W
wika_20
Gość
Maggie no fajne u mnie znajomi maja takie opisy na gg Ci co dzieci maja takie dość znane motto no ale fajne 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uwierz mi ze nie przesadzam... ja cie widze i wiem co pisze..zazdroszcze ci bardzo... moze za 20 lat osiagne taka figurke hahahhah...
marzenia...
to moge pokazac mezowi fote??
pozneij bede zazdrosna i bede mu marudzic ze pewnie o to bie stale rozmysla...;p
Daffi czemu tylko pare lasek zostało w zamkniętym reszta nie chciała?
DAFF a my z Ryskie mamy focha bo nie dostalismy zaproszenia![]()
ha ha - wariatka![]()
kovhana bylo do wszystkich ale jak zobaczylam co inni mysla o mojej parcy to siue zneichecilam i pokasowalam wsztskich tylko zostawialm osoby ktore jakies zaintersowanie wykazaly.wybacz mi to
Daffi trochę przesadzaszkovhana bylo do wszystkich ale jak zobaczylam co inni mysla o mojej parcy to siue zneichecilam i pokasowalam wsztskich tylko zostawialm osoby ktore jakies zaintersowanie wykazaly.wybacz mi to
ja nie w temacie
bo mnie nie bylo...
ale chce i koniec!!![]()
Maggie no fajne u mnie znajomi maja takie opisy na gg Ci co dzieci maja takie dość znane motto no ale fajne![]()
Daffi trochę przesadzaszwyluzuj dziewczyno!!
troche teraz nie rozumiem..chcemy szczerość na forum czy nie..troche to smutne..