reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
Mi też na ostatniej wizycie zapisała Tadryferon Fol i biorę 1 tabletkę co drugi dzień i faktycznie w te dni czuję dziwnie na żołądku i jakbym taka osłabiona była to takie moje dotychczasowe spostrzeżenia.

Witam sie i ja:)
Ja tez mialam kiepska noc nie dosc ze co godzine sie budzilam to jeszcze nie moglam sie ulozyc masakra. Do tego czuje jak bym miala zakwasy miedzy nogami i nie wiem od czego??:baffled:Ah ale dobrze ze soneczko za oknem to chociaz humorek fajny!! Wczoraj bylam na zakupkach z mama i kupilam co nie co dla malej a takie wieksze zeczy to zrobie przez allegro bardziej oplcalne a jak jeszcze znajdziesz u jednego to i za przesylke raz sie placi. wiec czlowiek tak tego nie odczuje.!!
Tweenie to ciesze sie. teraz tylko foteczke zrobic i pokazac. tylko na jakims watku ktory jest dostepny bo chcialam zobaczyc wasze brzuski to niestety zablokowane :( Tez bym chciala moc takie zakupki robic jak wozek czy lozeczko ale ja mam po synku i chociaz wozek niebieski to szkoda mi pieniedzy wydawac na nowy.
Milego dnia i duzo sloneczka i dobrych humorkow tym co nie maja!!!

Ostatnia edycja:
Ewa, Nadia, twennie - mi kazł brac 3 sztuki tego terdyferonu i 2 sztuki bioferu. I jak tu nie mieć zaparc a do tego jeszcze sie pojawiły te żylaki!! Koszmar! Sama juz nie wiem co dobre a co nie!

Perla, Vanilka - błagam przestańcie już o tym grilu, bo na sama myśl mięcha lub kiełbach z grila się ślinię!! A Wy jeszcze nasilacie tą chcicę!!
Tweenie - fajnie że łoze dotarło!!
Perla - a Ty po porodzie będziesz wracac z dzieciątkiem do UK!! Po jakim czasie?

Ja sobie 3w1 kawke strzelilam bo wstalam tak rano i nie moge sie obudzic :baffled:
ide zaraz po jakies zakupy -naszla mnie i M ochota na krokiety ale ,ze sa teraz dla mnie mega czasochlonne do zrobienia wiec zrobie lazanki i bedzie git ;-)

aisim ja tylko mowilam jaki gril moze kupic i juz milcze :tak:

tweenie no ,teraz tylko czekac na mala :happy:

Aisim wracamy do UK jak tylko zalatwimy wszystkie sprawy urzedowe jak kasa za urodzenie dziecka, mlodej Pesel i Paszport itp...
mam nadzieje ze uda sie nam wyrobic w 3 tyg. po porodzie!
dziewczyny co maja zgage: probowalyscie moze Rennie wieloowocowe? jak dla mnie super!
kurde musze wlosy zafarbowac... zawsze robilam to szamponem koloryzujacym Palette, a tu nie ma i bede musiala poszukac innego! Vanilka Ty robisz farba czy szamponem?

Ostatnia edycja:
oo wlasnie perla przypomnialas mi ,ze M dostanie kase w PL po urodzeniu malego :-)
Ale fajnie :tak:

kurde ,a moze rybe zrobie na obiad w pomysle na hmmmmmmmmmmm
tylko co do niej dziewczyny ??ziemniaki jakos nieciekawie :baffled:

reklama
cze dziewczynki !!!
Widze, ze forum tetni zyciem. Ja wstalam chwilke po 10, zrobilam sniadanie dla mnie i dla M. Teraz chwilka relaksu a skarbek polecial do sklepu po fajki i po lodzika dla mnie.
Tweenie - no to jak juz jest lozeczko, to duzy krok do przodu.
Ja wlasnie stwierdzilam ze mimo iz zrobilam wneke dla dziecka i tak musze Nine wziac do sypialni. Mama mowi ze musze slyszec jak ona oddycha, wiec innego rozwiazania chwilowo brak.
Vanilka, Perla - czy Wy polecacie produkty z mamas&papas, bo rodzice sie zadeklarowali i duzo rzeczy beda mi kupowac z tej firmy. Dla mnie to zawsze jakies finansowe odciazenie, wiec nie marudze i nie jestem wybredna, ale...

Do góry