Hej dziewczyny :-)
Maagda_ czyli co właściwie dolegało Łucji? to sie tak samo podziało czy co?i co lekarka powiedziała?
umi2 Kacperek wymiata

fajnie sie chwieje na boki i ta czuprynka

ekstra !!
Sochi mąż to nazwa

zależy co będzie miał ci do powiedzenia trzymam kciuki żebyś była twarda emocjonalnie choć to w ciąży trudna sprawa ale dla Kruszyny przecież wszystko

a jak się czujesz? fajnie że teściowa tak ci napisała w sumie nie jest winna głupoty syna napewno jej wstyd
patrycja9009 jaki tam pucuś on fleszem jest przerażony

hehe w oczach pytanie "i po co mi kobieto po oczach świecisz"

hehe super i fajnie że jest ich tyle
Mysia618 ja nie mam żadnej wydzieliny z sutków może się pojawi o biust raczej dbam bardziej niż wcześniej ale niczego takiego nie zauważyła poza tym że swędzą nie do opisania ale to że nie mam "siary" jeszcze to chyba nic złego nie?
Kasiuch żebyś ty się też nie zaziębiła Aleksio szybko wróci do formy dzieci mają niesamowitą zdolność regeneracyjną
My z Kruszynkiem zaczynamy weekend

teraz muzyczka relaksacyjna [video=youtube;C72027z1kmA]http://www.youtube.com/watch?v=C72027z1kmA&feature=related[/video]

a potem czytanie bajeczki i spanko. Mieliśmy dzisiaj pracowity dzień popołudniu słonko wyszło ale nie było zachwycająco. Mój B rozpracowuje nową grę na x`box a ja mam czas dla Was

Calutki weekend w domciu