anaconda27
styczniówka2006
Wpadłam tylko pochwalić się że Maja przyjęta na następny rok do przedszkola 

A teraz zmykam bo mąż już wrócił no i teraz jego czas na komputer

A teraz zmykam bo mąż już wrócił no i teraz jego czas na komputer

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam nowa mame,ja mam wujka na czechowie,na Harnasia mieszka....Witam wszystkie mamusie, dołączam do Was z Czechowa![]()
właśnie oglądałam pogodę i deszczu nie zapowiadali![]()
Witajcie
madzienka ja tez dziekuje, za fotki. Tak jak marz wspomniala, dzieki Tobie ja tez mam fajne fotki i to w super jakosciTak mi dzis przez mysl przeszlo czy TY czasem nie jestes fotoreporterem?
![]()
Madzienka dzieki za fotki. Magda mysle sobie ze chyba czas cie mianowac na spotkaniowego fotografa jestes bezkonkurencyjna dzieki tobie mam duzo fajnych fotek![]()
Wpadłam tylko pochwalić się że Maja przyjęta na następny rok do przedszkola
to jakas inna ogladalas niz ja bo u mnie w sobote deszcz miejscami a w niedziele juz w calej Polsce)
a ja dzisiaj padnieta jestem, bylismy u laryngologa i hania ma za duze cisnienie w uszach( za tydz dokontroli znow
(
ide sie kąpać i lulu)
widzę że kalinowe mamy się nie odzywająto może pójdę w drogą stronę jak będzie ładna pogoda
![]()
która z czechowskich mam mieszka blisko reala bo dalej niestety nie dam rady zajść wózkiem i tak to dłuższa wyprawa ale moze tam przy biedronce jest jakis plac zabaw do posiedzenia ??