reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

A ja tak sie chwalilam jak to Max wszystko ladnie wcina a od wczoraj dupa :(. Zaciska buziaka i nic mu tam sie nie da wlozyc. Oczywiscie palca zeby masowac dziaselka to tak ale jak widzi lyzeczke to na kluczyk buziak zamkniety :(.
Moze jutro mu przejdzie . Mam nadzieje bo zadnego posilku staego od wczoraj nie zjadl.

dlatego ja nie chce eliminowac jej tych stalych posilkow i podaje chociazby w butli.. ale na dluzsza mete to tak nie mozna.....

reklama
nie nie... chodzi o to ze jak zaczelam podawac na lyzeczce a byla juz glodna to sie wciekala i cieglae mnie oplula ta zupka i nie chciala jesc i wrzeszczala... jak wlałam do bitli bylo ok ale zjadla do dna i wrzesczala bo bylo jej malo! dorobilam 90ml mleka wypila do dna i dalej sie zloscila..... postanowilam juz wiecej nic jej nie dac... dalam smoczka do buziuni wzielam na rece i chwile polulałam.. uspokoila sie... wlozylam do lozeczka i zdrzemnela sie na pol godz... etraz jest ok:):):):)

aha, to źle zrozumiałam :tak:

reklama
Do góry