reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

dziewczynki a kiedy obrona? pytam sie bo na poczatku marca zglosilam sie na egzamin CAE z j.angielskiego ktory jest 22 czerwca i tak sie zastanawiam czy to jest dobry moment czy aby nie za duzo na siebie biore.... pr\ez to wszystko chcialam dzisiaj pogadac z Profi i odwolac ale sie zastanawiam.......poradzcie....
Karolinka ja zdawałam ten egzamin również w czerwcu i również w 6 miesiącu ciąży,tyle,że 10 lat temu:laugh2:. I brzuszek mi wcale nie przeszkadzał, bardziej przeszkadzał mi fakt upału...sala nie była klimatyzowana, pot lał się z tyłka więc ktoś wpadł na pomysł pootwierania wszystkich okien. Było lepiej bo lekki wiaterek wiał-ale część listening poszła mi fatalnie bo nic nie słyszałam. Nagranie było puszczone z magnetofonu i było kiepskiej jakosci, a za oknami hałasowały auta w szczytowej godzinie dnia. Co za paranoja :szok: Zdałam,ale jestem pewna,że dostałabym lepszą ocenę gdyby nie te beznadziejne warunki. Potem w lipcu broniłam pracę licencjacką też z brzuszkiem i był luzik. Magistra robiłam jak Miki miał 2 lata i dopiero wtedy miałam zapiernicz a z drugiej strony lenia na pisanie :-p Ale też dałam radę :-p

reklama
Witam:)
Widziałam,że wspomniałyscie o pisaniu pracy, mi też cieżko to idzie, ale musze sie zebrać w koncu i ja napisac,a lenia mam takiego ze łojjjjj. Może dzisiaj napisze chociaż kilka stron, bo mam cały dzień wolny:tak:
Kasialle gratuluje dziewczynki:) Dopiero teraz zauważyłam, że jesteśmy w tym samym dniu ciąży:-D Ja ide za tydzień i też mam nadzieje ze sie dowiem co ma moje maleństwo między nóżkami:)

Miłego dnia

witam sie i ja:-)
oj dzisiaj u nas zanosi sie na deszcz tak jakoś zimno i nieprzyjemnie wrrrr,co do kopniaczków mojego maleństwa to też już sa regularne o danych porach,pierwszą serie kopniaków otrzymuje ok 8 rano następnie po obiedzie no i wieczorem o23 zostaje tak "skopana"ze szok:-)
u mnie remontu ciąg dalszy,efektów nie widać wogóle poza tym ze cały dom jest wywrócony do góry nogami:-(
GRATULUJE UDANYCH WIZYT I ŻYCZE MIŁEGO DNIA

witam się dziewczyny, po wczorajszych wizytach USG jestem przeszczęśliwa!! Dostałam takiego powera że góry bym mogła przenosic. Na 100% dziewczynka :-) Czułam tak od samego początku ale teraz już z pewnością mogę kupowac sukieniunie ;-):tak: Wszystkie parametry OK, serduszko, nereczki zbudowane jak należy. Wymiary tak na ok. 21,5 tyg także wszystko dobrze i waży 450gram. Przesłodka jest, tak wyraźnie było widac buźkę że od razu znalazłam podobieństwo do mamusi;-) Małż oczywiście się z tym nie zgodził. Naprawdę ile radości i szczęścia może przynieśc takie badanie...

Jej to cudownie-gratuluję wymarzonej córci ...i zazdroszczę szczerze...ja też chcę, ja też heheh:-p

Ostatnia edycja:
Cześć brzuszki:-)
Kasialle super! Ciesze się bardzo:tak:
Korba....masz stresa?????:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A an zgagę jeszcze chrupki kukurydziane:tak::tak:

Ja mam dzisiaj wizytę i mam nadzieję, że zobaczymy płeć:-) Wczoraj maluch tak wariował w brzuszku w nocy, że poczułam go po dwóch stronach brzucha...chyba robił pajacyki:-D

Hejka laseczki!!!:-D:-D:-D Będzie dziewczynka!!:-D:-D:-DStary się wkurza ,że go oszukałam bo on robił synka:-p:-p:-pwięc chyba sąsiad w tym maczał "palce":-p:-p:-p:rofl2: Przynajmniej nie musze kupować zbyt wiele nowych ciuszków i innych pierdołek bo już u nas wszystko na różowo!!:-D:-D:-D

Czesc laski))))
ja ostatnio malo wpadam , bo ciagle boli mnie glowa,wstaje z bolem i klade sie spac z bolem glowy, jutro wizyta zapytam lekarza
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i poznania plci i oczywiscie pozytywnie zazdroszcze

Czesc dziewczyny:-D:-D:-D!!! dawno sie nie odzywalam jakos nie bylo czasu za bardzo tylko od czasu do czasu poczytalam troche wiec nie mam za duzej luki:-)
U mnie ok wizyte z USG mam w przyszłą srode 28.04. nie moge sie juz doczekac:sorry2::rofl2:
mam nadzieje ze wszystko ok i lekarz bedzie mogl potwierdzic plec dzidziusia:happy::tak:oby malenstwo sie odwrocilo jak trzeba:-)

u mnie ruchy sa juz naprawdę czeste i coraz mocniejsze super sprawa :-D

Gratulacje dla dziewczyn ktore są po udanych wizytach!!!!:tak:

Powodzenia tez na kolejnych laski!!!

Miłego dzionka pozdrowionka...:-):-):-):-)

Dzień doberek wszystkim
Kasialle i małpko gratuluje udanych wizyt i oczywiście poznania płci. Coś mi się wydaje, że coraz więcej mam będzie miało córeczki. Fajowo:-):-):-)

KAROLINA84 chyba nikt nie lubi remontów, a szczególnie tego bałaganu. Ale za to jak będzie ładnie i czyściutko już po malowaniu:tak::tak:
Kerna udanej wizyty. I żeby dzidzia pokazała co ma między kuloskami:-D
Miłego dnia

reklama
Czesc laski))))
ja ostatnio malo wpadam , bo ciagle boli mnie glowa,wstaje z bolem i klade sie spac z bolem glowy, jutro wizyta zapytam lekarza
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i poznania plci i oczywiscie pozytywnie zazdroszcze
Sylwia ja z tym bólem głowy mam tak samo, no może po 2 miesiącach ciągłego bólu teraz nieco zelżał i miewam jakieś lepsze dni, a ginek powiedział że muszę to przeżyć bo nic się nie da z tym zrobić tak poprostu niektóre ciężarne reagują na zachodzące zmiany! U mnie już doszło do takiego stadium że prawie go prosiłam żeby mi prześwietlenie głowy zrobił:baffled::rofl2::dry:bo nie mogłam juz sobie poradzić z tym bólem!!:-(
Walczyć i zapobiegać można tylko po wyregulowaniu gospodarki hormonalnej juz po połogu jeżeli bóle nadal występują!!

Do góry