reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziek,i zaraz sobie sprawdze;)

Kurcze aer lingus tez nie ma. Ja latam z shannon do krakowa.

Ostatnia edycja:
reklama
my juz po obiadku..czekamy na tatuska ktory dotrze za jakies 2 h... no w koncu..hahah..:)

Margaritta... naprawde Twoja NIki to duza panienka..jeny ja myslalam ze ona ma 4 latka jak siedziala na tym samochodziku w figloraju ..dopiero w domu zobaczylam ile ona ma latek na suwaczku ..
no i Toj nick kojazy mi sie z ta piosenka ..

[video=youtube;yq4x9UEVF8E]http://www.youtube.com/watch?v=yq4x9UEVF8E&feature=related[/video]
Misia ...moze i ja wprosze sie na kawke ... tylko powiedz w jakich godzinkach...

didi piosenka extra- niech to skojarzenie zostanie;-):-D a nie widziałaś przypadkiem mojego G ? to pewnie miałabys odp. czemu moje dziewczynki z tych większych:sorry::-D

misia na tego grilla dziś to i my chetni- zaraz zawijamy się;-):-D:-D

Hejooo:-) sorki że tak późno ale jakoś nie miałam czasu aby coś skrobnąć:sorry:
A więc akcja zrealizowana :tak: P przeżył :-Dniestety w trakcie w przyspieszonym tempie trzeba było działać bo niania elektroniczna spełniła swe zadanie i trzeba było się cyckami podzielić :-D:-D:-D
Ale miałam masakryczny sen :szok: śniło mi się że mój mąż mnie zostawił bo nie chciałam spełnić jego fantazji seksualnej którą było abym ......na niego ...hmmm si wypróżniła bynajmniej nie moczem :eek::szok::-D:-D:-D:-D
Byliśmy dzisiaj kupić Wiktorkowi prezent uwielbiam to jego szczęście w oczach gdy wchodzimy do Smythsa :tak: dostał samochód Myszki miki zdalnie sterowany i pierwszy raz z samochodu popędził prosto do domu żeby sie nim bawić bo normalnie to zawsze zwiewa na plac zabaw :-) teraz czekam aż się obudzi abyśmy na spacerek się wybrali :tak:
Misia tak super reklamujesz ten swój ogródek aż się chce tam być :-):-):-) a na kawkę to i ja się piszę :tak:

Dziewczyny jakimi liniami latacie do PL? Bo ja zawsze tymi Ryanair ale wlasnie zauwazylam, ze mi zlikwidowali polaczenie wiec musze poszukac czegos innego:eek:
Do wawy to raczej tylko Aer Lingus pozostal.
A do Lodzi nie mozesz,przeciez ta sama droga?
Tam lata rayanair,ale w ktorys dzien loty odwolali...wydaje mi sie ze we czwartek...

Wylapalam tylko ten post Syyylwiiii.

Jak tylko wczesniej wam napisalam posta to zaraz Szytm znow zaczal wyc....poszlam na dwor i tak lazilismy .
Po 13 byl spiacy ale nie zasnal tylko wyl w wozkiu.
DAwalam mu obiad przed 14 ale nie chcial,zjadl mleko....wyszlismy na dwor,ja go do wozka a ten wyje,jak tylko go puscilam tak wszystkie bolaczki mu przeszly.....
Ledwo lazil,prawie mial zamkniete oczy,wiec go dow wozka a ten znow wyje bo chce chodzic.
Tak mi rozryczal ze sie zrzygal:baffled:do wozka a pozniej na mnie i jeszcze w pokoju na dywan:baffled:
Zadnal podczas przebierania i spi.
Musze leciec w chalupie posprzatac bo zbalagan mam jakbym z rok nie sprzatala....masakra...chyba musze pomyslec o sprzataczce bo ja czasu przez niego nie mam na nic.

Aaa wychodzi mu tez druga jedynka

No ladnie...jutro spotkanko, a ja nie moge, Tyle mam jutro do zrobienia, ze jak wyjade z domu po 8rano , to wroce dopiero po 7 wieczorem... Jakbyscie nie mogly na srode sie spotkac hihi jakos przezyje :-)

reklama
Dziekuje dziewczeta;-) za zyczenia.

Ciao!!Monia,Aga, Wilwia, Frog, Andzulinka i - ska- moze jakis kawos tomorrow????

Ja rowniez chetnie pisze sie na kawke wiec do zobaczenia:tak::-D:-D:-D

Sylllwiaaa a patrzylas na Wizzair lata z Corku do Wawy ewentualnie Ryanair z Dublina jest na bank Krakow, Katowice i Lodz:-D

Didi to moze wpadlabym tak okolo 11ej w pt bo pozniej R do pracy i pewnie bez autka zostane:sorry:

Do góry