reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej dziewczyny
dzięki za kciuki. Pomogły. :tak:
Byłam dziś przewodniczącą komisji egzaminacyjnej w gimnazjum i miałam mega stresa. Chyba większego niż niektórzy z moich uczniów, a wszystko przez te potworne procedury, których uczyłam się od kilku dni. Na szczęście mam to już za sobą.

Matrka
wszystkiego naj, naj, naj.

sunday musicie być dobrej myśli. Do wakacji jeszcze dużo czasu i ty możesz znaleźć coś fajnego i u niego może się jeszcze odmienić. Tulę na zmartwienia i ślę dobre fluidki.

reklama
My dzisiaj cały dzień poza domem, byliśmy na działce doglądnąć budowy. Kuba wytarzał się w piachu, poza tym chyba mu powietrze pasowało bo jak wracaliśmy zasnął w samochodzie.
Budujecie sie?Ale Ci fajnie!!!!A gdzie???

fogia dziekuje serdecznie!Ja w moim zawodzie na wakacje to na pewno nie znajde.Chyba ze w innym pojde do sklepu czy cos.

Ostatnia edycja:
sunday co do opisu ze suwaczka to raczej nie mam na to ochoty :-) chociaż czasami tylko wtedy mój M nie ma i się tak na prawdę nie zgrywamy a sadze bardziej ze on się boi teraz w tak zaawansowanej ciąży

Sunday musisz być dobrej mysli wszystko sie jakos ulozy....:tak::tak::tak:

A to foteczki z naszej wizyty na basenie:tak::tak::tak:

Uwaga Madzienka w stroju i .... czepku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zdjecia nie najlepsze bo robione za szybki:baffled::baffled::baffled:

Madzienka fajne djęcia i zabawa naewno była super:tak::tak:

sunday napewno wszystko sie ułoży:tak::tak: znajdziesz dobrą oarce za rozsądne pieniądze:tak::tak:

Antuanet gdzie się budujecie??? my w ubiegłym roku wprowadziliśmy sie do własnego domku:tak::tak:

Nadulec mam nadzieję ża mała czuje się dobrze:tak::tak:, ale się strachu najadłaś

ja wpadam powiedzieć dobranoc, jakaś taka zmęczona się czuję pewnie przez pgodę, mogłoby popadać:tak::tak::tak:
kolorowych snów kobity

a czemu w narkozie ma badac okulista??? z tego co wiem to normalnie bada....a wiesz, ja tam sie nie znam, czy sie co dzieje czy nie, po prostu taka wizyta profilaktyczna????
kainkas mój P kiedyś spotkał taką naszą dalszą kuzynkę, ona pracuje w gabinecie okulistycznym (bo ja sobie też wymyśliłam, że profilaktycznie trzeba iść) i powiedziała, że jak nie ma wskazań to nie idzie się do okulisty z takim małym dzieckiem, bo badają w narkozie takie maluchy.

maltanka ja tez chcialam w tamtym roku oddac Julke do żlobka, teraz mysle, ze to troche za wczesnie, wiadomo jak ktos musi isc do pracy to nie ma innego wyjscia, jednak jesli masz tylko taka mozliwosc zostan jeszcze rok z Hubercikiem:tak:

na razie siedzę w domu i przegladam oferty pracy, zobaczymy jak to wyjdzie,

ps. o co chodzi z wodą bo ja nie kumata:sorry:

A co do roboty w polu to ja kiedys jak bylam u tesciów i spytali sie czy nie mam ochoty marchewki plewic to powiedzialam z usmiechem, ze ja tu na wakacje przyjechalam:laugh2::laugh2: i od tej pory nie pytali:sorry: terapia szokowa zadzialala, ale marchewki tez nie biorę, bo glupio teraz:-p:-p

:-D:-D:-D przy najbliższej okazji ja też to wypróbuje:tak:

a co do wyjazdow na wies do tesciow,to macie dobrze,bo tylko na chwile,a ja z nimi mieszkam na stale,no i na wsi:sorry:....wiec tu dzien wyglada inaczej niz w miescie,ale jakos daje rade,zreszta cale zycie na wsi mieszkalam,tylko po slubie wioske zmienilam...hi,hi....:laugh2:
upieklam dzis rogaliki drozdzowe,bo skoro obiadu nie robilam,to jakos tak wiecej czasu mialam...chociaz Karolina nie ulatwiala sprawy,na cale szczescie jak lepilam rogale,to usnela:-D

anet Ty to musisz być cierpliwa kobitka, i narobiłaś mi smaka na drożdzowce:tak:

Ps. to jest mój 600 post ale jaja....już tutaj wsiąkłam na zawsze:-)
haha wciąga, :tak:

My dzisiaj cały dzień poza domem, byliśmy na działce doglądnąć budowy. Kuba wytarzał się w piachu, poza tym chyba mu powietrze pasowało bo jak wracaliśmy zasnął w samochodzie. Jak wróciliśmy zjadł zupki, wykąpałam go i od 18:30 śpi znów

oj to Kubuś się wyganiał dzisiaj:tak:

sunday co do opisu ze suwaczka to raczej nie mam na to ochoty :-)

mi to prawie przez całą ciążę się nie chciało:-p

A to foteczki z naszej wizyty na basenie:tak::tak::tak:

Uwaga Madzienka w stroju i .... czepku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Z

Madzienka Ty kusicielko:-p też chcę na basen:sorry: masz jedno częściowy strój, kurczę może i ja taki sobie kupię (zawsze miałam dwu...).....eee to kiedy idziemy:-p:-p:-p
zdjęcia super:tak: a Jula jaka zadowolona.

aleście naskrobały od popołudnia, pół godziny pisałam posta;-)
a ja miałam ochotę dzisiaj na redsa i już mi się skończył, jeszcze coś poczytam i lulu

antuanet dzieki ale mi sie jakos nie chcialo wychodzic, slonca nie bylo:-p za to wieczorkiem skoczylam do stokrotki i nie ma juz wiatru i jakos tak cieplutko:tak: no i ktos trawe skosil ...pieknie pachniala:rofl2:
maltanka ja tez mialam ochote na redsa, ale zapomnialam:crazy: ehh teraz chyba nie usnę:eek: A co do wody, to karlita psala, ze malo pije, ja jej na to , ze sie pilnuje i pije duzo (im wiecej pije tym mniej jem:-p)
madzienka no naprawde ochoty narobilas tymi fotkami:tak: widac, ze Julka świetnie sie
bawila:-)
sunday nie martw sie taka dziewczyna z takim doswiadczeniem napewno znajdzie fajna pracę:tak::tak:

żmykam, bo nie wstane jutro do Bugi:eek: Milej nocki dziewczynki

reklama

Madzienka Ty kusicielko:-p też chcę na basen:sorry: masz jedno częściowy strój, kurczę może i ja taki sobie kupię (zawsze miałam dwu...).....eee to kiedy idziemy:-p:-p:-p
zdjęcia super:tak: a Jula jaka zadowolona.

Maltanka ja na plaże mam dwu-częściowy ale na basen jedno, wygodniejszy...kupilam w Decathlonie za 19,90:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i jest super

a kiedy chcesz:tak::tak::tak::tak::tak:

Wow załapałam sie dwa razy na 777 stronę:-D:-D:-D:-D

Do góry