reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
pw odebrane ;)

tz tak przed 10ta będę u mamy ;) -> marsz na czechów to tak min godzina ;) z wózkiem jeszcze nie próbowałam ale droga ładna więc nie powinno być problemu :)

ewentualnie przed 10 mąż może mnie zostawić koło REALA tylko czy dla was nie za wcześnie ??

ok już sie dogadałam mniej więcej z maltanką mąż mnie zostawia pod Realem a ja uderzam na spotkanie z Wami oby była ładna pogoda!!

super fociaki!! teraz żałuję że do was nie dołączyłam !! :crazy:

Maltanka gratulacje za 2000 postów!!!!!
124ta.gif

To jak sie na jutro umawiamy???

Jestem padnięta ale napiszę parę słów bo jutro mogę nie mieć czasu.
Wróciłam z aerobiku otem prasowanie i znowu koleczka tylko tym razem nie dała mojej Gabci zjeść.
No wlaśnie my często na Gabi Gabcia wołamy a ja ostatnio wymyśliłam ABU GABI.
Karlita co do neapoliańskiej to bardzo smaczna zupka z żółtym serem i makaronem na bazie rosołu. Ja jadłam ją chętnie na stołówce uczelnianej i nauczylam sie ją robić z przepisu internetowego.
Lublinianka to Ty jesteś w podobnym wieku do mnie i nawet w podobnej sytuacji ja prawie nikogo nie znam w Puławach. WITAJ!

Idę spać bo padam a jutro wyjeżdżamy do rodziców do Biłgoraja wiec trzeba się spakować i takie tam...

Jeśli o tej porze nie śpię to wiadomo że się piecze:nerd::tak::tak:.Zamówienie się powiększyło:szok::szok: ale przynajmniej na mąkę będę miała bo do młyna mus się wybrać:tak:.
Dlatego podziwiam Sunday za cierpliwość bo przy gromadce takich przedszkolaków to głowa chyba po całym dniu pęka :szok::szok::szok::szok:
Kochana ja przez pierwsze 2 tygodnie pracy w przedszkolu na maluchach, wracając do domu nie wiedziałam na jakim świecie żyję:no::sorry::baffled::tak:.
Marta ja tylko codziennie czekam na twojego posta w kt podzielisz sie z nami ogromem obowiazkow, ty sie martw kobieto ty chyba jestes niezniszczalna:-Dale dobrze wiedziec dzie mozna zamowic pyszne ciacho na jaks okazje :-)
No wiec ja tez napisze ze bylismy na teatrzyku. Mateusz na poczatku sie wystraszyl pozniej juz na moich kolanach mu sie spodobało. Pan chwilami glosno krzyczal i do tego musial sie przyzwyczaic. A przedszkolaki robia baraaardzo duzo zamieszania i maly caly czas mi ginal w tym tlumie. Jak poszly to zrobilo sie spokojnie ale czas bylo sie zbierac.
dziecko sprzedane tatusiowi na swieze powietrze.
Jakby co to zawsze busem mogę podać;-):tak::tak:.Fajnie że jesteście zadowoleni z teatrzyku:tak:.
Mój Olek na chałupkach:tak::-p u kolegi został:tak::tak: na noc i rano przed przedszkolem go zabiorę - nocuje u kolegi M z dawnej pracy:tak:. I my tylko z Julem:-) - kurcze zaczynam za M tęsknić:-p:-p;-).
Wpadłam tylko pochwalić się że Maja przyjęta na następny rok do przedszkola :tak::tak::tak:
Super:tak::tak::-), u nas dzieci kontynuujące przedszkole w pierwszej kolejności są przyjmowane.
Maltanka gratulacje za 2000 postów!!!!!
124ta.gif
Się dołączam
best52_%28www.e-gify.pl%29.gif

Madzienka hehe nawet nie zauważyłam

dobrej nocki życzę i do jutra

a tu jeszcze coś na dobranoc do tych 2000
No ja Cię nie mogę ale pyszności;-):tak::tak:.
Talia miłego wypoczynku :tak::tak::-).

cześć babeczki
melduje się ze jestem i nadal w dwupaku. Nie doczytałam Was z wczoraj i chyba zrobię to dopiero wieczorkiem bo jadę z M na działkę do szwagra.
Życzę wszystkim bardzo bardzo udanego dnia.

reklama
Witam :-):-):-)
Pogoda iście bajeczna aż chce się żyć co nie zmienia faktu że nie wyspałam się jak zwykle :crazy::crazy::crazy:
Dziewczyny jak się wyrobię to do was dojdę w końcu do biedronki mam 5min :tak::tak::tak: szkoda że wczoraj nie wiedziałam to bym inaczej sobie dzisiejszy dzień zaplanowała :baffled::baffled::baffled: Jakby co to mam telefon do Magdy i Kasi to dam wam znać :tak::tak::tak:

Do góry