnie o tych pieniadzach:baffled:
anet[/B] ale masz ładny widok:-):tak:hmmm lawenda.
No chrzesni na slub to minimum 2 tys daja:szok:,poglupieli ci ludzie juz calkiem....:baffled:
Maltanka,to nie lawenda(choc bardzo podobna) to szalwia lekarska tak kwitnie,na nasienie mielismy w tamtym roku zostawione.....

a ja zajzalam zeby sie pozegnac,bo cos spanie mnie dzis bierze...ale jak zobaczylam dyskusje na temat komunii,to przypomnial mi sie meza chrzesniak:baffled::baffled::baffled:
Karlita,Gabi slicznosci,mozna by schrupac...hi,hi....
Ale teraz juz spadam...DOBRANOC i milego wekendu!!!

Ostatnia edycja:
jeszcze wpadlam na chwileczke powiedziec Wam dobranoc.moje dziecie juz spi a ja czekam na M, spadam rozkladac lozko i pod prysznic.
Dobrej nocki Wam życze!!!!

reklama
misia a skad Ty jestes?Pewnie pisalas juz o tym ale ja nie mam pamieci dobrej! :-(

Okolice Racławickich i Popiełuszki, niedaleko liceum Staszica, czyli w zasadzie centrum;-);-);-);-)

też ładnie :confused2:

misia fajna fotka :)

a czy jest ktoś z centrum centrum ?? ;)

Dziękuję:tak::tak::tak:Nie wiem, czy ja się łapię na centrum centrum;-);-)

wiecie co mnie też już zaczyna to denerwować, wszędzie w kólko jedno i to samo telewizja, internet radio, :baffled:ja wszystko rozumiem, ale żeby na wszystkich kanałach to samo puszczać:crazy: do tego te media wszystko tak wyolbrzymaiają, aż się niedobrze robi.

to ile trzeba by na ślub dać, 2000:baffled: ja dostałam od chrzestnego rower, a od chrzestnej złoty pierścionek:tak:

ooo...ja też dostałam złoty pierścionek i walkmana (ale polskiej produkcji;-)):-D:-D:-D...pierścionek nosiłam długo...w zasadzie dopóki nie założyłam zaręczynowego:tak::tak::tak:

Do góry