Martus z Okazji Urodzinek Duzo Duzo Zdrówka z Twoim temperametem Ci sie przyda:-)no i oby uśmiech z twarzy nie znikał a Twoi Panowie dawali Ci jak najwiecej radosci!!!!
Madziara słodki ten Twój budzik:-)
Sunday jakby dobrze zaplacili to warto pijsc nawet na wiecej godzin, yakze zycze powodzonka
Maltanka super masz pomoc domową:-)bardzo fajne zdjecie przy suwaczku
Madzienka udanego wypadu na basen, ja sie pisze na spotkanko wspolne i dziewczyny nie przesadzajmy ze wstydem wiadomo jestesmy po ciazy a co niektore po dwoch wiec wiadomo ze ciaza musi pamiatke zostawic po tym super czasie. A uwierzcie ze znam kilka dziewczyn ze daly by wszystko aby miec taka pamiatke i cieszyc sie wlasnym dzieckiem a niestety nie moga wiec glowa do gory i nie marudzic bo sa wieksze w zyciu poroblemy!!!!!!!
Fogia dobrze ze z Filipem juz ok no i byle do wakacji!!!:-)
Fornetka oby mycie okien przyblizylo cie do spotkania z synem
Marta ja tez jade te ciasto i ten chlebek mniam....czego kusisz tak z samegor rana
:-)
A wiec jesli chodzi o smoczek:-)
Wczoraj po malym przebudzeniu w dzien zasnal jak pislam i obudzil sie w sumie po 3godz takze ok z adowolony i wogole. Smoczek byl pod kolderka wyjelam go i dalam powachac M i przy okazji dla Mateusza on powachal zrobilismy fuuu...i odlozylam go. Dodam ze typowa reakcja jak widzial smoczek bylo doslownie rzucenie sie na niego i pochloniecie go:-) Przez reszte dnia wspominalam mu ze smoczek jest be i brzydko pachnie. M mial cos do zalatwienia w okolicach czechowa wiec wstapilismy do Reala i mowilam mu ze idziemy cos kupic od Smoczkowej Wrozki
i tak gadalam i gadalam nie wiedzac czy on cokolwiek rozumie. Ok 21 pora dla niego smoczkowa pokazalam mu go on tak na niego spojrzal spojrzall na nas usmiechnal i sie pelna olewka. Wzial go do reki wlozyl do buzi ale wyrzucil. Wiec poszlismy z nim go obciac. Przed spaniem troszke widzialam ze chcial ale ja w dalszym ciagu mowilam
zasypial w sumie niedlugo bo 40min. Nie powiem bylo to bardzo nerwowe z jego strony bo gryzl mnie, palce, pizame i wkladal sobie palce do buzi. Ale bardzo nie plakal chwilami jedynie ale nie wiem czy to byl placz czy bardziej takie wolanie. A noc przespal lepiej niz ze smoczkiem spal do ok 6 dalismy mu mleko no i tu zaczal sie troszke placz bo chcial spac ale zawsze rano smoczek mu pomagal a ja spiaca myslalam ze nie poradze sobie. Zaczelam o glaskac po głowie trwało to poze z 15 minut az mi reka zdretwiala ale pomoglo spalismy do 9

Mam tylko nadzieje ze gorzej nie bedzie ale smoczka juz nie kupie:-)
A ja mam dzisiaj lenia siedze w domu moze popoludniu wybierzemy sie na dwor poza ty trzeba uwazac na siebie jesli chcemy jutro pojawic sie na teatrzyku.
Milego dnia kolezanki
Madziara słodki ten Twój budzik:-)
Sunday jakby dobrze zaplacili to warto pijsc nawet na wiecej godzin, yakze zycze powodzonka
Maltanka super masz pomoc domową:-)bardzo fajne zdjecie przy suwaczku
Madzienka udanego wypadu na basen, ja sie pisze na spotkanko wspolne i dziewczyny nie przesadzajmy ze wstydem wiadomo jestesmy po ciazy a co niektore po dwoch wiec wiadomo ze ciaza musi pamiatke zostawic po tym super czasie. A uwierzcie ze znam kilka dziewczyn ze daly by wszystko aby miec taka pamiatke i cieszyc sie wlasnym dzieckiem a niestety nie moga wiec glowa do gory i nie marudzic bo sa wieksze w zyciu poroblemy!!!!!!!

Fogia dobrze ze z Filipem juz ok no i byle do wakacji!!!:-)
Fornetka oby mycie okien przyblizylo cie do spotkania z synem

Marta ja tez jade te ciasto i ten chlebek mniam....czego kusisz tak z samegor rana

A wiec jesli chodzi o smoczek:-)
Wczoraj po malym przebudzeniu w dzien zasnal jak pislam i obudzil sie w sumie po 3godz takze ok z adowolony i wogole. Smoczek byl pod kolderka wyjelam go i dalam powachac M i przy okazji dla Mateusza on powachal zrobilismy fuuu...i odlozylam go. Dodam ze typowa reakcja jak widzial smoczek bylo doslownie rzucenie sie na niego i pochloniecie go:-) Przez reszte dnia wspominalam mu ze smoczek jest be i brzydko pachnie. M mial cos do zalatwienia w okolicach czechowa wiec wstapilismy do Reala i mowilam mu ze idziemy cos kupic od Smoczkowej Wrozki

Mam tylko nadzieje ze gorzej nie bedzie ale smoczka juz nie kupie:-)
A ja mam dzisiaj lenia siedze w domu moze popoludniu wybierzemy sie na dwor poza ty trzeba uwazac na siebie jesli chcemy jutro pojawic sie na teatrzyku.
Milego dnia kolezanki