D
dziunka24.
Gość
Cóż... przy porodzie ledwo głowa wyszła już krzyczała, wiec chyba rośnie mi mała terrorystka...![]()
Powaznie? Fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cóż... przy porodzie ledwo głowa wyszła już krzyczała, wiec chyba rośnie mi mała terrorystka...![]()
Powaznie? FajniePierwsze slysze aby sama glowka byla i juz wrzeszczala
Moja Asia to kichnela
ale to jak juz wyszla i jej pomoc musieli w zlapaniu oddechu
![]()
czy wasze dzieci tez maja takie niby-tiki? moja jak jest zmeczona (bo nie zawsze) to podczas jedzenia tak smyra sie po glowie - drapiac, ewntualnie ciagnie sama siebie za wlosy,ale to tak wyglada jakby robila to odruchowo- nieswiadomie. musze trzymac jej lapki, bo zaraz sie cala zadrapie albo dac cos do reki. jesli karmie na moim lozku na lezaco to zwykle naciaga sobie taka narzute na glowe i tez robi to jakby automatycznie...,
mój tez mizia, cudowne to jest. A już najcudowniejsze jak ssie cyca a drugiego mi mizia:-)I tu mam nieskrywana przyjemnosc napisac ze moja tak odruchowo miziasiebie albo misia lub mnie (po rece np). Dzis po raz pierwszy smiala sie w glos zanim zaczylysmy sie bawic (a juz wiedziala ze za chwile bedziemy), zaczela nastwiac boczek do laskotek oraz... weszlysmy do klubu smakoszy slonych paluszkow
![]()