reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem
I pewnie tylko na chwilke bo korzystam z netu od tesciowej bo mojego wogole nie moglam wlaczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wiem co sie z tym gownatusem dzieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bylam z mlodymi troszke na dworze po Majce ale bylo tak zimno ze mega szybko wracalismy:no:Przed wyjsciem umylam okna u dziewczynek a jutro albo pojutrze umyje u Dominika:tak::tak::tak:Mlodzi wlasnie jedza kolacje:-)

WIKTORIA
Widze ze zakupki udane i super:tak::tak::tak:I jak sexi bielizne sobie kupilas;-):-)

IWCIK
Slicznie wygladasz:tak::tak::tak:
A o bakuganach to jzu kiedys pisalysmy:tak::tak:To sa takie kuleczki z magnesem ktore po zetknieciu z metalem lub rzuceniem o podloge zamieniaja sie w potworki:szok:I to nie jest wcale nowa moda,bo u ans dzieciaki szaleja z tym od ponad pol roku

reklama
Hej misie
Jestem ,zyję ,czasu ,weny brak ,jakiś kryzys przechodzę:rofl2:

U mnie gites,mały mi wczoraj numer zrobił ,bo wyszedł sam ze szkoły i czekał na parkingu,normalnie uciekł ,zadna pani go nie widziała.Dym byłby jakbym weszła od tyłu do przedszkola a Ksawka by nie było...No ,ale pogadałam z wychowawczynia ,przepraszała,ze hej,ale jak sobie pomyśle co sie mogło stać......
OD WEEKENDU ,A NA PEWNO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY:-D:-D:-D
mam tyle pracy w domu i u sasiadów przed majówką,ale cieszę sie ,ze cos sie dzieje w końu ,coś dobrego:tak:
not o super, gratuluje:tak::tak::tak::tak:
a coz to za praca???
Witam moje zakupki sie udały kupiłam sobie bluze i dziecią udało mi sie kupic nowe ubrania a za małą kase Martynce kupiłam spodnie dresowe ale superowe za 10 zł a Kamilkowi komplecik w tym spodnie sweter i kamizelke za 15 zł jak jeszcze pójde na jarmak to musze tam wstąpic i jeszcze popatrzec koszulki bluzki są po 10 do 15 zł spodnie od 10-20 butki 10zł czapeczki 15 zł no super stragan z ciuchami
tos sie obkupila:tak::tak::tak::tak:
A ja zapuszczam paznokcie
ja tez, ale co jakis czas obcinam i wczoraj wlasnie obcielma bo mi sie jeden zlamal:-:)tak::tak:
ja tez chcialam ale mi sie lamia.... :(

dzis jak malowalam znajoma to tak jej sie podobal makijaz ze umowila sie ze mna na sobote:)
i pytala sie mnie czy nie chcialabym sie gdzies oglosic...
zawsze mnie to fascynowalo (makijaz, paznokcie)
no i zastanawiam sie and tym :)
no to sie zatanow bo po co ma sie taki talent marnowac;-):tak::tak:
No to Moje zakupy Kamilek dresik ma na sobie no i jeszcze spinki Martynce kupiłam no i chciałam wam pokazac jakie Martynia miała włosy po warkoczykach:tak::tak:I komplecik jaki sobie kupiłam a sorki za ten język Kamilka :-)
najbardziej podoba mi sie ten pierwszy komplecik;-);-):tak::tak::tak:
Witam i ja

wkoncu spokojnie sobie moge usiaść bo juz nogi mam spuchniete masakra , pogoda mniedobijała dzisiaj bo raz padało a za chwilke słonko a ja jak głupia latalam z praniem:-D:-D:-D:-D

Zrobili mi fotki wiec wam wkleje i powiedzcie czy w tej tunice z koralami:-D moge isc na komunie no i spodnie czarne na kant , czy nie bardzo:baffled::baffled::baffled:
kochana wg mnie smialo mozesz w tej tuniczce isc:tak::tak::tak::tak:
super wygladasz, i córcia jaka ladniusia:tak::tak::tak::tak:
a o przystojniaku to nawet nie wspominam bo wiadomo ze przystojny;-):tak::tak:

a ja juz w domku, ide mlodego kapac i zaraz wracam, bedzie spokoj jak poloze go spac:tak::tak::tak:;-)

Płakałam bo sie poklucilam przez telefon z Moim Mężem :crazy: O bzdury...
I dzisiaj pewnie nie zadzwoni...
Szkoda ,że nie rozumie ,że mi ciężko...

no szkoda - smutna gwiazdeczka - jemu pewnie tez jest ciezko dlatego takie emocje
mysle ze niebawem wszystko wroci do normy

ide spac juz dziewczyny
dobrej nocki zycze:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Iwcik super wygladasz.Tunika elegancka :) Korale pasuja :) jeszcze branzoletka na reke by Ci sie przydala z koralikow :) max jaki elegancki:tak:

Medeuska, Patrysia, Dorota super zdjecia, dzieciaczki extra.

Gwiazdeczka z nozkami lekarka dobrze Ci powiedziala moja Laura tez krzywila nozke do srodka teraz juz jest dobrze:tak:

Na zakupkach kupilam sobie balerinki :)Laura dostala spodnie i bluzke z Kitty Oczywiscie musialam wejsc do MH:zawstydzona/y:
Popoludniu obie zasnelysmy obudzilam sie o 17:zawstydzona/y:
Na 19:30 bylam na zebraniu w przedszkolu Laura nalezy do grupy Jezykow.Ma fajne opiekunki, jedna starsza a druga mloda:) W sobote idziemy na piknik do przedszkola:-)

a ta ode mnie?;-):-p:-p:-p

jest super ale sie jeszcze zastanawiam ,kurczę troche nie lubie skienek bez żadnych ramiaczek :sorry2:

pati fotki super,widać ze spotkanie udane

medeuska no ale Ci rośnie cwaniaczek,niedługo będzie zasuwał na kolanach jak perszing :-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik ciąża Ci słuzy,wygladasz ślicznie :tak::tak::tak::tak:

mój mały złosnik już spi.

Pogoda fatalna,zimno jak cholera,wiatr taki ze mało głowy nie urwie,co sie z ta pogodą dzieje:crazy:

Płakałam bo sie poklucilam przez telefon z Moim Mężem :crazy: O bzdury...
I dzisiaj pewnie nie zadzwoni...
Szkoda ,że nie rozumie ,że mi ciężko...
kochana powtorze po patrysi jemu tez jest ciezko wogole w takich sytuacjch jest ciezko, iestety takie mamy czasy ze mus wyjezdzac za chlebem:sorry2::sorry2:
kochana wszystko sie wyprostuje zobaczysz:tak:
wiem co mowie;-);-);-)
Na zakupkach kupilam sobie balerinki :)Laura dostala spodnie i bluzke z Kitty Oczywiscie musialam wejsc do MH:zawstydzona/y:
Popoludniu obie zasnelysmy obudzilam sie o 17:zawstydzona/y:
Na 19:30 bylam na zebraniu w przedszkolu Laura nalezy do grupy Jezykow.Ma fajne opiekunki, jedna starsza a druga mloda:) W sobote idziemy na piknik do przedszkola:-)
no tos pospala :tak::tak::-D:-D:-D
ja dzis zasnelam na siedzaco u mamy na wersalce:-D:-D:-D
ale poprosilam o kawke i jakos wytrwalam a teraz na wieczor mi przeszlo:sorry2::sorry2:
norma:tak::-D:-D

czarek juz spi a ja mam spokoj :tak::tak::tak:
zaraz zalacze vod i bede ogladac usta usta, oglada ktoras?? alem sie usmiala przez te dwa pierwsze odc:-D:-D:-D

kochana powtorze po patrysi jemu tez jest ciezko wogole w takich sytuacjch jest ciezko, iestety takie mamy czasy ze mus wyjezdzac za chlebem:sorry2::sorry2:
kochana wszystko sie wyprostuje zobaczysz:tak:
wiem co mowie;-);-);-)

no tos pospala :tak::tak::-D:-D:-D
ja dzis zasnelam na siedzaco u mamy na wersalce:-D:-D:-D
ale poprosilam o kawke i jakos wytrwalam a teraz na wieczor mi przeszlo:sorry2::sorry2:
norma:tak::-D:-D

czarek juz spi a ja mam spokoj :tak::tak::tak:
zaraz zalacze vod i bede ogladac usta usta, oglada ktoras?? alem sie usmiala przez te dwa pierwsze odc:-D:-D:-D

na siedzaco heheheh dobre :)
jeszcze na siedzaco nigdy nie zasnelam :))
No coz musze moja Lale polozyc spac

reklama
Do góry