reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

AGA ale szorowalas octem i gabka?I nie zeszło?
Znam już przyczynę drapania się Michała :) być może to całe AZS to właśnie nic innego jak:
WODA ...... wczoraj już po kąpieli miałam swoje podejrzenia ale wolałam to sprawdzić po kilku razach :)
A że jestem teraz z młodym u mamy i tutaj jakość wody jest superancka :) to wyszło samo z siebie ...... po 2 dniach zmiany się zmniejszyły a moje dziecko się nie czochra :D

Tylko pozostaje teraz kwestia powrotu do domu i co dalej ?:) wozić baniakami wodę od mamy czy kupować litry baniaków i gotować wodę w garach :/

No to oby jednak byla to przyczyna wody:tak:lepsze to niz skaza i AZS:tak:

u nas to samo kazde jedzenie od dwoch dni trwa 20 minut i przerywane jest placzem co chwila...cale dwa dni lezy z reka w buzi i marudzi do tej reki..a jak tylko dorwie mojego palca to wsdza sobie do buzi i gryzie mocno mimo ze nie ma zebow:)
wszyscy mowia ze to zeby a ja sie boje ze to gardlo...;/
wujek go jutro zobaczy i zobaczymy...
w dom mam bobodent ale niestety nie wiem ile kosztowal i jak dziala...jak wroce to przetestuje....

a ja nie dosc ze zmeczona po calym dniiu bo jestem w krk sama...to na domiar zlego pisalam sobie rozdzial mgr..
a maly lezal obok...i walnal w pieta w guzik ktorym sie wylacza kompa...
nie mialam zapisanychz mian i nie wiem czemu nie da sie odzyskac..;/
7 stron poszlo sie kochac....
ehhh zalamana jestem caly dzien siedzialam przy tym z przerwami na karmienei przewijanie i uspokajanie..
chyba zrobil to celowo ze zlosci bo malo sie znim dzis bawilam..;/

Oj,no to maly narozrabial:-Dwyobrazam sobie jaka jestes zla:tak:

kurde a ja juz mam stan podgoraczkowy ... w dzien bylo deczko lepiej a teraz mnie znowu dopada ... musze zapodac mega dawke - upsarin i gripex ... moze taka uderzeniowka do rana cos zdziala !!!
tylko czym tu zabezpieczyc malucha ?? moze dam jej cebion ??

Ja ostatnio tez mialam goraczke i po 1 tabletce Paracetamolu przeszlo:tak:juz nie wrocilo;-)kuruj sie czym sie da:tak:ty masz z tym dobrze ze masz wybor:tak:

reklama
Kurde co ja odwalilam to szkoda gadac nie wiem jak to sie stalo ale ginka dala mi tabsy trojfazowe i opakowanie jest w postaci koleczka i sa tam najpierw biale pozniej brazowe i znow biale i chyba zolte tabsy zreszta pewnie wiecie no i mialam je w torebce w przedpokoju codziennie sobie lykalam jedna tylko wysuwajac je z torebki lekko no i pare dni temu wyjelam cala paczke patrze a ja zjadlam 5 bialych potem przeskoczylam wszystkie brazowe i wyzarlam polowe nastepnych bialych:szok:nie widzialam w polmroku tych brazowych wcale i jakos na biale przeskoczylam:angry:no dopiero teraz wskoczylam na prawidlowe ale z 2 tyg jechalam jak w wyliczance ehh ale zamul ze mnie i cycki mi urosly jakos dziwnie i jakas opuchnieta jestem moze to od tych hormonow no ale z T "uwazalismy" wiec raczej wszystko pod kontrola:-D

A teraz ide się zastrzelić bo jestem tak głupia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kużwa..ja jakaś niedorobiona jestem:baffled:
Myłam dzis moje piekne nowe okna ...i wiecie co zrobiłam:dry:
W łazience chciałam z szyby usunąć nalepkę...i zaczęłam ją szorować gąbką!!!!!!

Komu muszę pisać że mam pięknie porysowane okno w jednym miejscu:szok::szok::szok::szok:
No brak mi słów na swoją głupotę:no:

Szczerze mowiac to tez bym nie wpadla na to ze mozna w ten sposob podrapac szybe :dry: I rozumiem Twoja wscieklosc bo niecierpie miec tego typu uszkodzen. Ale pocieszajace jest to ze z czasem mozna sie po prostu przyzwyczaic i nie zwraca sie na to uwagi :tak:

Ja tez tak kulalam Maxa az w koncu zalapal :)
Czasem zdarza mu sie zapominac ,ze posiada umiejetnosc przewracania sie a jak sie odwroci to jest taki zdziwiony :)

Od dzisiaj tez zaczelismy turlanie :tak:

a ja w koncu dzis zmienilam swoje zdjecie bo juz 4mies po porodzie prawie a ja nadal tam na nim bylam brzuchatka:)))

Zauwazylam :tak: i nowa fotka jest fajna!

a ja nie dosc ze zmeczona po calym dniiu bo jestem w krk sama...to na domiar zlego pisalam sobie rozdzial mgr..
a maly lezal obok...i walnal w pieta w guzik ktorym sie wylacza kompa...
nie mialam zapisanychz mian i nie wiem czemu nie da sie odzyskac..;/
7 stron poszlo sie kochac....
ehhh zalamana jestem caly dzien siedzialam przy tym z przerwami na karmienei przewijanie i uspokajanie..
chyba zrobil to celowo ze zlosci bo malo sie znim dzis bawilam..;/

Oj wspolczuje :-( Mnie na zapisywanie zmian co kilka minut uczulil moj maz. Mysle ze po dzisiejszym incydencie tez pewnie zaczniesz zapisywac zmiany regularnie.

Ojeju ale nudy chlopaki przejeli pilota i puscili sport a raczej jakies debaty o pilce noznej i wlasnie docenilam jak mam dobrze na codzien to ja mam wladze nad pilotem hihi bo moj T woli kompa a ja moge ogladac wszystko co sobie upatrze no to juz dzis sie nawet nie odzywam:)

U mnie tez byl caly czas jakis mecz ale teraz ogladamy Inwazje na tvn i chyba troche straszny ten film bedzie :baffled:

no w szoku byłam, że nawet stare plamy zeszły:)!
kurcze ja jeszcze musze poprasować i pranie rozwiesic:(

A ja plamy traktuje teraz tak - jak mam juz chwile po jej powstaniu mocze ubranie i zimna woda spukuje zabrudzenie, wyciskam wode i sypie na plame grubsza warstwe proszku i tak zostawiam na jakis czas (nawet na noc). Po plamie nie ma sladu. Uzywam Jelpa (do kolorow).

Moje dziecie szalalo dzis po kapieli. Nie chcial jesc, odrywal od cycka, plakal i prezyl jak szalony. Dopiero jak przystawilam go z drugiej (sflaczalej :szok:) piersi zaczal normalnie ssac. I w rezultacie siedze teraz z podwojnym flakiem z prawej strony i bolacym glazem z lewej :crazy:

a ja siedzę sama. K. ma nockę. Danielek dostał od wujka wielkiego misia (większy od niego samego) i paczkę Huggiesów (powiem Wam, że te z Biedronki z serii Wake up dry są dla mnie lepsze jak Pampersy!).
weekend zawalony, zajęcia od rana do wieczora :-( ale mi się nie chce...

reklama
A ja plamy traktuje teraz tak - jak mam juz chwile po jej powstaniu mocze ubranie i zimna woda spukuje zabrudzenie, wyciskam wode i sypie na plame grubsza warstwe proszku i tak zostawiam na jakis czas (nawet na noc). Po plamie nie ma sladu. Uzywam Jelpa (do kolorow).

Moje dziecie szalalo dzis po kapieli. Nie chcial jesc, odrywal od cycka, plakal i prezyl jak szalony. Dopiero jak przystawilam go z drugiej (sflaczalej :szok:) piersi zaczal normalnie ssac. I w rezultacie siedze teraz z podwojnym flakiem z prawej strony i bolacym glazem z lewej :crazy:

wiem, że to boli też mam czasem głazy, ale napisałaś to tak smiesznie:) hahahaha podwójny flak i głaz, no petarda:)

Do góry