kopciuszek2107
Fanka BB :)
aga
wszystkiego najlepszego dla tomeczka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny z innej beczki, mieli wasi faceci wieczory kawalerskie pewnie..były jakieś panienki do tańczenia?![]()
a ja nie karmie i wlasnie pije sobie drinka
Piwa nie lubie ...![]()
Dobra mam w końcu gggdyby ktoś chciał to piszę teraz a potem skasuję
3344546
Buuuuuuuuu miałyście tyle nie pisać!!!
Jak zwykle nikt mnie nie czyta..nikt nie pamięta że Tomeczek ma dziś 5 miesięcy....nikt nie komentuje mich zdjęć;-);-);-);-);-)
He he nadrobiłam!!!!
I nawet już zdążyłam posprzątać po robotnikach..i mam nowe okna
Hania też ma dzień dziecka bo została u dziadków na noc
Nessi posyłam ci wiadomość na gg!!!
Kopciuszku ale mi dałaś po oczachaga
dobra laseczki, do jutra, bo ślubny czeka
kolorowych![]()
Trzeba dużo bioli znać.. Nie jestem z niej dobra, za dużo szczegółów, a ja tak kocham zwierzaki.wykonane Pani administrator
kurcze dziewczyny jestem w szoku, ja wam sie chce znowu studiowac!!
ja nie moge zrobić licencjata!! mecze sie z fizjologia czlowieka juz chyba 3 lata!!nie liczać okresu ciaży i wychowywania Damiana!!ale w przyszłym roku sprobuje to dokonczyć!!w rodzinie to już zaklady robia, czy skoncze studia
minełam się z powołaniem, chyba ja bym chciała jak lajtway weterynarie zrobic![]()
Moim kierunkiem jest BHPWydawać by się mogło - nudne, ale wcale nie
![]()
My nie planujemy takowych wieczorków panieński/kawalerski.mój nie miał ;-) zresztą ja też nie ;-)
Ja piwo lubię, drinków niea ja nie karmie i wlasnie pije sobie drinka
Piwa nie lubie ...![]()
Jakże mogłabym o zięciu zapomniećjak to nikt?? grr
ja pamietałambo tomuś miesiac starszy od naszego babla
mi tu śmierdzi jakąś prowokacja aga!!