reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Byliśmy tez w Gali po oscypki, prawdziwe góralskie...wczoraj kupiłam jednego i dzisiaj nie podarowałam:-D a i gofry zaliczyliśmy:zawstydzona/y:

kochana my w Gali już w sobotę zaliczyłyśmy gofry :zawstydzona/y:
spoooko :)

misia spóźnione ale szczere!!

Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

martusia !!!!!! z okazji 7 rocznicy (cóż za piękna cyfra)

Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa
i szczęścia - nierozłączni!

sienio

SIEDEM ŻYCZEŃ Z OKAZJI URODZIN

ZDROWIA...
...życzę dziś Tobie,
okazja taka nie co dzień się zdarza,
aby wyrazić słowami,
co serce w ciszy co dzień powtarza.
SZCZĘŚCIA...
...życzę Ci również
takiego, jak Ty sam pragniesz,
bo dobrze, gdy będzie przy Tobie,
a Ty - czym ono jest - odgadniesz.
MIŁOŚCI...
...życzę Ci szczerze,
bo ona filarem jest życia.
Śpiew ptaków kochaj i ludzi,
a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz.
STU LAT...
... w miłości i zdrowiu,
niech towarzyszy Ci szczęście.
Twój bagaż życiowy - mądrość-
przykładem dla innych niech będzie.
SPEŁNIENIA MARZEŃ...
... najskrytszych,
niech będą realne i jasne.
Marzenia spełniają się często,
niech spełnią się też Twoje własne.
RADOŚCI...
... też życzę Ci tyle,
by Twoją twarz uśmiech zdobił.
A jeśli się czasem zasmucisz,
to tylko na krótką chwilę.
WYTRWAŁOŚCI...
...życzę Ci także,
w realizacji pragnień i celów.
Cierpliwym bądź i odważnym,
by rzeczy dokonać wielu

:-D

Anaconda27 przypomniałaś mi że miałam wziąć odkurzacz z trzepaczką od rodziców :crazy: zapomniałam

dużo dużo zdrówka dla wszystkich chorujących!!

Gabi właśnie usnęła :) wstała mi dzisiaj o 6 znów ... masakra zwłaszcza ze ja chodzę spać grubo po północy ;)

wczoraj mieliśmy bardzo udany dzień byliśmy z Gabi na zakupach, później u mojej mamy, mąż zabrał mnie do kina ;) żyć nie umierać

do tego ta piękna pogoda!! jak mała wstanie idziemy na spacerek!! bo rano jakoś się nie wyrobiłam ze wszystkim ... :-:)zawstydzona/y:

ps zapomniałam dodać że moje dziecię kończy dzisiaj 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
talia niestety to byl tylko zarcik z tym "sama peklam":zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:sorry2:
karlita Wszystkiego najlepszego Gabrysiu! W tę malutka dziesiata rocznicę :)

Dobra zmykam, bo sie troszke zasiedzialam :-p

Witam kochane...zaraz mnie cos strzeli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: probuje od godziny wkleic fotki tych warzyw co uszylam,no i za chiny ludowe nie moge...no nie wiem co sie porobilo,no!
Przez fotosieka nie daje sie,nawet zalacznika nie moge przeslac,jakis blad mi ciagle wyskakuje....wirusa jakiegos zlapalam , czy co....

Marta,wszystkiego dobrego z okazji rocznicy slubu!!!!

Senio,tobie rowniez zycze wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Karlita ode mnie też ucałuj Gabrysie na te 10 m-czków :tak::tak::tak:
Ja już dywany poprałam, pranie zrobiłam bo jak zwykle po czasie zauważyłam że Majka ubrudziła kurtkę tymi goframi z Gali :-p:-p:-p i nawet włoski umyłam :tak::tak::tak:
zaraz trzeba sie na małe zakupy wybrać i na pocztę bo rachunek za wodę czeka :crazy::crazy::crazy: właśnie dziewczyny ile wy za wodę płacicie?

Martuś, dla Was wielu wspólnych lat, szczęścia i pociechy z chłopaków(wszystkich trzech!!!)

bukiet.jpg

Sienio i dla Ciebie Kochana wszystkiego najlepszego!!!!

anim51.gif

Witajcie my już po spacerku i babkach w piasku:-D:-D:-Dbyłoby super gdyby nie ten wiatrzysko...mało głowy nie urwie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Sienio dzieki za informację o wejściu do Bugi....:tak:

Talia
juz teraz zapraszamy na nastopne spotkanie...zajrzyj na spotkaniowy tam pojawiają sie informacje o aktualnych spotkaniach...

Dziekuję Wam za miłe słówka o fotkach;-)

Karlita
od nas równiez mega buziaczek dla Gabrysi!!!!
16373540.gif

Witam kochane...zaraz mnie cos strzeli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: probuje od godziny wkleic fotki tych warzyw co uszylam,no i za chiny ludowe nie moge...no nie wiem co sie porobilo,no!
Przez fotosieka nie daje sie,nawet zalacznika nie moge przeslac,jakis blad mi ciagle wyskakuje....wirusa jakiegos zlapalam , czy co....

Wiesz jedna dziewczyna też pisała z innego wątku że ma problemy z wysłaniem zdjęcia więc moze to coś u nich ale zaraz ja spróbuję i zobaczę

A jak wasze wczorajsze wycieczki do Botanika i Skansenu?

na Botanik jeszcze chyba troszkę za wcześnie, mało kwiatów rozwiniętych, ale fajnie było:tak:

u nas troszke lepiej ale hania ma taka pupke odparzona od tych kup ze szok....

kainkas u nas na odparzenia tylko Bephanten:tak:

Patrze siebie przez okno a tam pranie wszyscy sasiedzi susza, to im pozazdroscilam i piorę i ja :D:D tzn jakby to moj mąż stwierdzil " pralka pierze" :D:D

hehe to tak jak mój:baffled:

anet ja wklejałam rano przez imageshack.pl i działało:tak:

właśnie dziewczyny ile wy za wodę płacicie?

hmmm ja to nawet nie wiem:sorry2: my mamy w czynszu, ale jakby było bardzo dużo, to P by mnie ściagał, że marnuje:sorry2:

karlita buziaczki dla Gabi na te 10 miesiączków:-)
fornetka spokojnie, jeszcze nikt w ciąży nie został, Twój mały też się nie zasiedzi:tak:

my po spacerku z Julą i Madzią, fajnie słoneczko grzeje, ale ten wiatr jest nieprzyjemny.

może i my się wybierzemy do bugi w czwartek, jak zdążymy, bo P mi tu zapowiedział, że mam rano jechać opony zmienić:dry:

Witam słonecznie - ogromne dzięki za życzenia:tak::-):-).

Martuśka tylko po północy zajrzała i koniec :szok::szok::szok:
Martuśka poszła spać o 3:30 i do przedszkola zaspała:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::-D:-D.
Wiesz jedna dziewczyna też pisała z innego wątku że ma problemy z wysłaniem zdjęcia więc moze to coś u nich ale zaraz ja spróbuję i zobaczę
Może za duży rozmiar fotki mają - ja wrzucam takie o formacie 640 na coś tam:tak: i ok. 200kb.
Sienio
Mówi się że w życiu piękne są tylko chwile,
lecz życie to też tylko chwila.
Życzę ci, aby była piękna jak kwiat,
odradzała się ciągle na nowo, jak na wiosnę świat.
Życzliwych serc wokoło,
by żyło ci się wesoło,
a w twym sercu
miłość, wiara i nadzieja
wiernie przy tobie niech trwają
i nigdy cię nie opuszczają
tego z całego serca w dniu urodzin życzę
kwiaty.jpg

reklama
Do góry