reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No i jestem ja:-)
Mała obudziła sie o 0.00 i nie spała do 1... leżała i patrzyła w ciemność... myślicielka:-) Później to ja wstałam o 4.20 i obudziłam Ją do cyca -bo już były jak bańki z mlekiem:eek: pociągnęła 1 i poszła spać... wstała o 8 po mamy prysznicu i śpi dalej...

Jest tak piękna pogoda ze nic tylko na dworze siedzieć. Po 13 pójdziemy na spacer a jutro jakaś majówka do lasu:-)

U nas położnej nie było -i nie będzie... ale to wina systemu -nie moja:)

reklama
No to się lenka 'pozbierała' i rzutem na taśmę będzie kwietniowa :-D Mówilam, że rodzić można zacząć w każdej chwili... Nawet jak lekarz powie, że to jeszcze nie teraz :-D Dziecko i tak wie lepiej!

U nas nocka super! Nawet się wyspałam. A zaraz zbieramy się na spacerek, bo szkoda pogody!

Dobry dzień drogie panie:-) Czuje się jak bym spadła z 4 piętra, wszysko mnie boli! Jade zaraz na ktg, oby mnie zatrzymali bo weekendu nie chcę sama przesiedzieć a M. bedzie pracował. 3mam kciukasy za Elvie!!! No i za resztę nierozpakowanych żeby jednak zdążyły w kwietniu.

Witajcie!

Wzięły mnie koło 1 w nocy skórcze, ale nie chcą być regularne i tak kwitnę do tej pory.
Do tego różowy śluz, więc coś się dzieje.
Jak dotrzymam do ktg o 16 to zobaczymy.
Nie chcę jechać na IP tylko po to, żeby mnie na patologię wysłali (już to przeabiałam).

Będę wdzięczna za kciukasy!

malena może i Ty się na kwiecień załapiesz... 3mam kciuki!!

13x13 u nas położna była chyba 4 razy od porodu i nawet pediatra nas odwiedziła w domu zbadała dała skierowania do poradni preluksacyjnej i kardiologicznej dobra sprawa bo nie musiałam małej ciągnąć do przychodni w te siedlisko chorób

no kurde u mnie to samo, mala drze sie jakby ja ze skory obdzieral:szok: normalnie w szoku jestem i nie wiem co robic, dziewczyny to normalne?? glupio mi do lekarza jechac bo wczoraj bylam i tak super bylo ze zdrowa i wogole a tu takie cos:szok: ja pierdziele, mala zasypia gora na pol godziny i potem od nowa syrena sie wlacza ale jak:szok: malo sobie gardla nie zedrze, troche zje i znowu krzyk i tak w kolko, jakby jesc nie mogla, nie wiem co jest grane ale jest coraz gorzej, macie jakies idee o co kaman?
kwiatuszek co ty robisz jak tymek sie tak drze??

mam dokładnie to samo... już drugi dzień... dzisiaj mamy wizyte kontrolna to spytam lekarza co z tym zrobić... serce mi peka jak widze ze go boli... :-(

aaaa plus u nas jest po ten straszne ulewanie nawet ponad godzine po jedzeniu... martwie się :-(

reklama
moj mały musiał sobie pępek o coś zaczepić... bo miał rożek we krwi a pępek dookoła w zaschniętej krwi :eek: moje małe biedactwo... no i znowu się pręży i drze w czasie jedzenia... :-( nie wiem co mu szkodzi...

Do góry