reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wpadłam tylko pochwalić się że Maja przyjęta na następny rok do przedszkola :tak::tak::tak:
A teraz zmykam bo mąż już wrócił no i teraz jego czas na komputer :crazy::crazy::crazy:

reklama
anaconda gratuluje!
My wrocilismy z placu,tzn bylismy jeszcze w sklepie,udalo sie jakos malego namowic, kupilam mu czapeczke i kamizelke. Potem nie obylo sie bez placu,siedzielismy 1,5godziny najgorzej ze piaskownice dezynfekuja na osiedlu i do zadnej nie mozna wchodzic przez 24 godziny :eek::eek::eek: dzieciaki w jednym miejscu szaleja-genialne mamusie siedza na laweczce nie reaguja a male kombinuja na zjezdzalni z piachem i kamieniami. :baffled::angry::crazy:

Witam wszystkie mamusie, dołączam do Was z Czechowa :)
Witam nowa mame,ja mam wujka na czechowie,na Harnasia mieszka....
Anaconda,co do pensji meza,to trzymam kciuki....no a Majeczce gratuluje nastepnego roczku w przeczkolu:tak:;-)
A co do mieszkania na wsi,to ja juz w tym miejscu prawie 10 lat mieszkam,wiec sasiedzi juz sie do mnie przyzwyczaili...hi,hi....a zreszta niech Marta powie,ze malo tu u mnie chalupek jest,wiec nie jest tak zle...tyle ze wlasnie nie ma gdzie polazic,a i do sklepu daleko,bez samochodu ani rusz...ale daje rade:-D:-D:-D

Dzis duzo czasu na dworze spedzilismy z Karolina,wreszcie cieplo sie zrobilo,ale cos pogode na wekend to deszczowa nadaja...wrrr....kiedy ta wiosna prawdziwa dotrze(na dluzej niz kilka dni)
Martus,a tobie zycze duzo sily na te prace co masz zamierzona na dzis...:tak:;-):-)

No właśnie słyszałam też że weekend majowy zapowiadają z deszczem :crazy::crazy::crazy: a ja na grilla się szykuję :crazy::crazy::crazy:
Dzieciaki u nas na placu jeszcze szaleją a moja niedługo już spać idzie :-D:-D:-D ale tak to jest jak dziecko rano wstaje i jeszcze w przedszkolu się wyszaleje :tak::tak::tak:
Anet to są plusy mieszkania w swoim domku że kiedy chcesz i jak chcesz wychodzisz na podwórko i większe już dziecko możesz samo na dworze zostawić :tak::tak::tak:

i jestem wieczorkiem

ja też ogladałam pogodę i zapowiadają deszcz:crazy: a tu grilla planowałam i co, Bugi też zamknięte:baffled:

ale mi małego zmiotło dzisiaj o 20.00 już spał, a byliśmy jeszcze 2 godzinki na placu zabaw wieczorem.

kainkas ojej mam nadzieje że wszystko będzie dobrze

widzę że kalinowe mamy się nie odzywają ;) to może pójdę w drogą stronę jak będzie ładna pogoda ;)

która z czechowskich mam mieszka blisko reala bo dalej niestety nie dam rady zajść wózkiem i tak to dłuższa wyprawa ale moze tam przy biedronce jest jakis plac zabaw do posiedzenia ??

reklama
Witajcie
madzienka ja tez dziekuje, za fotki. Tak jak marz wspomniala, dzieki Tobie ja tez mam fajne fotki i to w super jakosci:tak: Tak mi dzis przez mysl przeszlo czy TY czasem nie jestes fotoreporterem?:rofl2:

A proszę!!!
Fotoreporterem???:szok::szok: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Madzienka dzieki za fotki. Magda mysle sobie ze chyba czas cie mianowac na spotkaniowego fotografa jestes bezkonkurencyjna dzieki tobie mam duzo fajnych fotek:-D:-D

proszę, polecam się na przyszłość!!!:tak::tak::tak:

Wpadłam tylko pochwalić się że Maja przyjęta na następny rok do przedszkola :tak::tak::tak:

Super, gratulacje!!!!!

to jakas inna ogladalas niz ja bo u mnie w sobote deszcz miejscami a w niedziele juz w calej Polsce:))

a ja dzisiaj padnieta jestem, bylismy u laryngologa i hania ma za duze cisnienie w uszach:(( za tydz dokontroli znow:((

ide sie kąpać i lulu:))

Biedna Hania... a co oznacza tp wysokie ciśnienie...grożne to???

widzę że kalinowe mamy się nie odzywają ;) to może pójdę w drogą stronę jak będzie ładna pogoda ;)

która z czechowskich mam mieszka blisko reala bo dalej niestety nie dam rady zajść wózkiem i tak to dłuższa wyprawa ale moze tam przy biedronce jest jakis plac zabaw do posiedzenia ??

Madziara jest teraz u mamy ale chyba jutro wraca może wieczorkiem odezwie sie

Ja mieszkam koło reala/biedronki a o ktorej wybierasz sie na spacerek???

Ostatnia edycja:
Do góry