reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja spi, meza nie ma chyba zrobie porzadek:rofl2: ale nie mam weny na sprzatanie wiec moze odpuszcze sobie.
Ale mam pomysl na kapiel w piance tylko zaczekam na mojego bo jakby L:ali sie przebudzila to lipa:sorry2:

Na lejacy katar hmm ja to sobie tamponiki z papieru wkladalam zeby nie cieklo:-D:-DZrob mu moze inhalacje z wody i soli zwyklej.Niech wdycha pare to napewno pomaga:tak:

reklama
A moi jeszcze nie spia:no::no:
Mi tez sie nic nie chce:no:
Zaraz bede ogladala M jak milosc,pozniej klub szalonych dziewic i na koncu Kryminalne zagadki miami:tak::tak::tak:Oczywiscie jak zwykle usne pewnie przed tv i bede tylko co jakis czas zerkala hehe;-):-D:-D:-D

NATALINECZKA
No taki lejacy katar jest dobijajacy:no:Ale nie ma na niego lekarstwa:no:Mozesz zrobic tak jak pisala ANKA,wycierac nosek i smarowac pod noskiem mascia majerankowa:tak::tak::tak:
A jak to jest tylko taki katarek to jak najwiecej na dworze badzcie:tak::tak::tak:

Oj ANKA,mi tez sie marzy taka kapiel ale najpierw to bym musiala sobie wanne sprawic;-)

Zaraz bede ogladala M jak milosc,pozniej klub szalonych dziewic i na koncu Kryminalne zagadki miami:tak::tak::tak:Oczywiscie jak zwykle usne pewnie przed tv i bede tylko co jakis czas zerkala hehe;-):-D:-D:-D

NATALINECZKA
No taki lejacy katar jest dobijajacy:no:Ale nie ma na niego lekarstwa:no:Mozesz zrobic tak jak pisala ANKA,wycierac nosek i smarowac pod noskiem mascia majerankowa:tak::tak::tak:
A jak to jest tylko taki katarek to jak najwiecej na dworze badzcie:tak::tak::tak:

Oj ANKA,mi tez sie marzy taka kapiel ale najpierw to bym musiala sobie wanne sprawic;-)

wez wskocz w brodzik :))
Co do katarku to faktycznie najlepiej na dworze wtedy lepiej sie dziecku oddycha
Widze ze wieczor z TV Ci sie szykuje :)

Witam wieczorkiem zaraz robie sobie cherbatke i bede oglądać M jak miłość.Dzieci juz spią mam spokój,jutro wybieram sie na jarmak kupic sobie jakąś bluze albo polar bo nie mam a robi sie coraz cieplej więdz w kurtce nie pasuje chodzic
Kochana,ja jzu od dawna chodze bez kurtki:tak::tak::tak:
Dzisiaj to wszyscy bylismy w krotkim rekawku dopoki sloneczko grzalo:tak::tak::tak:
Pochwal sie pozniej zakupem:-)

wez wskocz w brodzik :))
Co do katarku to faktycznie najlepiej na dworze wtedy lepiej sie dziecku oddycha
Widze ze wieczor z TV Ci sie szykuje :)
Wow,swietny pomysl:-D:-D:-D;-)
Juz predzej bym sie zmiescila do dziewczynek wanienki:tak::tak::tak:

Witam z wieczora
cały dzien sie olatałam , byłam w rezowie na zakupach , no i powiem ze udane obkupiłam syna :-):-):-) bo kupiłam mu dwie pary spodni jedne dresowe jedne ze sztruksu , dwie koszulki na krótki rekaw, bluze zapinaną i koszule na komunie :-):-):-) sobie kup[iłam wygodne buty do latania i tunike na komunie a no i korale do tuniki:-D:-D:-D:-Dtakże dzisiaj zaszalałam ile kasy wziełam tyle wdałam :-D:-D:-D

Własnie tyle co pojechała jeszcze fryzjerka dopiero co skończyłysmy włosy robic no i prze okazji obcieła tez mi syna, takze z dzisiejszego dnia jestem zadowolona.

Ide cos zjesc bo jestem głodna jak wilk i wracam do was spowrotem :tak::tak:

hej kobitki!!:-)
jestem i ja:tak:,co prawda przelotem bo M jak miłosc ogladam ale jestem!!!;-)
wruciłam od tego ginekologa(przezyłam)z moim jajnikami wszystko ok,:)no:nie mam pojecia dla czego mnie bolą)cytologia tez zrobiona-wyniki w nastepny czwartek.moje dzieciaczki spią,a M z krystiankiem graja w szachy.

anka-jak ja marze o takiej relaksójącej kąpieli :tak:z dużą iloscią pianki.ale niestety nie mam wanny.:no::no:

natalineczka-na katar super jest ten olejek olbas:tak:(anaconda ci już pisała o nim)kup sobie go jutro,naprawde warto.:tak:

dowikla-widze ze ogladasz te same seriale co ja.:tak:;-)

NATALINECZKA

bidul sie meczy, trudno, trza jakos przetrwac :sorry2:
jutro na dwor mam nadzieje ze sie nie rozlozy:no::no:
Witam z wieczora
cały dzien sie olatałam , byłam w rezowie na zakupach , no i powiem ze udane obkupiłam syna :-):-):-) bo kupiłam mu dwie pary spodni jedne dresowe jedne ze sztruksu , dwie koszulki na krótki rekaw, bluze zapinaną i koszule na komunie :-):-):-) sobie kup[iłam wygodne buty do latania i tunike na komunie a no i korale do tuniki:-D:-D:-D:-Dtakże dzisiaj zaszalałam ile kasy wziełam tyle wdałam :-D:-D:-D

Własnie tyle co pojechała jeszcze fryzjerka dopiero co skończyłysmy włosy robic no i prze okazji obcieła tez mi syna, takze z dzisiejszego dnia jestem zadowolona.

Ide cos zjesc bo jestem głodna jak wilk i wracam do was spowrotem :tak::tak:
e no to rzeczywiscie super dzionek:tak::tak::tak::tak:
czekamy na zdjatka;-);-)

reklama
Do góry