reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na razie mam taka, potem ewentualnie zrobię, na sucho :sorry:

No jeszcze dodam, że na ramiączka, dekolt w łódkę, na dole cięta z ukosa, tak, że widać prawe kolano, rozciągliwa.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja
Wczoraj odpadlam bez pozegnania bo mnei rozlaczylo i za cholere nie moglam sie na nowo polaczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Od rana tez juz mialam problemy ale jakos sie udalo:tak:Ciekawe jak dlugo bede miala neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas pogoda cudna:tak::tak::tak:Swieci sloneczko i jest mega cieplo-tak mi sie wydaje przynajmnije:tak::tak::tak:
Zaraz lece robic sniadanko i moze jak mi sie bedzie chcialo i dzieciaki beda grzeczne przejedziemy sie do lasu na taka polanke i superowy plac zabaw:tak::tak::tak:
A i jeszcze chyba wstapie na chwile do Ojca bo ma dzisiaj urodziny

MEDEA
Udanych zakupow:tak:I koniecznie pochwal sie co kupilas;-):-)

a dla Maksa znó za duże:eek::rofl:

Lunka u teściowej to wszytko bylo spieprzone:eek: mowilam juzu kiedys ze wszystko musielismy naprawiac:rofl:
kran, całe rurki pod wanną, z kibelka rure ta dużą i tą małą od spłuczki też, spłuczka tez rozwalona:eek: prysznic:eek: a teraz jeszcze to:rofl:

teściu wszystko "naprawial" dmowymi sposobami- zamiast kupic rure za 20zł wolał kupić klej za 19:rofl:

Agnes poqinnaś wejsc.. ale.. jesli masz rozmiar cyca maksymalnie C:tak:

widziałam że mnie przywolywałyscie wczoraj:rofl: więc przywołałyście:rofl:

przed 22 już spałam:sorry: na kolacji byliśmy..... hm... godzine?:sorry: i wróciliśmy pokłoceni...:baffled:
ale nie mam ochoty nawet o tym mówić.....

DZISIAJ JADE NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::-D:-D:-D:-D i mam super humor::rof
l:
szkoda ze tak zakonczyl sie Wasz dzionek, a moglo byc tak pieknie tym brdziej ze Patryka nie bylo w domciu
Udanych zakupow
:-D:-D:-D:-D środkowe moje:-D:-D:-D

Cześć laski...spuchnięte oczy z wczorajszego płaczu mam i pieką mnie okropnie:no: Ale wiecie c o?? Zjadłam sobie kromkę z miodem i położyłam się oglądnąć pretty mena. Pouciskałam brzuszek tu i tam i dostałam serię kopniaków:tak::tak::tak: takze o to jestem spokojna:tak::tak::tak:
Natali bluzia spoko i jak pod pachami rozciagnie się do 45 do wleze. Mam szerokie ramiona i cyce i tu jest problem. Brzuch wlezie a pod pachami koszmar...Mam 90 obwodu.
Wiki ubrania ciążowe są:tak: Jeden sklep:tak: A tam ogrodniczki, białe bluzki i kantki:sorry: a za bluzkę prawie 100zł więc dziękuję....wolę w worku za ziemniaki isć:confused2:
Allegro przestudiowałam dogłębnie.....:no:

Luna zazdroszczę Ci kontroli:tak: Żeby tak mój chociaż wołał że kupe zrobił:sorry: a on to może łazić obsrany cały dzień:confused2:
Zaraz wybieram się na drugą część miasta..może coś będzie..

A pochawle się! michał mówi bamam-czyli banan:tak: czyli repertuar nam się powiększa:tak: Mama, tata, bamam, mniammniam, tań(wstań):tak: no i ciacia(ciocia), dzidzia:tak:
worek na ziamniaki tez moze fajnie wygladac:-D:-D
Gratulacje dla Michasia
MH zobaczyć zawsze mogę, chociaż w zwierzyńcu jeszcze nie chodziłam:unsure:;-)
:-D:-D:-D:-D
Na razie mam taka, potem ewentualnie zrobię, na sucho :sorry:

No jeszcze dodam, że na ramiączka, dekolt w łódkę, na dole cięta z ukosa, tak, że widać prawe kolano, rozciągliwa.
piekna:tak:
Witam i ja
Wczoraj odpadlam bez pozegnania bo mnei rozlaczylo i za cholere nie moglam sie na nowo polaczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Od rana tez juz mialam problemy ale jakos sie udalo:tak:Ciekawe jak dlugo bede miala neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas pogoda cudna:tak::tak::tak:Swieci sloneczko i jest mega cieplo-tak mi sie wydaje przynajmnije:tak::tak::tak:
Zaraz lece robic sniadanko i moze jak mi sie bedzie chcialo i dzieciaki beda grzeczne przejedziemy sie do lasu na taka polanke i superowy plac zabaw:tak::tak::tak:
A i jeszcze chyba wstapie na chwile do Ojca bo ma dzisiaj urodziny

MEDEA
Udanych zakupow:tak:I koniecznie pochwal sie co kupilas;-):-)

no to kochana fajny dzioen przed Wami
Wszytskiego naj dla taty :)

Witam i ja :)
Chalpuka sprzatnieta tylko trzeba z odkurzaczem przeleciec.
Laura szybko wstala wiec w poludnie ja poloze jak wieczorem mam isc na urodzinki
Zaraz zjemy drugie sniadanko i idziemy na podworko z kreda i bedziemy malowaly:rofl2:

no i ja jestem.
Natali no co ty 20cm w szyi??? to że niby ja jestem jakiś olbrzym!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
MH kiecka ciekawa...kurcze ale nie wiem jakbym wyglądała w takim zwierzątku:rolleyes2: Ależ łądnie na tej fotce wyglądasz i nie przesadzaj założe się, że się nie zmieniłaś:tak:

A ja ołaziłam się jak głupek po miescie i lumpkach i kupiłam:baffled: Ale na szczęście w razie czego mogę w poniedziałek zwrócić:rofl2::-)
Dodatkowo pasowała na mnie inna, bardziej mi się podobała, ale nie zakryje rozsuniętego rozporka:confused2: Tamta coś w stylu natalineczki ale niby satynowa i też na szyje...ale z zapięciem na czyi nie miałam problemów:rofl2::rofl2::rofl2:
Zaraz wstawię fotki tak na sucho a jak wróci m to może mi ciachnie jedną...
Ledwo zdążyłam do spożywki, bo tlyko do 12 otwarte, ostałam się w kolejkach że mało nie zemdlałam...ale dałam rady ufff

dowikla masz taka z netem jak i ja. Raz mam, raz nie.
Ja mam wi fi i dawałam do naprawy, koleś stwierdził, że wsio ok. Potem znowu to samo, to zrobiłam całego windowsa i co??? To samo:wściekła/y: Takze ni cholery nie wiem o co chodzi..może karte wywala..moze przeciązenie.. Brat ma neta piętro wyzej i on zawsze ma sygnał bdb a ja bardzo niski lub brak..Jak nie chce się połączyć to rozłączam i włączam neta, czasem pomaga, czasem napraw....A może macie zaśmieconego bardzo...jest taki folder gdzie zapisują się wszsytkie wiadomości z neta.To zajmuje od cholery miejsca...

Medea zapomniałam....współczuję randki..no szkoda bo okazja a czasem nie wychodzi planowo.

Ostatnia edycja:
IMG_4655.jpgIMG_4653.jpgIMG_4654.jpg

tak więc to coś takiego...bluzka jest na tyle długa, że zakryje wszystko, rozciągliwa i anwet nie opina mnie tak okropnie oczywiście nie licząc biustu:sorry:..Ale mam wrażenie, że wygladam w niej jak........żona torreadora....zrozumcie moje skojarzenie:-D te ozdoby nie wiem czy nie dziwne są...

a na pocieche mój mały akrobata:-D:-D:-D za każdym razem jak robi tunel to woła mama mama, bo mama za każdym razem musi Mimę pochwalić:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry