reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Patrzcie co znalazlam a to forum ze stycznia:szok:
[05.01.10, 15:02] niech mi ktos do cholery uwierzy!!

mam tego dosc. rodzina chce mnie wysłac do psychiatryka, twierdza, ze cpam, a ja nie potafię zatrzymac tego, co sie wydarzy! zaczne od tego, ze dwa dni temu mialam dziwny sen. snilo mi sie to wszystko, co sie wydarzyło do 2012 roku. cholera, takie o bylo realne! teraz to wszystko sie sprawdza! wiem, kto będzie moim chłopakiem, wiem, ze moj dziadek dostanie zawał w marcu tego roku i umrze, ale nikt mi nie chce uwierzyc! cholera błagam powiedzcie mi to co jest bo do glowy dostaje!! wszystko sie zgadza, kazda informacje, ktora sprawdzilam, okazala sie prawidłowa ( we snie przyjaciolka powiedziala mi, ze jej tata jest alkoholikiem- dzisiaj jej o to zapytalam,zeby potwierdzic to byla zdziwiona i pytała skad to wiem) Poprostu wiem, co sie wydarzy i tych złych momentow nie moge powstrzymac bo nikt mi nie wierzy!

reklama
No i tu najwazniejsze

gość [05.01.10, 15:11 Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.
W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!

Właśnie to mnie zastanawia...wiesz w końcu teraz Rosja to nagle nasz przyjaciel po katastrofie i nie można podejrzewać ich o nic :no:
No i pewnie zauważyłaś, że jak puszczają juz ten filmik to bez głosu :szok: Widziałam w TVN 24 całkowicie wyciszony ten film...

No właśnie!
A ty słyszałąś te głosy? Bo niektórzy nie słyszą

reklama
Do góry