studjujacamama
Fanka BB :)
Ja mojemu jeszcze smoczka nie dawała. Ale czeka w pogotowiu. Liczę, że nie będzie konieczny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
elvie słońce ja nie śpie odkąd zdjęli mi szewek czyli od ponad tygodnia, ja mam dużo białego śluzu co jakiś czas ale to chyba nie czop nawet nie wiem jak on wygląda czy to taki brudny śluz czy jakiś skrzep nie mam pojęcia. Może gdzieś kobietki pisałyście ale niestety nie mogę nadrobić bo nadal ten net szwankuje i nie jest taki jak potrzeba.jutro jadę na kolejne ktg ostatnie wyszło według pani dr bardzo dobre więc chyba się nie zanosi na poród:-(.a mi brak już sił w dzień spać nie umiem w nocy nie śpie i tak w kółko:-( już mnie powoli szlak trafia.kittek - no to jesteś następna w kolejce;-)
karola - mam tak jak ty - mała szaleje aż boli, dwie noce już kompletnie nieprzespane, ostatnia to spędzona z zegarkiem w dłoni i liczeniem skurczy i tak wieczorami i w nocy.. Od 4 dni.. A nad ranem się budzę i wszystko zanika:-( czop o ile to w ogóle był czop mi już we wtorek odszedł częściowo i wczoraj znów troszeczkę, ale kolor białawo-bezbarwny a z takim to można podobno i 2 tygodnie się jeszcze bujać..
Miałam dziś tak dużą dawkę ruchu, że może coś wreszcie ruszy..
Moja położna ma nocny dyżur od 19:00 do 7:00 - może się lenka wbije w termin ;-)