reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień dobry

Dziubek trzymamy kciuki!!!

Weekend nam szybko minął. Mój mąż zrobił nam niespodziankę i zabrał nas na sobotę i niedzielę do spa Spa w górach , Karpacz Sandraspa w Polsce - Sandra oferta odnowa biologiczna zabiegi spa w Polsce, wczasy spa w górach.
:-):-):-)
odpoczeliśmy, Szymon wymoczył się w basenie za wszystkie czasy...

Mam kłopot z Małym, bo nie chce nic jeść. Karmienie to udręka. Nie ma mowy, żeby jadł sam, wszystko "na siłę". Idą mu zęby z tyłu, ale cos długo, bo od tygodnia takie akcje przy jedzeniu. :-:)-:)-(

Miłego dzionka

Witam po weekendowo.Do ZOO w koncu nie dotarliśmy bo były kilometrowe kolejki:szok:,no nic pójdziemy kiedy indziej.W końcu mamy do ZOO jak rzut beretem:tak:
Dziubek ponoć czop może odchodzić nawet dwa tyg przed porodem:tak: wiec mam nadzieję że jeszcze nie czas na ciebie:tak:

Witam
Pola nie poradzisz nic,dawaj mu to co lubi a jesli tego nie zje to poprostu czekaj jak zawola.Konrad tez nie chce jesc,znowu.Wymyslanie zagadywanie znowu na tapecie choc nie wiele daje:no:Probuje tej bezmlecznej duiety ale poki co na kolacje to juz nic nie chce i kaszka idzie w ruch,nie wiem jak mam robic.

Poki co noc koszmarna,mial goraczke ale nie wiem ile bo term do ucha nie dziala:angry::angry::angry:musze ekupic inny bo pod pache nieda rady:no:a kiedys bylo tak bezproblemowo a teraz nie da sobie sprawdzic.Poplakiwal w nocy,kopal strasznie:no:i ala ala...cos go bolalo ale co?:baffled:

Musze isc do sklepu bo nic do jedzenia nie ma:baffled:

Witam.
Dziubek- mi czop odszedł jakoś przed długim weekendem majowym a urodziłam dopiero 21. Wywoływany poród był i w końcu cesarka bo nawet wywołanie nie pomogło.
Pola- zazdroszczę spa. Mój Mikutek taki wodny ludek , byłby wniebowzięty.
Do jedzenia go nie zmuszaj, zrazi się. Zgłodnieje to zacznie jeść.
Kwiateczek- biedny ten twój Kondzio. Nie wiem co porodzić. Może kup to sojowe i mu dawaj na kolację.

Anusiasac- melduj się...

Szopek, telepatia jaka, czy co.....melduję się...

siedzę jak na szpilkach, bo czekam od godziny na maila z laboratorium w sprawie wyników badan mojego R i jakoś im nie po drodze na moją pocztę...:-(
Pola, dziewczyny mają rację, nie zmuszaj Szymka do jedzenia, nie dawaj mu żadnych przekąsek, sam się upomni o jedzenie, mój Mati też tak miał i tylko konsekwencja pomogła...z resztą moje dziecko mogłoby w ogóle nie jeść, bo mu szkoda czasu...zazdroszczę wyjazdu...:tak:

Kwiateczek, zdrówka dla Kondzia i sił dla Ciebie.....

Dziubek, przemów niuniowi do rozsądku, niech się jeszcze nie wygłupia....;-)
gdzie jest OLA, olala.....?

Ostatnia edycja:
Hej,

Dzięki dziewczyny za kciuki. Ja jadę do lekarza jutro wieczorkiem. Gin powiedział że jeżeli będą się mi sączyć wody to żebym się na patologię szykowała:szok: No ale na razie to chyba nic więcej mi nie wycieka co mnie bardzo cieszy. Leże znowu i byczę się. Mała u babci;-)Co do telefonu to mam nr do Iwonki więc dam znać co i jak:tak:

Iwonka - ja wiem że do dwóch tyg może czop odchodzić i mam właśnie nadzieję że u mnie będzie tyle odchodzić:tak:

Szopek - sniłaś mi się dzisiaj że bliźniaki rodziłaś:-D Tak się naczytałam wczoraj o tych wcześniakach że dzisiaj się mi bajdurzyło:tak:

Kwiateczek -niech Kondzio zdrowieje jak najszybciej:tak:

Cześć dziewczyny.

Dziekuję (trochę późno) za życzenia urodzinowe:tak:

Ale dzisiaj piekny dzien był, co prawda po 17 była u nas burza, ale teraz jest takie świeże powietrze:laugh2:

Grono zaciążonych majóweczek się powiększyło, ale znalazłam też naszego majowego tatusia-Szwarou na grudniówkach 2010:tak:

Dziubek trzymaj się jak najdłużej w 2packu:tak:

Iwonka też mamy w planach zoo, w tym roku to juz będzie prawdziwe zwiedzanie, bo i zainteresowanie dzieci jest juz inne.

Kamilka, kwiateczek zdrówka życze dla waszych szkrabów:tak:.

U nas narazie drugiego dziecka nie będzie. M zachowuje się jak dziecko i robi prawo jazdy na motor:baffled:

W tym tyg. składam podanie do przedszkola, a w maju do żłobka. Wiem, że szanse są nikłe, bo tylko ja i Miśka jesteśmy zamldowane we wro, a ja pracuję na 1/2 etatu, ale rzymajcie kciuki:zawstydzona/y::tak:

Miśka w tamtym tyg. poszalała w wannie i w efekcie ma przegryziona górną wargę, naderwane więzadełko (takie coś między wargą a dziąsłem) i uszczerbiona jedynką:sorry2::baffled:. Ilosci otarć na kolanach nie liczę:sorry2:.

No proszę i nawet sie nam Szwarou nie pochwalił :sorry2:(może przeczyta):-p
A Domiska to akrobatka widzę:-Dja wiązadełko mam przerwane prawie całe,a stało sie to jak byłam w drugiej klasie podstawowej:sorry2:

reklama
Witam
Anisiac i jakie wiesci?
Dziubek bycz sie dalej;-)
Keyko ale wszystko jest w porzadku?

Dzieki dziewczyny,Kondzio jest jakis sniety troche ale popalic chwilami daje,mysle czy to nie te 5 choc spuchniete nie ma.brak zadnych objawow poza ta goraczka.teraz moze mial lekka.zobaczymy co w nocy bedzie:baffled:

Ogladalyscie uwage?pokazywali foteliki,boshhh niektore normalnie sie wyrywale caly.najgorszy ponoc jest chicco proxima i ema....cos...!nie mowiac o reszcie.ponoc polowa jesat doniczego:no:ja nie moge.....

Do góry