kopciuszek2107
Fanka BB :)
chyba coś Ci się pomieszało
Twoja synowa siedzi u mnie na kolanach!!!!
Z tego co ja wiem to jej synowa ma byc coreczka Jutki

Witam sie i ja mój maluch usnął po porannej zabawie. W niedzielę robie małą imprezkę słodką i chcę zrobić 3BIT na który był podany przepis w gotujących grudniówkach tylko nie wiem czy robić to dzień wcześniej czy tego samego dnia którego podam?
Ja polecam zdecydowanie dzien wczesniej

co to za podejrzena ??
ja tez uwazam ze to bron borowikow ... ale moja teoria brzmi ze mozliwe ze ktos przezyl ale byl w takim stanie ze wolal umrzec ??
ja tez czytam wszystkie opowiesci porodowe ... zgoda nie czytam wszystkich postow ale tak samo nie czytam starych forumowiczek jak i nowych !! darujcie ale po prostu nie nadazam z nadrabianiem !!! i uwazam podzialy na starych i nowych za glupote !! i to samo mysle o tworzeniu grup !!! owszem sa rzeczy ktorych na forum napisac nie mozna ...
no i wlasnie o to chodzi ...
no i to jest problem jesli chodzi o babcie ... ja wiem ze moja tesciowa ma inne metody wychowawcze i boje sie ze jak zostanie z agatka to mi ja rozpusci na maksa !! i wtedy sie wqrze ...
A powiedz mi jak pojdziesz dopracy to Agatka zajmie sie tesciowa?
Magda teraz płaczę ześmiechu, bo pisałam już ofertę matrymonialną Alusia
A wyglądała tak:
UWAGA! UWAGA!
Oferta matrymonialna
Alan poszukuje uroczej towarzyszki do wspólnych zabaw (yhyym)
minimalne wymagania:
- nadziani rodzice
- spory posag po małżeństwie
- wzrost <80 cm
- dobra ogólna prezencja
- uznanie ze strony przyszłej teściowej
Każde zgłoszenie zostanie poddane surowej ocenie eksperta ds związków.
Fotografia amanta:-)
No tak ale ile to dla ciebie duzo pieniedzy?

Mówią, że głodnemu chleb na myśli haha:-)
no i trzymam sie jako samotna matka.... taki nasz los..... trzeba być twardym a nie miętkim:-) najgorsze sa wieczory bo fajnie posiedziec z meżem przy kominku i sobie pogadać.
Szkoda, że mam synów![]()
Wiesz faceci maja lepiej w zyciu;-)
nie rób!!!!
Ja sobie nie wyobrazam zycia bez prawka

My juz zamowilismy tynk wiec juz prawie wsio mamy kupione:-)juz widze w lazience zmiany:-)robota idzie jak burza