D
daffodill
Gość
witam śniadaniowo
ale mam marudę w domu
I dziś znów brak apetytu ;/ wypił o 5 rano 100 ml i nic nie chce ;/
Spałby cały czas najlepiej - obudzi się, pobawi trochę i znów ryczy, bo śpiący, oczy nagle czerwone i ziewanie...teraz go usypiałam dłużej.
W nocy było ok. Chociaż coś!
Wczoraj dzień na spacerzeI po spacerku wcześniej poszedł spać nawet
Miałam dłuższy wieczór dla siebie
Okresu brak:-( Muszę do gin iść! Tylko że teraz nie za bardzo, bo jak się umówię i dostanę okres to z badań dupa
Żałuję, że kupiłam małemu cały dodatkowy karton pampersów 3 - już powoli przechodzę z nim na 4 (ubieram mu na noc i na spacery). Sprzedam chyba szwagierce, jak będzie chciała...
No i lepsze nowiny - może weekend majowy wypaliT gadał z szefem i ten powiedział, że się zastanowi nad wolnymi niedzielą i poniedziałkiem :-) Super w sobotę po pracy T byśmy mogli już jechać na wieś :-)
dla Nessi zdrówka! Obyś na dobre wyzdrowiała)
u mnie test wykazal brak ciazy a okresu nadal mam tez brak.....
widzialam sie dzis z bratowa i ona mi mowila ze 3 pierwsze @ miala bardzo regularne az co do goidz nawet...a pozniej porzez mala dostac 4 i nie dostala.. tez pomyslala ze w ciazy jest ale okazalo sie po tescie ze nie i dopiero po 1,5 ca od dnia w ktorym powinna dostac dostala... mowila ze od tego czasu ma bardzo roznie.....
widocznie cos musi byc w tm bo ja pierwsze 3 @ miala idelanie regularne a teraz co? tydzien po czasie i nadal nic....