reklama
kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Witam sie i ja
Ja tez mialam kiepska noc nie dosc ze co godzine sie budzilam to jeszcze nie moglam sie ulozyc masakra. Do tego czuje jak bym miala zakwasy miedzy nogami i nie wiem od czego??
Ah ale dobrze ze soneczko za oknem to chociaz humorek fajny!! Wczoraj bylam na zakupkach z mama i kupilam co nie co dla malej a takie wieksze zeczy to zrobie przez allegro bardziej oplcalne a jak jeszcze znajdziesz u jednego to i za przesylke raz sie placi. wiec czlowiek tak tego nie odczuje.!!
Tweenie to ciesze sie. teraz tylko foteczke zrobic i pokazac. tylko na jakims watku ktory jest dostepny bo chcialam zobaczyc wasze brzuski to niestety zablokowane
Tez bym chciala moc takie zakupki robic jak wozek czy lozeczko ale ja mam po synku i chociaz wozek niebieski to szkoda mi pieniedzy wydawac na nowy.
Milego dnia i duzo sloneczka i dobrych humorkow tym co nie maja!!!
Ja tez mialam kiepska noc nie dosc ze co godzine sie budzilam to jeszcze nie moglam sie ulozyc masakra. Do tego czuje jak bym miala zakwasy miedzy nogami i nie wiem od czego??

Tweenie to ciesze sie. teraz tylko foteczke zrobic i pokazac. tylko na jakims watku ktory jest dostepny bo chcialam zobaczyc wasze brzuski to niestety zablokowane
Milego dnia i duzo sloneczka i dobrych humorkow tym co nie maja!!!
Ostatnia edycja:
Ewa, Nadia, twennie - mi kazł brac 3 sztuki tego terdyferonu i 2 sztuki bioferu. I jak tu nie mieć zaparc a do tego jeszcze sie pojawiły te żylaki!! Koszmar! Sama juz nie wiem co dobre a co nie!
Perla, Vanilka - błagam przestańcie już o tym grilu, bo na sama myśl mięcha lub kiełbach z grila się ślinię!! A Wy jeszcze nasilacie tą chcicę!!
Tweenie - fajnie że łoze dotarło!!
Perla - a Ty po porodzie będziesz wracac z dzieciątkiem do UK!! Po jakim czasie?
Perla, Vanilka - błagam przestańcie już o tym grilu, bo na sama myśl mięcha lub kiełbach z grila się ślinię!! A Wy jeszcze nasilacie tą chcicę!!
Tweenie - fajnie że łoze dotarło!!
Perla - a Ty po porodzie będziesz wracac z dzieciątkiem do UK!! Po jakim czasie?
Ja sobie 3w1 kawke strzelilam bo wstalam tak rano i nie moge sie obudzic 
ide zaraz po jakies zakupy -naszla mnie i M ochota na krokiety ale ,ze sa teraz dla mnie mega czasochlonne do zrobienia wiec zrobie lazanki i bedzie git ;-)
aisim ja tylko mowilam jaki gril moze kupic i juz milcze
tweenie no ,teraz tylko czekac na mala

ide zaraz po jakies zakupy -naszla mnie i M ochota na krokiety ale ,ze sa teraz dla mnie mega czasochlonne do zrobienia wiec zrobie lazanki i bedzie git ;-)
aisim ja tylko mowilam jaki gril moze kupic i juz milcze

tweenie no ,teraz tylko czekac na mala

perla2212
Aisim wracamy do UK jak tylko zalatwimy wszystkie sprawy urzedowe jak kasa za urodzenie dziecka, mlodej Pesel i Paszport itp...
mam nadzieje ze uda sie nam wyrobic w 3 tyg. po porodzie!
dziewczyny co maja zgage: probowalyscie moze Rennie wieloowocowe? jak dla mnie super!
kurde musze wlosy zafarbowac... zawsze robilam to szamponem koloryzujacym Palette, a tu nie ma i bede musiala poszukac innego! Vanilka Ty robisz farba czy szamponem?
mam nadzieje ze uda sie nam wyrobic w 3 tyg. po porodzie!
dziewczyny co maja zgage: probowalyscie moze Rennie wieloowocowe? jak dla mnie super!
kurde musze wlosy zafarbowac... zawsze robilam to szamponem koloryzujacym Palette, a tu nie ma i bede musiala poszukac innego! Vanilka Ty robisz farba czy szamponem?
Ostatnia edycja:
perla2212
no jak to nie wiesz? fish and chips przeciez nie inaczej!oo wlasnie perla przypomnialas mi ,ze M dostanie kase w PL po urodzeniu malego :-)
Ale fajnie
kurde ,a moze rybe zrobie na obiad w pomysle na hmmmmmmmmmmm
tylko co do niej dziewczyny ??ziemniaki jakos nieciekawie![]()

reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
cze dziewczynki !!!
Widze, ze forum tetni zyciem. Ja wstalam chwilke po 10, zrobilam sniadanie dla mnie i dla M. Teraz chwilka relaksu a skarbek polecial do sklepu po fajki i po lodzika dla mnie.
Tweenie - no to jak juz jest lozeczko, to duzy krok do przodu.
Ja wlasnie stwierdzilam ze mimo iz zrobilam wneke dla dziecka i tak musze Nine wziac do sypialni. Mama mowi ze musze slyszec jak ona oddycha, wiec innego rozwiazania chwilowo brak.
Vanilka, Perla - czy Wy polecacie produkty z mamas&papas, bo rodzice sie zadeklarowali i duzo rzeczy beda mi kupowac z tej firmy. Dla mnie to zawsze jakies finansowe odciazenie, wiec nie marudze i nie jestem wybredna, ale...
Widze, ze forum tetni zyciem. Ja wstalam chwilke po 10, zrobilam sniadanie dla mnie i dla M. Teraz chwilka relaksu a skarbek polecial do sklepu po fajki i po lodzika dla mnie.
Tweenie - no to jak juz jest lozeczko, to duzy krok do przodu.
Ja wlasnie stwierdzilam ze mimo iz zrobilam wneke dla dziecka i tak musze Nine wziac do sypialni. Mama mowi ze musze slyszec jak ona oddycha, wiec innego rozwiazania chwilowo brak.
Vanilka, Perla - czy Wy polecacie produkty z mamas&papas, bo rodzice sie zadeklarowali i duzo rzeczy beda mi kupowac z tej firmy. Dla mnie to zawsze jakies finansowe odciazenie, wiec nie marudze i nie jestem wybredna, ale...