reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

j tez lubilam byc w ciazy ale nie - dziekuje bardzo :)
Juz zakonczylam etap reprodukcyjny :)
Poza tym po drugiej ciazy zdecydowanie dluzej dochodzi sie do siebie :)

Jednego syna odchowalam a teraz mam Maxa i na nim sie mam zamiar skupic :) - wiecej bobaskow mi nie trzeba ale fakt - ciaza to pikny czas...

juz nie chcesz miec dzieci???
nie chcialabys miec coreczki???

reklama
Któraś z dziewczyn- chyba Nessi wkładała małemu swoją koszulkę do łóżeczka- bobaski lubią czuć zapach mamusi. Możesz np misiowi załozyć swoją piżamkę albo po prostu położyc ją gdzieś w łóżeczka. JA nie próbowałam ale może akurat się uda
Ja próbowałam raz, ale Mała nie spała tylko mi zjadała bluzkę ahahaha;D I zrezygnowałam;D

Chcialam coreczke ale nie dostalam :)
Mam kolejnego synusia i wystarczy.
Nie chce wiecej dzieci.

ooooo... ja bede tyle sie reprodukowac az uda mi sie synka urodzic... hehe zartuje...
druga ciaza bedzie planowana (mam nadzieje) i zamierzam kupic urzadzenie do obserwacji swojego cyklu i bede starala sie celowac w chlopca.. oczywiscie najwazneijsze by bylo zdrowe i bedzie tak samo upragnione jak julcia... ale chcialabym miec synusia:):):):)

Znam już przyczynę drapania się Michała :) być może to całe AZS to właśnie nic innego jak:
WODA ...... wczoraj już po kąpieli miałam swoje podejrzenia ale wolałam to sprawdzić po kilku razach :)
A że jestem teraz z młodym u mamy i tutaj jakość wody jest superancka :) to wyszło samo z siebie ...... po 2 dniach zmiany się zmniejszyły a moje dziecko się nie czochra :D

Tylko pozostaje teraz kwestia powrotu do domu i co dalej ?:) wozić baniakami wodę od mamy czy kupować litry baniaków i gotować wodę w garach :/

a ja dzisiaj uspałam małą bez podawania mleka.. może mleko mod byla przyczyna jej problemów ze spaniem?
w razie czego i ja sie kładę i rano zamelduje czy bylo lepiej :-D

dobrej nocy!

Trzeba bylo potraktowac to octem:tak:zeszloby raz dwa:tak:

Kopciuszku..potraktowałam to octem...ale na gąbce:no:

Znam już przyczynę drapania się Michała :) być może to całe AZS to właśnie nic innego jak:
WODA ...... wczoraj już po kąpieli miałam swoje podejrzenia ale wolałam to sprawdzić po kilku razach :)
A że jestem teraz z młodym u mamy i tutaj jakość wody jest superancka :) to wyszło samo z siebie ...... po 2 dniach zmiany się zmniejszyły a moje dziecko się nie czochra :D

Tylko pozostaje teraz kwestia powrotu do domu i co dalej ?:) wozić baniakami wodę od mamy czy kupować litry baniaków i gotować wodę w garach :/

To może go myj w tej co zwykle ale żeby była przegotowana:sorry2:
Chyba że już tak robisz..ale ja np biorę gorącą wodę prosto z bojlera..dodaję zimnej i kąpię...
a jakbyś sobie rano przegotowała żeby mieć gar zimnej..potem przed kąpaniem dolała wrzatek..może to by pomogło?

reklama
Czy ktoś może mi to przetłumaczyć i czy mam na to klikać????
Spam sending from your computer was detected.
We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: My computer Online Scan
If you do not pass this test?* we will have to delete your account and forward a complaint to your ISP with attached log file (your IP address, etc.).

Do góry