G
Georgina
Gość
NieDzieki
jak tylk owroce i bede miala swoj kompik to zaraz was zbombarduje fotami
ej a ja sie zaraz obrazena wszystkie!!hehehehe
bo dzis moj post zostal zignorowanypytalam o grzanie zupek z mikrofali robicie to??
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NieDzieki
jak tylk owroce i bede miala swoj kompik to zaraz was zbombarduje fotami
ej a ja sie zaraz obrazena wszystkie!!hehehehe
bo dzis moj post zostal zignorowanypytalam o grzanie zupek z mikrofali robicie to??
![]()
nie chodzilo mi teraz akurat o forum... poprostu nie mam juz sil by przjmowac sie forum .. wystarcza klopoty finansowe ktore daly ciut nadzieji i poki co dupa... moj maz mnie dzis uszczesliwil bo poczta kwiatowa wyslala mi piekny bukiet z bilceikiem kocham cie zono!
tak mi sie milo zrobilo ze szok! chociaz cos
Ooo właśnie patrzę a ja już nie mam zaproszeniahmm..jakby ci to wytłumaczyc..
rozumiem, że nie chcesz żeby obcy ludzie ogladali Julke i twoja rodzinke, ale ja i myślę ze inne dziewczyny z forum tez pewnie są ciekawe co julka nowego potrafi i jakie minki strzela, a kasując nas ze swojej tajnej grupy odbierasz nam taka możliwośćja nie bede napewno wklejać tam swoich fot, ja zostane przy starym albumie. przez to, że mam inne zdanie od twojego usunełaś mnie z listy. myślę, że nudno by było na świecie gdyby każdy był taki sam i miał takie samo zdanie. to ze ja nie chcę tam umieszczać swoich zdjęć nie znaczy, że nie chce oglądać julki- forumowe stronwomen.
nie wiem czy udało mi sie przekazac to co mam na myśli![]()
gdyby mój chociaż raz na taki pomysł wpadł... och :-)![]()
Ooo właśnie patrzę a ja już nie mam zaproszenia
Nawet nie miałam kiedy je obejrzeć..Oj Daffi
!
Świetna myśl tylko czy tak się da..mysle, ze skoro nam tu jest tak dobrze a tworzenie nowych grup wzbudza takie emocje to niech kazda postara sie dowiedziec jak zamknac nasz glowny watek. piszmy i naciskajmy na administratorow forum. pomozmy mei.
wszystko zostanie po staremu tylko bezpieczniej
po co zmieniac cos co jest dobre.
jak juz sie zamkniemy to skasujemy zamknieta grupe.
ja też chce !juz masz!![]()
Miałam kiedyś coś takiego i było do banikurcze a co to takie coś silikonowe? to musze sobie kupic, może bedzie lepiej
dzięki za pomoc dobra kobieto![]()
ech te teściowe...poraz kolejny dziekuje Bogu, ze moja jest extraKurcze, teściowa zadzwoniła i mi mówi kogo mam na chrzciny zaprosić, babcię Radka to jeszcze rozumiem, ale ona chce żebyśmy zaprosili też sąsiadkębo wiele razy prosimy ją o pomoc nad kotem czy kwiatami. Też mi powód. Dawno się na nią nie denerwowałam, ale dziś poszła o krok za daleko. Jeszcze wąty ma, że wszystko na ostatnią chwilę robimy i co to ma być, że ja jeszcze ubranka nie mam. "Rajstopki musisz kupić" mówi, a co ja jakaś ułomna jestem i dziecka ubrać nie umiem? Jakoś Staś nigdy zaniedbany nie chodził. Podniosła mi ciśnienie.