reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Odbiegając od tematu... Słyszałyście już o nowym portalu BB? Aktywnemamy.pl Z tego co wiem na razie trwają prace, bazy są w trakcie łączenia i nie można się na razie zalogować.Ale już niedługo...może i my zorganizujemy sobie w Wawce spotkanko?:rolleyes2:

Słyszałyśmy, słyszałyśmy, jeszcze zalogować się nie można a my lubelanki już na jego poczet w sobotę spotkanie mamy :-p:-p:-p

reklama
Witam i ja
Pogoda syfiata,wiec ja wzielam sie za sprzatanie i chyba umyje okno u dziewczynek i u Dominika:tak::tak::tak:
Mlode jak zwykle siedza przed mini-mini a ja andal buszuje w pizamce;-):-)

KERNUS
Daj znac po ginku:tak::tak::tak:

ANKA
Fajna ta sukienka ktora sobie upatrzylas:tak::tak::tak:Bardzo mi sie podoba

IWCIK
Super zakupki dla synka:tak::tak:

Jesli juz mowa o pyskowaniu dzieci to moje tez sa pyskate:tak:Pyskate to w sumie malo powiedziane.Kurde,One potrafie sie wyklocac o wszystko pyskujac przy tym jak dorosle:baffled::no:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny!!!:-)
dzisejsza nocke zaliczam bardzo do udanych:tak:.moje dzieci ani raz sie nie obudzili,wstali o godz.7-15,ale ja i tak do nich nie wstałam.;-)mój M ma dzis wolne i od samego ranka sie nimi zajmuje,nakarmił,przebral,a pozniej poszedł z nimi do innego pokoju abym ja, mogła sie wyspac i takim sposobem wstałam z łuzka o godz.10.:szok::szok:
dzisiaj zapowiada sie piekny słoneczny dzien,ja po południ z dzieciakami na badanie krwi jade a potem M stwierdził ze dzis nic na obad nie robimy i ziemy cos na miescie.;-)
nastepnie ja mam w planach jechac na zakupy i do solarium.tak wiec dzisiaj bede poza domem.:tak:

MIŁEGO DNIA!!!!:happy:

LIDUS
Gratuluje przespanej nocki i widze ze zapowiada sie Wam fajny dzionek:tak::tak::tak:

Ja jestem nie wyspana chociaz i tak nie ogladalam moich seriali do konca bo przysypialam wiec sie zwinelam i poszlam do wyrka;-):-)

Ja też z mokrą głową siedzę :tak::tak::tak:
Co do głoskowania to niedawno uczyłam Maję literek no i mamy literkę o więc jej pytam jakie zna wyrazy na literkę o a ona do mnie : ou-to-bus :-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D
outobus
Ale lunęło :eek::eek::eek::baffled:

Zabiegana jestem ostatnio.:dry: W domu tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć, a może to cos z moją organizacją jest nie tak?:baffled:

Zapisałam Julkę do logopedki , bo coś za długo to jej seplenienia trwa.:crazy::crazy::crazy:
Byłam też w szkole u wychowawczyni Kacpra. :tak:Skubaniec zaczął w szkole rozrabiać.:crazy::crazy::crazy:
Do tego wszystkiego Amelia...:crazy::crazy::crazy:

Odbiegając od tematu... Słyszałyście już o nowym portalu BB? Aktywnemamy.pl Z tego co wiem na razie trwają prace, bazy są w trakcie łączenia i nie można się na razie zalogować.Ale już niedługo...może i my zorganizujemy sobie w Wawce spotkanko?:rolleyes2:
a ja jak sprawdzalam to ode mnie nikogo:no::no::no:
na takim zadupiu mieszkac szok:szok::-D:-D:-D
czesc dziewczyny!!!:-)
dzisejsza nocke zaliczam bardzo do udanych:tak:.moje dzieci ani raz sie nie obudzili,wstali o godz.7-15,ale ja i tak do nich nie wstałam.;-)mój M ma dzis wolne i od samego ranka sie nimi zajmuje,nakarmił,przebral,a pozniej poszedł z nimi do innego pokoju abym ja, mogła sie wyspac i takim sposobem wstałam z łuzka o godz.10.:szok::szok:
dzisiaj zapowiada sie piekny słoneczny dzien,ja po południ z dzieciakami na badanie krwi jade a potem M stwierdził ze dzis nic na obad nie robimy i ziemy cos na miescie.;-)
nastepnie ja mam w planach jechac na zakupy i do solarium.tak wiec dzisiaj bede poza domem.:tak:

MIŁEGO DNIA!!!!:happy:
fajny dzionek ci sie zapowiada:tak::tak::tak::tak:
a m wzorowo:tak::tak::tak:
moj tez jak ma odpał to tak robi;-):tak::tak:

dowikla-mam nadzeje że bedze udany!!!;-)
a jesli chodzi o pyskowanie to mój krystian czasem ma takie odzywki że sie zastanawiam skąd on je zna.:szok::szok:a taki jest uparty i za wszelka cene chce postawic na swoim!!!!:crazy:

kerna-koniecznie daj znac po wizycie.:tak:

anka- udanych zakupów,:tak:ciekawa jestem czy tym razem uda Ci sie kupc cos dla siebie.;-)

reklama
Do góry