reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A my jakie wykończenie mamy?:p Bo nie rozumiem hehehe:)

nie wiem jak to wytlumaczyc chodzi o to ze macie takie proste zaraz ci pokaze na zdj mniej wiecej o co codzi.. tylko ja bron boze nie mowie ze brzydkie.. bardzo ladne chcialam takie ale po przymiarce wzielismy inne, kazdy ma swoj gust:):):):) ja chcialam po prostu czuc sie obrze majac ja na palcu...... Tobie pewnie odpowiada:):):)

my mamy takie tylko ze cale z zoltego zlota... grawerowane tylko moja jest nieposwiecona:( dobrze ze M o niczym nie wie!!!!

Uploaded with ImageShack.us

DAFFI Słońce ja Cię rozumiem, że masz swój gust, więc na prawdę mnie nie uraziłaś ahahah:) Już wiem o jakie Ci chodzi:)) Też mi się podobają na okrągło, ale takie jak mamy również:)

DAFFI Słońce ja Cię rozumiem, że masz swój gust, więc na prawdę mnie nie uraziłaś ahahah:) Już wiem o jakie Ci chodzi:)) Też mi się podobają na okrągło, ale takie jak mamy również:)

ciesze sie ze sie zrozumialysmy.. mi poprostu takie jak wy macie dziwnie odstawaly i sie smieszknie uklaaly moze dlatego ze ja dziwna cala jestem:)
super ze przygotowania ida pelna para... my obraczki doieralismy na tydzien przed slubem bo grawerowanie sie przedluzalo stale!

Daffi ja już mam dość tych dopinań na ostatni guzik:p Ale za tydz się hajtamy i się skończą przygotowania:p Też myśleliśmy o grawerze, ale jakoś ich nie mamy ostatecznie:p

Daffi ja już mam dość tych dopinań na ostatni guzik:p Ale za tydz się hajtamy i się skończą przygotowania:p Też myśleliśmy o grawerze, ale jakoś ich nie mamy ostatecznie:p

wiesz co bylam w szoku bo my mamy imiona i date i miedzy cyframi sa kropki oddzielajace dzien miesiac i rok i za kazda kropeczke etz sie normalnie placi jak za literke!!!!
spoko..mi tablice do auta z napisem Justyna Marek przyszly w piatek dzien przed slubem i byl jeszcze wzor nie taki jak chcialam!

w ogole wszystko bylo na hurra 3 dni przed slubem byly tragiczne!!!

ORAZ DLA WAS MIŁEGO WEEKENDU MAJOWEGO :):):)

luuuuzna to ja zle przeczytalam Twój post to ja sorki :sorry:

Dzięki :-)
i nie ma sprawy ;-)

Ja padam na ryjek...w końcu spotkałam się z jakąś laską z forum :) Z regionalnego oczywiście - sprzedałam jej garniturek Alusia z chrztu - i powiem Wam, że bardzo sympatyczna babka :)) Synka ma uroczego (2 m-ce) i taki malutki :-) Dawno zapomniałam, że Alus taki był :))
Zrobiłyśmy sobie taki spacer że hoho :-D Ale miło jest tak pochodzić z kimś i pogadać :)
My jutro wyjeżdżamy na weekend majowy :) postaram się Być na BB, jak znajdę chwilę ;-)
Żyć bez Was nie mogę :-D

Z tego co widziałam to sliczne obrączki Georgina :tak:

reklama
ja se kurde jestem ale jakby mnie nie bylo..
wczoraj mialam ciezka noc..
w sumie nie wiem czy przez szczepionke czy nie..
maja od 19 zaczela caly czas puszczac bąki przy czym strasznie plakala.. - kolka nie bo kolki juz dawno nie miala i to nie byl ten placz na kolke..
kupy nie zrobila ani wczoraj ani dzisiaj.. jedynie cala noc poplakiwala i te gazy..no jakby zapowietrzona byla jakas..
dzisiaj ladnie zasnela.. to moja 'kochana, najcudowniejsza' tesciowa robi co chwile awantury na dole.. i tym sposobem dziecie me juz dwa razy sie obudzilo..

a ostatanio wspominalam ze nie dostalam okresu.. i dalej go nie mam...;-/
wczoraj wyslalam B po test...
i przezylam szok..
ze wszystkich dostepnych testów przywiozl mi akurat ten na ktorym rok temu zobaczylam dwie kreski..
se mysle ' nosz kurde jakis znak czy co?'
sie aż balam go zrobić :-D
ale drugiej kreski nie ma..
ino czemu dalej nie mam okresu?? nie zebym jakos specjalne tesknila.. :p

Do góry