reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Fotki i filmiki

witam!
Bardzo dziękuję wszystkim mamusiom za miłe przywitanie i komplementy :-D

Wasze dzieciaczki także są przecudne, urocze i takie uśmiechnięte :-)

Powiedzcie mi kiedy one tak urosły?! Jak ten czas szybko leci! A może tylko ja mam takie wrażenie?! :eek: :baffled:

reklama
Powiedzcie mi kiedy one tak urosły?! Jak ten czas szybko leci! A może tylko ja mam takie wrażenie?! :eek: :baffled:

oj ja też mam takie wrażenie, że ten czas tak leci:sorry2:

Jaś słodki:tak:

to teraz my dawno nas nie było:sorry2:

1. babyboomowe dziecko
2. 3. mój ulubiony środek lokonocji:tak:
4., 5. na placu zabaw

Załączniki

• DSCF6985.jpg
    DSCF6985.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 91
  • DSCF6874.jpg
    DSCF6874.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 97
  • DSCF6861.jpg
    DSCF6861.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 91
  • DSCF6880.jpg
    DSCF6880.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 91
  • DSCF6902.jpg
    DSCF6902.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 86
ale Hubercik przystojniacha..my też chcemy babyboom'ową koszulkę:rofl2: no ale takie ufo też mamy..identyczne..zielone..:-) Blanka równiez je uwielbia..szczególnie te melodyjki, od których mi włos na głowie się jeży:-D

Hubcio rewelacja..te sliczne oczka!! no i zazdrościmy, że tak ładnie się huśta i siedzi w piaskownicy (jakby był nad morzem :)), bo my to ciągle w biegu.

dziękujemy za miłe słowa:zawstydzona/y:

ale Hubercik przystojniacha..my też chcemy babyboom'ową koszulkę:rofl2: no ale takie ufo też mamy..identyczne..zielone..:-) Blanka równiez je uwielbia..szczególnie te melodyjki, od których mi włos na głowie się jeży:-D

koszulkę dostaliśmy na spotkaniu babyboom (na takim co aga wspominała).

a melodyjki u nas też są na 1 miejscu:tak:

Hubcio rewelacja..te sliczne oczka!! no i zazdrościmy, że tak ładnie się huśta i siedzi w piaskownicy (jakby był nad morzem :)), bo my to ciągle w biegu.

oj tak w piaskownicy to on potrafi siedzieć długgoooo:-)

Hubercik niezły kawaler. Wercia też uwielbia swój rowerek i oczywiście ordynarne, chińskie melodyjki :baffled: A w piaskownicy woli stać, taka porządnicka ;-)

Jaś i Hubercik super chłopaki :) a w ogóle to nawet nie ma o czym gadać, wszystkie nasze Maluchy sa najpiekniejsze, najsłodsze, najcudowniejsze BO NASZE:rofl2::laugh2:

reklama
Do góry