sylllwiaaa
Fanka BB :)
Dziek,i zaraz sobie sprawdze
Kurcze aer lingus tez nie ma. Ja latam z shannon do krakowa.
Kurcze aer lingus tez nie ma. Ja latam z shannon do krakowa.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nie widziałaś przypadkiem mojego G ? to pewnie miałabys odp. czemu moje dziewczynki z tych większych

P przeżył
niestety w trakcie w przyspieszonym tempie trzeba było działać bo niania elektroniczna spełniła swe zadanie i trzeba było się cyckami podzielić 

śniło mi się że mój mąż mnie zostawił bo nie chciałam spełnić jego fantazji seksualnej którą było abym ......na niego ...hmmm si wypróżniła bynajmniej nie moczem 

dostał samochód Myszki miki zdalnie sterowany i pierwszy raz z samochodu popędził prosto do domu żeby sie nim bawić bo normalnie to zawsze zwiewa na plac zabaw :-) teraz czekam aż się obudzi abyśmy na spacerek się wybrali 

Do wawy to raczej tylko Aer Lingus pozostal.Dziewczyny jakimi liniami latacie do PL? Bo ja zawsze tymi Ryanair ale wlasnie zauwazylam, ze mi zlikwidowali polaczenie wiec musze poszukac czegos innego![]()
do wozka a pozniej na mnie i jeszcze w pokoju na dywan

Zobacz załącznik 241549

Ale fajnie!! Didi, Pauletta- no to wpadajcie!! Nie wiem- moze kolo 14, 15? Ogrodek zaprasza i ja tez :-)
Margaretko- kielbasy juz leza i sycza!!
Ciao!!Monia,Aga, Wilwia, Frog, Andzulinka i - ska- moze jakis kawos tomorrow????