maltanka
Fanka BB :)
karlita PW!!!!
madzienka jutro smska jak by było ładnie
ale mnie nogi coś bolą, normalnie zaraz się położę spać.
madzienka jutro smska jak by było ładnie

ale mnie nogi coś bolą, normalnie zaraz się położę spać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro jak będę pod Realem dam znać Maltance ale wstępnie ok 10:30 pod biedronką![]()
coś Wam kupić w Realu ??![]()
Kochana ja przez pierwsze 2 tygodnie pracy w przedszkolu na maluchach, wracając do domu nie wiedziałam na jakim świecie żyjęDlatego podziwiam Sunday za cierpliwość bo przy gromadce takich przedszkolaków to głowa chyba po całym dniu pęka![]()
Jakby co to zawsze busem mogę podać;-)Marta ja tylko codziennie czekam na twojego posta w kt podzielisz sie z nami ogromem obowiazkow, ty sie martw kobieto ty chyba jestes niezniszczalnaale dobrze wiedziec dzie mozna zamowic pyszne ciacho na jaks okazje :-)
No wiec ja tez napisze ze bylismy na teatrzyku. Mateusz na poczatku sie wystraszyl pozniej juz na moich kolanach mu sie spodobało. Pan chwilami glosno krzyczal i do tego musial sie przyzwyczaic. A przedszkolaki robia baraaardzo duzo zamieszania i maly caly czas mi ginal w tym tlumie. Jak poszly to zrobilo sie spokojnie ale czas bylo sie zbierac.
dziecko sprzedane tatusiowi na swieze powietrze.
SuperWpadłam tylko pochwalić się że Maja przyjęta na następny rok do przedszkola![]()
Się dołączamMaltanka gratulacje za 2000 postów!!!!!![]()
No ja Cię nie mogę ale pyszności;-)Madzienka hehe nawet nie zauważyłam
dobrej nocki życzę i do jutra
a tu jeszcze coś na dobranoc do tych 2000