reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No a zapomnialam napisac ze udalo mi sie podnienic pampki 3 na 4 w sumie to nie bylo takie trudne:-D no i mam 2 paczki 4 i super bo juz w 3 sie od jakiegos czasu nie miesci:no: no tylko smiesznie bo w pasie to i w 3 sie zapinal az sie stykaly prawie tylko w udach za małe a w 4 to nawet sie moga rzepy nalozyc na siebie he ale w udach akurat :)

lece sie ogarnac na szczepienie idziemy ;) sie zwazymy i zmierzymy :D:D:D w koncu ;)

Igorek zasnal i ide obiadek zrobic dzis alla pesto ;)

No a zapomnialam napisac ze udalo mi sie podnienic pampki 3 na 4 w sumie to nie bylo takie trudne:-D no i mam 2 paczki 4 i super bo juz w 3 sie od jakiegos czasu nie miesci:no: no tylko smiesznie bo w pasie to i w 3 sie zapinal az sie stykaly prawie tylko w udach za małe a w 4 to nawet sie moga rzepy nalozyc na siebie he ale w udach akurat :)

lece sie ogarnac na szczepienie idziemy ;) sie zwazymy i zmierzymy :D:D:D w koncu ;)

Igorek zasnal i ide obiadek zrobic dzis alla pesto ;)
A jaki duży jest Igorek? Na moim leżą 4 jak ulał a waży 7800 i ma 71 cm

Dobra ja lecę zrobić remanent szafy Aleksa bo wyrósł z nowej partii:/
A i sobie uświadomiłąm, że skoro jestem w 17 grudnia to jestem z was wszystkich najmłodsza... Ehh i fajnie i źle

a u nas dziś była ciężka noc :angry:

Wojtek całą noc stękał i się wiercił .. ale przez sen.. ale oczywiście mamusia w takich warunkach spać nie mogła i czuwałam :-)

może to przez to, że moja córa wczoraj nakarmiła go słoiczkiem "Dynia z ziemniakiem" a do tej pory był na samym mleku
a015.gif

w każdym razie kontynuowałam mu to i dziś mu też podałam ten obiadek :-)
tak więc pierwszy raz moje dziecko je coś poza mlekiem..
i strasznie mu smakuje! i ładnie otwiera buźke i nie wypluwa tylko połyka :-D

a poza tym, to najęłam sobie nową ekipe na mieszkanie i robią chłopaczki szybko i sprawnie :-D no wreszcie jestem zadowolona
e020.gif

Laeczki a wychodzicie po szczepieniach na spacery??
u nas piekan pogoda zastanawiam sie czy po obiadku z nim nie wyjsc...
chyba mu sie nic nie stanie??
goraczki poki co nie ma...
ja zazwyczaj na wszelki wypadek przez dzień, dwa nie wychodzę ;-)

Ja wychodziłam ;-) ale Maciek nie miał gorączki...

Dziewczyny, jak wasze maluszki bawią sie na macie to rozwieszacie im wszystkie zabawki czy tylko jedną lub kilka? Ja wieszam jedną i jak Macol się znudzi to zmieniam na następną hmmm
ja wszystkie ;-)

I problem: Amelia jest na Bebilonie i cały czas ulewa, je 90 lub 120 ml co ok 3 godz ale pozniej tak skacze gada, ze tylko pawiowe fontanny ida.... co mam zrobić??
może warto jest sprawdzić czy nie ma refluksu? zróbcie usg brzuszka ;-)

reklama
Do góry