reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
no wlasnie ostatnio ktos pisal ze oni w ogole na to nie reaguja! jaki cham ten ktos... jestem w szoku!
niestety ludzie potrafią różne dziwne teksty rzucać, szczególnie pod adresem ludzi których nie znają.. a zwłaszcza wtedy kiedy zazdroszczą czegoś ;-)

kasiukrk i wogóle nie reagują na twoje prośby żeby usunąć konto? może napisz jeszcze raz maila?? a nie ma gdzieś tam nr tel do nich?

niestety ludzie potrafią różne dziwne teksty rzucać, szczególnie pod adresem ludzi których nie znają.. a zwłaszcza wtedy kiedy zazdroszczą czegoś ;-)

kasiukrk i wogóle nie reagują na twoje prośby żeby usunąć konto? może napisz jeszcze raz maila?? a nie ma gdzieś tam nr tel do nich?

jak o wieczora nie odpisza bo wyslalam wczoraj wieczorem to bede ich bombardowac mailami co dzien!!

laski trzymajcie kciuki ... moja agatka ma juz nos zawalony, budzi sie co 20 min z krzykiem ... boje sie co bedzie do rana ... jak bedzie miala taki katar to rano idziemy do lekarza ...
Pewnie ze trzymamy:tak:zdrowka zycze i Tobie i Agatce;-)

Jak dzisiejsza nocka minełą??

Majtki będą super sie sprawdzały jak dziecko zacznie się ruszać:tak: dla mnie były niezastąpione.

Daffi spokojnie, dziecko je tyle, ile potrzebuje, z wagi na pewno nie spadnie. A na noc ile zjadła?

No i Kochane moje zaczął sie dla wszystkich czas próby;-);-) Ważne, żeby w tym czasie budzenia sie nie nauczyć nowych nawyków:tak:
U nas tez od kilku dni zmiana.... sama walczę z Piotrusiem bo wczesniej zasypiał o 20 i spał do 4-5 rano a teraz przed 3 zaczął sobie robić pobudki i smok nie pomaga..... a ja koczuje nad jego łóżeczkiem, wciskam mu smoka, głaszczę po głowce itd tak aż do 4 rano, żeby mi sie nie rozregulował:-( Jak na razie to nic to nie pomaga.... będę próbować.

Emwu super, że dzieciaczki juz nurkuja, brawo! A Max może z zcasem polubi:tak:

Dla pewności lepiej zrobić:tak:

A ja dzisiaj szalony dzionek.... Synka urodzinki więc tzreba przyjęcie szykowac, będzie 4 dzieci z rodzicami i dziadkowie.... szkoda, ze męża nie ma....:-( pomoc by sie przydała.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ANTOSIA!!!

Witam,

Nie odzywałam się bo u Nas nie bardzo wesoło jest i z czasem kiepściutko :/
Młody już 4 dzień dławi mi się przez sen śliną, i czuwam na warcie bez przerwy ...pierwszy raz jak to zobaczyłam byłam w szoku, aż mnie zamurowało - no niestety to okropny widok jak dziecko walczy o oddech ....... dosłownie musiałam sobie przypomnieć ''reanimację'' tak na wszelki wypadek :/ Lekarz stwierdził, że to ślinianki nadprodukują, ale mi się w tej teorii coś nie podoba, slina jest lepka, może ma to wpływ z alergią ?
Znowu się czochra a ja nic do diety nowego nie wprowadzałam, tym bardziej boję się, że nie ma alergii pokarmowej a kontaktową ;/
Dzisiaj postaram się znowu dostać do alergologa bo ta jego maść na swędzenie się nadaje do (__)___), dziecko w nocy się z płaczem budzi i drapie ... (oczywiście jak się nie dławi w tym czasie) :/ ja nie powiem Wam odkąd nie śpie .........zastanawiam się nad kupnem monitora oddechu.

Tule mocno,no to widze ze ty to masz zawsze pod gorke,ach jak szkoda ze takie cos was spotyka:-(oby tylko szybko minelo;-)a nianie kup ;-)

A ja mam pytanko.. odkad maluszki jedza stale ppokarmy to jak wygladaja ich kupki???
moja julka zaczela robic kulki i robi mnie teraz w balona...
zrobila kulke przebralam pamka bo juz ne cisnela a po chwili zrobila kolejna kulke w czystego pamka i przed chwila znow to samo! zmienilam 3 pampki w 10 minut.

Raczej nie powinno byc takiej kupki:no:nie ma problemu z wypruznieniem?

A ja mam pytanko.. odkad maluszki jedza stale ppokarmy to jak wygladaja ich kupki???
moja julka zaczela robic kulki i robi mnie teraz w balona...
zrobila kulke przebralam pamka bo juz ne cisnela a po chwili zrobila kolejna kulke w czystego pamka i przed chwila znow to samo! zmienilam 3 pampki w 10 minut.
Hehe mamy to samo:)))) a jaki kolor ma kupka?

reklama
Do góry