reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
echhhhhh
u mnie dziś podobnie ..łezka się zakręciła..Postanowiliśµy sprzedać część ubranek po Juliuszku ale normalnie segreguję ,segreguję i nie mogę się ich tak po prostu pozbyć!!!
strasznie sentymentalna kobita ze mnie.....no i co oczywiście co kilka dni oglądam zdjęcia Młodego od urodzenia...
Za małe ubranka dajemy Natalii, Chrzestnej Małej bo ma we wrześniu urodzić dzidziusia:) Na razie dostaje unisex ubranka bo płci jeszcze nie znamy. Jak będzie dziewuszka to i sukienczyny pójdą do niej:)

Nie koniecznie musi byc krew:no:ale rzeczywiscie moga to byc hemorojdy lub zylaki odbytu:tak:

A kapiel w kabinie....CUDOWNA:-D:-D:-Dnie ma jak to sie umyc po 3 tygodniach u siebie w łazience:-D:-D:-Djesli ktoras chce wytestowac to zapraszam:tak:;-)
Ja chętnie, ja chętnie, skoro 22 zarezerwowana przez Georginę, to ja na 23 :-)

:) fajnie tak wspomnieć..ja jakoś cały dzień o tym myślę i się wzruszam...a dziś złożyliśmy nowe łóżeczko i szafe dla Gabrysi.. schowałam do torby za małe ubranka, wstawiłam kołyskę do wyniesienia ...i się poryczałam,że już pewien etap za nami ...

hehe, ja już 2 worki ubrań wywiozłam (1 - rozmiar 56-62, 2 - rozmiar 68 i do tego rożki, kombinezony i ciepłe zimowe kurtki i czapki ) :) ale przy pierwszym też mi łezka się zakręciła w oku :) No i ostatnio oglądałam filmy kręcone jak Lolek miał 4-5 dni, ale się wzruszyłam!

laski kupiłam soczewki i co ... oczy mnie bolą tzn. czuje soczewki na oku jak mrugam powieką normalnie przeszkadza mi ... nie wiem co myslec :/ to kwestia przyzwyczajenia czy nie powinno tak byc >

laski kupiłam soczewki i co ... oczy mnie bolą tzn. czuje soczewki na oku jak mrugam powieką normalnie przeszkadza mi ... nie wiem co myslec :/ to kwestia przyzwyczajenia czy nie powinno tak byc >
No w sumie nie powinno być. Ja jak kupiłam soczewki we wrześniu po raz pierwszy to od razu było wsjo OK. Oko się przyzwyczaiło bardzo szybko. Może Ci się polepszy do jutra a jak nie to zgłoś to optykowi koniecznie. Może Twoje oczy potrzebują troszkę więcej czasu na przyzwyczajenie.

reklama
no tak ale ja je kupilam w lutym nosilam je chyba juz z 10 razy i nic ... nie nosze codziennie tylko okazjonalnie ale za kazdym razem "czuje" je na oku :/ chyba jednak będę musiala wymienic :/

Do góry