reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Molala

Zaciekawiona BB
witajcie....

bede Mama terminek mam na 2 stycznia 2011:-):tak:

Zapraszam wszystkie Mamacie

chodzi o LISTE:

Prosze dziewczynki napiszcie do mnie na PRIV wiadomosc:

imie,wiek data porodu(imiona dzieci) jesli juz macie jakies tam w glowach ustalone i TE ktore maja juz swe Skarby imie skarba i wiek..(np Kuba,12.02.2009)

oczywiscie nikogo don niczego nie zmuszam

i jesli sie wpisujecie do anszego forum to prosze uczeszczac w nim....

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie....

bede Mama terminek mam na 2 stycznia 2011:-):tak:

Zapraszam wszystkie Mamacie

czesc kochana.. ja tez mam terminek na 2 stycznia... z tym ze u mnie spdodziewamy sie nie jednego malenstwa:)
jak samopoczucie???
juz cos zaczynasz odczuwac??
ja jestem ciekawa jaka ta ciaza bedzie:):):):)
przy 1szej nie bylo zle ale mialam dlugo mdlosci i inne sprzyjajace temu stanowi dolegliwosci.....
chcialabym by teraz bylo jednak inaczej...
najzabawniejsze ze po wczesniejszej ciazy nie zdazylam zrzucic do konca wszystkich kg a tu kolejne mi przybeda ale bardzo sie ciesze bo bardzo chcielismy miec dziecko rok po roku... ale nie spodziewalismy sie TROJACZKÓW:):):):):) no i pewnie z tego powodu porod bedzie duzo szybciej ale skoro termin na styczen to chce byc styczniowka do konca z wami:):):):)

czesc kochana.. ja tez mam terminek na 2 stycznia... z tym ze u mnie spdodziewamy sie nie jednego malenstwa:)
jak samopoczucie???
juz cos zaczynasz odczuwac??
ja jestem ciekawa jaka ta ciaza bedzie:):):):)
przy 1szej nie bylo zle ale mialam dlugo mdlosci i inne sprzyjajace temu stanowi dolegliwosci.....
chcialabym by teraz bylo jednak inaczej...
najzabawniejsze ze po wczesniejszej ciazy nie zdazylam zrzucic do konca wszystkich kg a tu kolejne mi przybeda ale bardzo sie ciesze bo bardzo chcielismy miec dziecko rok po roku... ale nie spodziewalismy sie TROJACZKÓW:):):):):) no i pewnie z tego powodu porod bedzie duzo szybciej ale skoro termin na styczen to chce byc styczniowka do konca z wami:):):):)

Trzymaj sie dzielnie kobieto :) - niezly strzal :DDDDDDDDDD i mega totalne gratulacje dla wszystkich mam.

Trzymaj sie dzielnie kobieto :) - niezly strzal :DDDDDDDDDD i mega totalne gratulacje dla wszystkich mam.
heheheh nikt w rodzinie nie mial trojaczkow a tu taka niespodzianka.... hmmm czworo dzieci:):):):) bede miala wesolo nie wiem jak sobie po porodzie dam rade.....
z 1 latwo nie jest... zwlaszcza ze teraz ma trudny okres 4 miesiaca....

A to moje najwspanialsze kolejne 2 kreski w zyciu....
jak beda fasolki wieksze to poprosze od zdj to i nimi sie pochwale jak tam sie ukladaja:):):):)
bo teraz to tak trudno ocenic.... jeszcze strasznie wczesnie jest i nawet serduszka nie bylo widac u zadnego z malenstw... ale sa dwuowodniowe.....

bez_nazwy_2.jpg

Ostatnia edycja:
heheheh nikt w rodzinie nie mial trojaczkow a tu taka niespodzianka.... hmmm czworo dzieci:):):):) bede miala wesolo nie wiem jak sobie po porodzie dam rade.....
z 1 latwo nie jest... zwlaszcza ze teraz ma trudny okres 4 miesiaca....

A to moje najwspanialsze kolejne 2 kreski w zyciu....
jak beda fasolki wieksze to poprosze od zdj to i nimi sie pochwale jak tam sie ukladaja:):):):)
bo teraz to tak trudno ocenic.... jeszcze strasznie wczesnie jest i nawet serduszka nie bylo widac u zadnego z malenstw... ale sa dwuowodniowe.....

Zobacz załącznik 241185

No nieźle!! Czwórka malutkich rozrabiaków w domu... gratuluję!
I nie przypuszczałam, ze na tak wczesnym etapie ciąży da się już określić liczbę płodów. Szok!

reklama
No nieźle!! Czwórka malutkich rozrabiaków w domu... gratuluję!
I nie przypuszczałam, ze na tak wczesnym etapie ciąży da się już określić liczbę płodów. Szok!
widac 4 takie kolka w ksztalcie fasolki i w 3 sa pecherzyki:):)
wiadomo ze lekarz powiedzial to nie dokonca pewny ale jak to on stwierdzil sa to trojaczki... kolejne usg zrobi za 4 tyg wtedy juz serduszka i wszystko po malu powinno yc widac:) dziekiuje za ratulacje... sama jeszcze nie wiem jak sobie poradze z taka iloscia maluszkow.... na pewno pomoc rodziny bedzie potrzebna:)

Do góry