reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Talia ups zle spojrzałąm na suwaczek myslałam ze ma 2miesi4dni a tu tygodnie:-DPrzy karmieniu piersia moze tak sie zdarzyc moj Mateusz tez tak miał ale moze z raz czy dwa tak długo nie robił zazwyczaj byla codziennie badz co drui dzien. Ja dzwonilam do poloznej kt byla u mnie na wizycie i mnie uspokoila
Maltanka no moj juz tez je to co my jemu nie sole zazwyczaj jest to miesko lub pulpeciki w sosie. Był czas ze zjadał przedc spaniem zupe a po drugie danie a teraz te drugie jak wezmie do buzi to mieli i mieli wiec dlatego sobie mysle ze tymczasowo przestawie sie czesciej na zupy. Zima dzieciaki maja wiekszy apetyt:baffled:

Mateusz jeszcze spi juz 3godzinka leci:-)spioszek

reklama
Maltanka, Sunday napiszcie co Wasi faceci lubią a tu też macie sporo fajnych pomysłów
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/ksiazka-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/

Dzieki za linka!!!Moj to miesorzerny!!!:tak::tak::tak:

Mateusz jeszcze spi juz 3godzinka leci:-)spioszek

Moje dziecko tez dzisiaj 3godziny spalo!!!!:szok::szok::szok:

madzienka śliczny avatarek!!! A fotka z Hubercikiem rewelacja!!!!Normalnie para jak "talala"!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a jakie bryki!!!!!!!!!!!!hehehehhehehehehe:-D:-D:-D:-D

anaconda:-D:-D:-D nie moge ale mnie ubawil wstep twoj "problemy kupkowe to do mnie" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wszystkich serdecznie!!!Dzien piekny ale jakis niby chlodny wiatr jest, ciekawe ile pranie bedzie mi lchlo na balkonie!:baffled::baffled::baffled:
Ja dzisiaj nic nie robie w kuchni wczorajk sie narobilam,dzisiaj mam zupe spagettti i jeszcze 3 nozki upieczone z kurczaka.:happy: wystarczy!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

hmmm zarejestrowałam się na aktywnemamy dostałam link aktywacyjny i mam taki komunikat

#0: Exception "Zend_View_Exception"

"Unable to find array key "getAvatar" in path "getAvatar" - /nfs/www/jandj/www.aktywnemamy.pl/vendors/PHPTAL/Context.php@332" at line 516 in file /nfs/www/jandj/www.aktywnemamy.pl/frontend/classes/Zend/View/Phptal.php Backtrace: (latest on top, click to fold/unfold)

Marta przykro mi z powodu stażu ....

Marz ale masz śpiocha dzisiaj ;)

moja Gabi dopiero teraz usnęła wcześniej na spacerze przespała się trochę ;)

sobota SOBOTA sobota SOBOTA mi w głoooowieeeee

spadam do kuchni bo zaraz goście się zjeżdzają :p

Ja też nie mogę się zarejestrować na aktywnych mamach, cały czas mi wyskakuje że taki nick już istnieje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mój z moją pojechali do reala więc wskoczyłam tu na chwilkę :tak::tak::tak:
Senna jakaś jestem mimo że spałam dzisiaj w dzień godzinkę :dry::dry::dry:

Ja też nie mogę się zarejestrować na aktywnych mamach, cały czas mi wyskakuje że taki nick już istnieje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anaconda
mam to samo ale dostałąm taka wiadomośc od Bestyji
"w serwisie jest bład ( został już zgłoszony i ma być poprawiony).
Sama czekam na z logowaniem i rejestracją bo mam dokładnie ten sam problem. Baza BB miał być połaczona z Aktywnymi mamami i wtedy nie powinno byc już problemów z rejestracją i logowaniem. Z załozenia osoby z BB powinny móc wejść od razu z loginu i hasła których uzywają w naszym serwisie a później tylko dopełnić dane w profilu."

ps udało mi się zarejestrować na AM :)

Super.....

Karlita bylam dzisiaj w tym salonie na gorskiej...bardzo sympatyczna ta Monika tylko z terminami u niej krucho...na razie przez 2 tygodnie nie ma wolnego wiec zapisz sie wczesniej jesli juz zdecydujesz sie na pazurki

Maltanka
czekam na fotki!!!!

dziękujemy za mile komentarze...było naprawdę fajnie na spacerku rowerkowym...:tak::tak::tak:

My niedawno wróciłyśmy ze spacerku...wiatr trochę uspokoił sie wiec Jula szalała w piaskownicy i na ślizgawce...
Byla u nas w odwiedzinach kolezanka z mojej pracy...Jula dostala duże wiaderko drewnianych klockow i na razie mam spokoj, z zafascynowaniem burzy taty budowle:-D:-D:-D:-D

maltanka, madzienka super że spacerek udany! A dzieciaki super, normalnie rajd rowerkowy.
marz21, sunday to ładnie Wam maluszki pospali, może mój Kubuś pozarażał kolegów snem;-)
marta1981 szkoda że tak wyszło z tym stażem. :crazy:
anaconda27 ja też nie mogę się zalogować, ten sam komunikat wyskakuje.
My zamiast na spacer pojechaliśmy na działkę o moich rodziców.Kuba wytarzał się w piachu, poroznosił po całym placu. Później jeszcze pojechaliśmy do pracy mojej sis i do groszka.Ja wróciłam nakarmiłam Kubusia, wykąpałam i od 30 minut on śpi :tak: Chyba już zmęczony całym dniem, a na południe spał 2,5h;-) Ja oglądam tv i czekam na małża. Miłego wieczorka.

madzieńka, maltanka zdjęcia są świetne a dzieciątka po prostu super. Ale wam zazdroszczę tych wspólnych wypadów. Marta szkoda ze staż nie wypalił.
Karlita Gabi jest po prostu prze artystka.
Melduje się ze jestem jeszcze w 2 paku. Cały dzień poza domem ale jestem padnięta ale tak pozytywnie. Jutro tez cały dzień poza domem a nawet trochę dalej muszę jechać do Kielc załatwić dość ważna sprawę szkoda ze tak późno ona wyszła ale nie mam wyjścia. Mam nadzieje ze będzie to szybki wypad tam i z powrotem.
Misia mam nadzieje ze to nic poważnego z tymi oczkami.
Witam nową mamuśkę

reklama
Witajcie
Pisalam, pisalam i sie skasowalo :(:(:( nie mam sily jeszcze raz.
maltanka, madzienka extra spotkanie, super foty
antuanet to dlatego nie wyszlas :) fajnie, ze wyprawa udana :):)

chcialam jeszcze napisac, ze przezywam bunt dwulatka...jak przetrwam to bede w sobote :p:p

Ostatnia edycja:
Do góry