reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc dziewczyny o nie ale piszecie :szok: bez kitu jak za czasów ciaży spokojne dzieciaczki macie:-D

My dzis po spacerku bylismy raz a potem masakra chcielismy pojsc spobie do eclerca na zakupy i co maly tak sie darl ze dwa razy sie wracalismy z wozkiem na gore na 4 p uspokoic malego nigdy w zyciu tak nie płakał masakra jakas....

dałam mu jabuszko z gerbera czyzyby mu nie poszlo?

niewiem..... kupilam mu zupke jarzynowa i kleik ryzowy dzis :)

Jutro konczymy 4 miesiace ale leci....

marta100 bidulek no oby sie wszystko udalo...i bylo juz po...a kiedy ten zabieg>? a co do sciagania czy nie niewiem ale my mamy nakaz raz w wodzie troszeczke sciagac malutko...:cool:

mika ładne drzwi :D ha tyle luknelam a i

anoola ale jak ktos wyslal B na co wyslal nie rozumiem

no wiecej nie mam czasu nadrabiac ;)

Aaa do naszego Szymcia mowimy czesto po imieniu ale bardzo czesto jego ksywki ida w ruch:
Rumpelek
Dziąsełko
Wilczek

U nas jest: Michcio, Robak, Zgutek

hehehe, u nas jest Danek, Danuś (moi rodzice), Nunuś (to ja) i Misio (mój mąż).

teraz bede ogladac relacje z warszawy ... chociaz szczerze powiem ze juz mam roztwor nasycony ... jeszcze tylko jutro pogrzeb ... i chyba odetchne ... moze to niepopularna opinia ale juz chce zeby sie to skonczylo i nareszcie niech pozwola w ciszy i spokoju przezywac rodzinom smierc bliskich ... bez kamer, pytan i zbednych deklaracji

amen!

Tez bym tak wolala ale mialam juz kiecke z sylwestra wiec nie musialam nic kupowac a ze do kostek to luz bo mam lydki jak Pudzian moj T mi spiewa ciagle Łyda Łydałciuuuuuuuu łyda łydałciuuuuuuuuu jee jeee:-D

heheh kochany ten Twoj.. ja mam tez mega lydki mozemy zrobic konkurs foto hihihihi
i jakbym mogla to bym sukienke do kostek kupila ale ja mam wielkie rece etraz wiec wygladam tez jak pudzian!

ja też dołączam do klubu! :laugh2: od noszenia Daniela mam ręce jak Pudzian, nogi to od zawsze miałam umięśnione (gimnastyka).

A swoją drogą dziwne trochę że zbiegł się pogrzeb z wybuchem wulkanu który spowodował takie utrudnienia, coś w tym musi być że natura przejęła pałeczkę;-)

a ja myślałam, że tylko mi w głowie teorie spiskowe :laugh2:

a mój szkrab skończył dziś 4 miesiące...
i miał atak kolki :-(
teraz już śpi, jesteśmy u moich rodziców do jutra.

dziewczyny a jak robicie dzieciakom ta kaszke mleczno ryzowa na gesto?? ja daje wieczorem kaczke ale tylko lyz na 180ml wody+proszek mleczka wiec to ma bardzo rzadkie. jak robiecie,prosze o przepis!!! :)
No ja jak robię kaszkę na gęsto co Mała je ją z miseczki to 4 lub 5 łyżek kaszki wsypuję do miseczki i trochę wody letniej wlewam:) Albo gorącą z zimną mieszam. Wychodzi gęste;)

A jak w butli daję to 4 łyżki kaszki, ok 100ml gorącej wody i potem zimnej dolewam tak by było letnie:)

reklama
Do góry