reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

ania pestka no wiem,chodziło o to żeby zasszyć dziureczki hihi, na szczęście były małe to zaszyłam,bo cerować to nie umię
asieńka myśę ze nie powinno być z glukozą problemu,nie masz skierowania to Ci zrobią odpłatnie poprosu
madzik udanych zakupów z mamą
vanilka ale się obkupiłaś,to ty bedziesz teraz laska ciążowa, zreszta cały czas jesteś :))

zadzwoniłam do mamy i przyjedzie i mi pomoze co do tego wózka,tzn do koloru bo ja nie umie wybrać,ale się niezdecydowana zrobiłam w tej ciąży

Ale mi humor od rana poprawilas :-D:-D
chciala bym byc taka laseczka jak Ty :tak::tak:

Ogladalyscie wczoraj YCD ...kto ta Rusin ubiera :baffled:

reklama
Ania pestka - To odpoczywaj i się troszkę podlecz. Pewnie po tych harcach weselnych Cię chwyciło!
Vanilka - to ty się napawaj tą domową ciszą bo już niedługo się skończy!!
Anetka - nie ma to jak mama doradzi!! Chociaz powiem Ci że ja co do wózka z moja miałam zupełnie odmienne zdanie, a jak przyszedł to jej się spodobał ))

Dostałam na recepte taki lek tardyferon (zelazo silne) na moją anemię i zbyt mało hemoglobiny, właśnie mi kuzynka napisała że po nim w ciązy też sie tak źle czuła jak zbity pies!!

o rety, to ta Horodynska chyba sobie z Rusinowej jaja robi :-D

pewnie tak:-D:-D, szkoda tylko, że Rusin w "DDtvn" zawsze jest ładnie ubrana przez stylistów a jak przychodzi YCD to nie wiem chyba po ciemku ją ubierają :-D:-D

idę się ogarnąć i skoczyć do sklepu zanim o 10 wezmę kolejne dawki leków

Ostatnia edycja:
pewnie tak:-D:-D, szkoda tylko, że Rusin w "DDtvn" zawsze jest ładnie ubrana przez stylistów a jak przychodzi YCD to nie wiem chyba po ciemku ją ubierają :-D:-D

Racja!w DDTVN najczesciej fajnie wyglada i wloski ladnie zrobione ,no ale wczoraj to jak jakis strach na wroble wygladala ...

u mnie slonce juz daje za oknem ostro ...ciekawe dziewczynki jaka bedziecie mialy pogode na majoweczke zeby pogrilowac troszke :tak::happy:

Vanilka Ty znów o tym grillu, a mi tu już jęzor zwisa od kilku dni na jakieś mięsko z grilla!! Powiedziałąm juz M że choćby nie wiem co w długi weekend musze cos z rusztu wszamać i koniec!!
Ale u nas zapowiadają deszcze od soboty wiec nie wiem jak bedzie z pogodą ((

cze dziewczynki!!!
jeszcze raz dzieki za przywitanie
Vanilka a gdzie kupowalas laszki to moze i ja sie wybiore bo wszystko robi sie ciasne... :sorry:
Miluszka to zdjecie nie jest z 5/6 miesiaca tylko z 6/7 (dokladnie 89 dni przed porodem)... :tak:
w zasadzie teraz jestem na tym etapie co wtedy, tylko ze teraz brzuch 2 razy taki... :szok:a cera to wynik zbiorczy opalania natryskowego i sloneczka w Grecji ;-)
Madzik ale Ci fajnie z tymi wspolnymi z mama zakupami... :-)

Aisim w sobote jeszcze sie wyrobisz z grilusiem bo dopiero deszcze od niedzieli. A sobota piękna słoneczna, więc korzystaj!

Ja wróciłam własnie od lekarza robilam morfologie i mocz, a potem skiknełam do maka na rogalika z czekolada, tosta i frytki :-D
WRRRRRRRRRRR

A do lekarza ginekologa sie nie umówiłam, telefonow nie odbiera, pierwszy raz zapisala mnie siostra eM i pozniej chodzilam co 2 tygodnie lub 3 jak mi wizyte wyznaczal wiec nie mialam potrzeby nigdy dzwonić, a teraz jak przyszlo co do czego to nie odbiera Fiut stary - przepraszam ale jestem strasznie wkurzona. :-(
Bede musiala jutro lub dzis isc gdzies gdziekolwiek żeby zobaczyc czy wszystko ok, czy zamkniete jest tam i czy moge spokojnie jechac na tydzien w te góry.

Milusizka- tak to chyba tetnica brzuszna bo czkwake dziecie jak ma to jest takie wieksze puk puk a tu takie typowe bicie serca tylko ze w brzuchu :p:-p

Perla a te opalanie natryskowe to już w ciązy robiłas? Bezpieczne to? Bo ja blada jak ściana jestem i te oczy podkrązone.

reklama
Cześć dziewczyny,

Jeszcze raz dziękuję za zyczenia tym którym nie dziękowałam wcześniej (Perla, KAma, Milusza, Aisim, Supcio- mam nadzieję ze komuś nie zapomniałam- wielkie buziaczki!)

FAjnie macie z tą pogodą, niestety na północy- mimo zapowiedzi- ciągle pochmurno... Ja dziś nie posłałam córy do przedszkoal- odpoczywam. Poza tym dziś jakiś dziwny dzień otwarty i niby miałam ćwiczyć z dzieckiem :szok: I Przedszkolanka NIC ZŁEGO W TYM nie widziała :baffled: To K ze mną w domu i jeszcze M... Jakoś tłoczno się zrobiło :rofl2:

Aisim- tym żelazem się nie przejmuj, może trochę silniejszy ten tardyferon, ale głównie chodzi o to że z dawką kwasu foliowego. W poprzedniej ciąży brałam, teraz biorę od 3 miecha i nie widzę większej różnicy w samopoczuciu, tylko zaparcia, ach te zaparcia... ale to raczej każde żelazo tak działa, a teraz dodatkowo III trymestr to perystaltyka się na dodatek spowalnia... :baffled:

Mruczka- daj znać co z tą ch*** lekarką. Jesli musisz to badanie zrobić DO DZIŚ to może jeszcze ktoś się tym zajmuje? Czy ona nie może CI dać jakiegoś namiaru na "koleżankę"? ALe buractwo!!!!!!!!!!!!!!

Ania-pestka- plujesz krwią? To chyba nie jest normalne przy takiej "infekcji"? :confused2:

Vanilka- Twoje dziecko śpi do 9?- Ty szczęściaro Ty! Moje w całym swoim życiu się o tej porze chyba nie obudziło! 6-7 to standart! No czasem 7:15 :-p

Do góry