reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

witam śniadaniowo ;)
ale mam marudę w domu :szok:
I dziś znów brak apetytu ;/ wypił o 5 rano 100 ml i nic nie chce ;/
Spałby cały czas najlepiej - obudzi się, pobawi trochę i znów ryczy, bo śpiący, oczy nagle czerwone i ziewanie...teraz go usypiałam dłużej.
W nocy było ok. Chociaż coś!
Wczoraj dzień na spacerze :) I po spacerku wcześniej poszedł spać nawet :)
Miałam dłuższy wieczór dla siebie :-D

Okresu brak:-( Muszę do gin iść! Tylko że teraz nie za bardzo, bo jak się umówię i dostanę okres to z badań dupa:confused2:

Żałuję, że kupiłam małemu cały dodatkowy karton pampersów 3 - już powoli przechodzę z nim na 4 (ubieram mu na noc i na spacery). Sprzedam chyba szwagierce, jak będzie chciała...

No i lepsze nowiny - może weekend majowy wypali :-D T gadał z szefem i ten powiedział, że się zastanowi nad wolnymi niedzielą i poniedziałkiem :-) Super w sobotę po pracy T byśmy mogli już jechać na wieś :-)

dla Nessi zdrówka! Obyś na dobre wyzdrowiała :))

u mnie test wykazal brak ciazy a okresu nadal mam tez brak.....
widzialam sie dzis z bratowa i ona mi mowila ze 3 pierwsze @ miala bardzo regularne az co do goidz nawet...a pozniej porzez mala dostac 4 i nie dostala.. tez pomyslala ze w ciazy jest ale okazalo sie po tescie ze nie i dopiero po 1,5 ca od dnia w ktorym powinna dostac dostala... mowila ze od tego czasu ma bardzo roznie.....
widocznie cos musi byc w tm bo ja pierwsze 3 @ miala idelanie regularne a teraz co? tydzien po czasie i nadal nic....

reklama
Wszystkim wam dziękuję z całego serducha za życzenia dla Amelki i dla Kaja :-D
Julka32 musiałabyś tak do wtorku a to za długo. Lepiej jedź na dyżur ( u nas jest na pogotowiu) i niech ci dadzą receptę na coś dla alergików.
Spróbuj z tydzień nie pić mleka i wywal na parę dni jogurty.

Mea Cieszę się, że z Agatką ok.
Daffi Kochana a tak fajnie- grudzień i grudzień :p

no ja nie iwem.... czekam cierrpliwie.. mam tylko nadzieje ze test mnie nie klamal!!!!!!

a my od 11 werdowalysmy po miescie:)
kupilam malej slodka rozowa czapeczke:)
a nogi mi pekaja.. sie dzis nachodzilam...

odebralam ta paczke.. bylo w niej mleko Nan2R, deserek gerbera, soczek bobofruta i jakies puree z groszkiem i czyms tam jeszcze i to wszystko po 4 mcu procz mleka oczywiscie.

odebralam ta paczke.. bylo w niej mleko Nan2R, deserek gerbera, soczek bobofruta i jakies puree z groszkiem i czyms tam jeszcze i to wszystko po 4 mcu procz mleka oczywiscie.

Ja te ż taką dostałam a odnośnie bólu nóg to ja też nałaziłam się dziś jak głupia, ginekolog, zakupy przed majowym weekendem, apteki, pediatra padam a do tego mój mega katar trwa więc jestem bardzo umęczona a mój synuś maruduje przez zębole.

Ja dostałam taką samą paczkę :-D

hehehe chyba seryjnie idzie:):):):)

Aja mam pytanie.. ostatnio padl post ze Jutka bedzie miala dostep do albumu ale ze juz jej nie bedzie!
a mozna wiedziec dlaczego? cos sie dzieje ?

Wszystkiego Najlepszego dla kolejnego 4 miesieczniaka Kajetanka od dagmar:-)
177.png
Najlepszego!!:))) Kajetanek:)

Jestem w szoku, że tak mało str do nadrobienia miałam:p
U nas wszystko super. Do 15 to ciągle poza domem a upał u nas dziś był straszny!!
Ale Martynka dzielna była:) W aucie nie marudziła, była prawie na golasa:p
Jest bogatsza o kolejny kapelusik i ceratkowy śliniak co i cały brzuszek zakrywa w czasie jedzenia - zdał egzamin:)

Na ślub jednak będę miała bukiecik z konwalii:) Przepięknie wygląda:)
Tak stwierdziłyśmy z babką z kwiaciarni bo ja drobna jestem i taka delikatna i bukiet róż byłby 'za ciężki' do mnie całej:p

Chcecie zobaczyć nasze obrączki? A co tam, macie:p (białe złoto ze złotym złotem:p)

reklama
Jestem w szoku, że tak mało str do nadrobienia miałam:p
U nas wszystko super. Do 15 to ciągle poza domem a upał u nas dziś był straszny!!
Ale Martynka dzielna była:) W aucie nie marudziła, była prawie na golasa:p
Jest bogatsza o kolejny kapelusik i ceratkowy śliniak co i cały brzuszek zakrywa w czasie jedzenia - zdał egzamin:)

Na ślub jednak będę miała bukiecik z konwalii:) Przepięknie wygląda:)
Tak stwierdziłyśmy z babką z kwiaciarni bo ja drobna jestem i taka delikatna i bukiet róż byłby 'za ciężki' do mnie całej:p

Chcecie zobaczyć nasze obrączki? A co tam, macie:p (białe złoto ze złotym złotem:p)

kurde moje marzenie to byl bukiet z konwalii ... ale to sa kwiaty sezonowe a na jesien juz nie ma szans zeby je znalezc ... zazdroszcze ... poza tym dla mnie wlasnie bylyby za delikatne ...
a i dodam ze moja kolezanka tez bardzo chciala bukiet z konwalii i z tego tylko powodu przekladala slub !!!

a obraczki przepiekne!! tylko uwazaj bo satyna bardzo sie rysuje !! jak bedziesz cos robic np w ziemi czy jakies inne brudne to zdejmuj ...

Do góry